Φιλε αμα δεν σπρωξεις (ή δεν γλειψεις εστω) δεν εχεις κανει τιποτα.Τζαμπα ελπιζεις.
Printable View
εγω θα ελεγα οτι κοιμασαι σε ενα ωραιο κατασπρο συννεφο κ ελπιζεις αδικα..γιατι η γκομενα αν σε ηθελε θα ειχε ηδη ενδωσει..κ αν ενδωσει μαλακια θα ειναι γιατι πολυ απλα κοιταξε πρωτα να δει αν της κανεις, εκ του ασφαλους, εχοντας ηδη γκομενακι κ μετα διαλεξε εσενα..
εσυ θα επρεπε να απαιτεις γυναικα διπλα σου που δεν θα ειναι αλλουνου..καταλαβες?
γυναικα που θελει εσενα κ μονο εσενα..
εσυ απλα εισαι σε αναμονη για το ποτε αυτη θα χωρισει....εγω προσωπικα ουτε καν θα εβαζα τον εαυτο μου σε τετοια διαδικασια...γιατι τον εχω πολυ ψηλα..
νιωθω οτι απλα σε εχει για καβαντζα κ στο εχω ξαναπει..ομως επιμενεις να το βλεπεις αλλιως..
δικαιωμα σου..αλλα να δεις που δεν θα βγει σε καλο η φαση..
γαιτι αν η γκομενα εχει αλλον κ παιζει κ μαζι σου..αργοτερα το ιδιο θα κανει κ με σενα.
οποιος θελει καποιον ειναι μαζι του..τα πραγματα ειναι πολυ απλα στη ζωη τελικα.
Τα πράγματα όντως είναι πολύ απλά! Με γουστάρει (για την ακρίβεια με γούσταρε από την αρχή) και τώρα αρχίζει κ το δείχνει με καθημερινή επικοινωνία κ προτάσεις για εξόδους! Το πάει λάου λάου φυσικά για δικούς της λόγους κι εγώ δεν πιέζω! Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα εκδηλωθεί! Όσον αφορά τον άλλον ή είναι σε φάση του ξαναζεσταμένου φαγητού που πλέον δεν τρώγεται ή απλά δεν υπάρχει καν άλλος!!!
Τελικά έκανες το ντου;
Τόσο καιρό μέλι, μέλι και τηγανίτα τίποτα...!:D
Να θυμάσαι πως το αύριο υπάρχει για τους ονειροπόλους και τα παιδάκια, όπως έλεγε κάποιος.
Νομίζω πως δεν είσαι τίποτα από τα δυο. Απόδειξέ το κιόλας!
Και να μην νομίζεις πράγματα με το μυαλό σου... Αυτό είναι ο,τι χειρότερο. Αν σε θέλει, θα παρατήσει τον τυπά που έχει σχέση και θα σηκώσει σημαιούλα "ΕΛΕΥΘΕΡΟ".
Φίλε ή θα κάνεις το ντου τώρα ή προσπάθησε τουλάχιστον να πάρεις τον χρόνο σου για να προσγειωθείς στη πραγματικότητα.
Από τη φυσική, ως γνωστόν, όσο πιο ψηλά βρίσκεσαι, τόσο πιο επώδυνη θα είναι προσγείωσή σου με το έδαφος...!
Και δεν χρειάζεται φυσική, εγώ από την πρόσφατη εμπειρία μου μπορώ να στο αποδείξω.
Από τον ουρανό και από το συννεφάκι που ζούσα παραλίγο να φτάσω 2 μέτρα κάτω από το χώμα...!
Από ένστικτο το λέω! Πιστεύω ότι μου το είπε ίσως επειδή αιφνιδιάστηκε την πρώτη φορά που της έκανα εξομολόγηση έβγαλε άμυνες! Επειδή με συμπαθεί δεν ήθελε να με απογοητεύσει και να με στεναχωρήσει με μια απόρριψη! Η συμπεριφορά της όμως εδώ και ένα μήνα άλλα δείχνει... ότι δεν έχει!!! Μέχρι να το ξεκαθαρίσει η ίδια εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Κύριος απέναντι της...
Καλά εσύ το πήρες λίγο βαρέως νομίζω! Μέχρι κ για αυτοκτονίες έγραφες!!! Ελπίζω να συνήλθες τώρα....
Όχι δεν έκανα ντου! Το ντου που ήταν να κάνω το έκανα! Τώρα αυτή κάνει μικρά κ καθημερινά ντου! Προσωπικά, μου έχει φύγει τελείως η μελαγχολία κι εκείνο το βάρος που ένιωθα το καλοκαίρι! Τώρα νιώθω χαρούμενος κ ευτυχισμένος. Σαν να είναι ήδη δικιά μου! Το πιστεύω...
1ον τα μικρά καθημερινά ντου τα κάνει για να έχει κάτι να ασχολείται και να νιώθει ότι "το χει" επειδή πιθανόν επαψε ο γκομενος να της δίνει επιβεβαίωση.
Και 2ον όταν γίνει δικη σου θα κάνει τέτοια μικρά ντου στον επόμενο.
Επειδή προφανεστατα μιλάμε για κάποια που δεν έχει σιγουριά μέσα της και δε ξέρει τι θελει. Αν είχε και ήξερε δεν θα τραβούσε τόσο καιρό αυτή η ιστορία...γιατι να σε νοιάζει αυτό; Γιατι έτσι είναι φως φανάρι πως ούτε για εσένα θα είναι ποτέ σίγουρη.
Βέβαια μάλλον απλά την ειδες σου άρεσε σα γκομενα και ενθουσιαζεσαι με το κυνήγι. Πάντως αν σεβοσουν το εαυτό σου δεν θα ήθελες κοντά σου άνθρωπο που σκέφτεται και φέρεται έτσι...στα είπε και η anxious...τα ξέρω κι εγω, το βλέπω συνέχεια σε μία φίλη αυτό το μοτίβο...κακώς ασχολείσαι αλλά καντο μέχρι να βγει από το σύστημα σου.
Κοίτα, είναι γυναικάρα και πανέμορφη. Δεν έχει τέτοια ανάγκη. Απ όσο γνωρίζω άλλοι δύο της την έχουν πέσει κ τους έχει κόψει απευθείας! Άρα θέμα επιβεβαίωσης δεν υφίσταται!
Τι προτείνεις δλδ να κάνω τώρα που άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον; Τόσο καιρό καιγόμουν κ δεν υπήρχε ανταπόκριση κ τώρα που υπάρχει να τα παρατήσω;
Δεν έχει σχέση το ποσό όμορφη γυναικαρα είναι...θα σε εξεπληττε το πόσες γυναίκες αντιδρούν ετσι...ίσα ίσα κάποια που έχει μάθει σε αυτού του είδους τη προσοχή μπορεί καλλιστα να αντλεί όλο της το sef-worth από εκεί...
Το ότι έκοψε τους άλλους δύο και με εσένα συνεχίζει να παίζει μπορεί να είναι καλό μπορεί να είναι και τυχαίο, επειδή οκ δεν μπορουσε να παίζει με τρεις ταυτόχρονα.
Αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν ισχύει τίποτα από αυτά που λέω ειλικρινά μπορεί να κάνω λάθος.
Ας υποθέσουμε ότι χωρίζει και τα φτιάχνει μαζί σου.
Δεν σε ενοχλεί να είσαι με κάποια που ξέρεις ότι μπορεί να αφήσει τα ίδια περιθωρια που άφησε σε εσένα στο παρελθόν σε κάποιον αλλον πολύ ενδιαφέροντα τυπο; Προφανώς δεν το έχει σε τίποτα να κάνει παιχνίδι μς άλλον οσο είναι δεσμευμενη, έχεις αποδείξεις ότι είναι κάτι που επιτρέπει στον εαυτό της...θέλεις τέτοια σύντροφο; Μπορεί να μη σε πειράζει αυτο ή να μην έχεις τόσο σοβαρά κριτήρια, δικαίωμα σου, μπορεί να θες απλά να ξεδωσεις απο τη καψουρα σου και αμα γίνει δικη σου να μη σε νοιάζει το μετά...αλλά αν σε νοιάζει....ρόδα είναι και γυριζει. Για εμένα θα ήταν τεράστιο καμπανάκι πχ να με φλερτάρει κάποιος που έχει σχέση. Εξαρτάται φυσικά από το τι θέλεις...δεν πιστεύω ότι θα τα παρατησεις απλά σε προειδοποιω σε περίπτωση που σε ενδιαφέρουν και σοβαρότερα κριτήρια περα του "είναι γυναικαρα" και μήπως δεν το είχες σκεφτεί...αυτό απλά...
Φίλε μου, νομίζω πως ώρες ώρες παρεξηγούμε τις κινήσεις των γυναικών. Είσαι απίστευτα καψούρης και ακόμη και μια καλημέρα να σου πει το θεωρείς σημάδι.
Το πιο εκνευριστικό για μένα είναι αυτό που είπε και η Ναταλία: παίζει σε διπλό ταμπλό η δεσποινίδα.
Αφού εφαρμόζει τέτοιες πρακτικές σήμερα, τι σε κάνει να πιστεύεις αν-με το καλό-αύριο, μεθάυριο, έχετε σχέση, ότι δεν θα συνεχίσει τα ίδια; Ότι θα έχει εσένα σαν "επίσημη" σχέση για να έχει να λέει στις φίλες τις και ότι μπορεί να βρει κανέναν άλλο, έτσι για να κάνει την πλάκα της;
Κατά την άποψη μου, δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Θα ξεκαθαρίσει όταν χωρις περιστροφές σου πει ότι σε θέλει. Αν δεν στο πει, χαμένος χρόνος!
Και έμενα με την ίδια λογική, δυνητικά, ίσως με θέλει, η μονίμως χαμογελαστή σερβιτόρα του καφέ που συχνάζω, επειδή μου λέει (όπως σε κάθε μόνιμο πελάτη): τι θα πάρεις καλέ μου;
Χμ αυτό το νήμα σαν να το έχω ξαναδεί χιλιάδες φορές σε διάφορα σάιτ και (σχεδόν) πάντα η κατάληξη είναι αρνητική.
Παρόλο που δεν έχω ουδεμία σχέση με.. σχέσεις, έχω αντιληφθεί ότι γενικά ο άντρας που "σέβεται" τη γυναίκα και την ανεβάζει σε "βάθρο" ("είναι γυναικάρα, δεν έχει ανάγκη από σκυλάκια" και τέτοια), αργεί να κάνει την κίνηση με αποτέλεσμα είτε α) να χάσει τη γυναίκα που θέλει από έναν άλλο που δεν θα έχει τέτοιες αναστολές ή β) το πιθανότερο, να κάνει την γυναίκα να ξενερώσει πλήρως. Καλώς ή κακώς, η κίνηση γίνεται ακόμα απ'τον άνδρα και όχι απ'την γυναίκα (συνήθως).
Τέλοσπαντων, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη και εδώ.
Δεν είναι μόνο το ότι είναι γυναικάρα. Είναι κ καλός χαρακτήρας κ ταιριάζουμε σε πολλά. Συγχρονιζόμαστε απίστευτα. Λέει τυχαία πράγματα πχ που τα έχω ήδη σκεφτεί. Ώρες ώρες νιώθω ότι είναι στο μυαλό μου. Πολλές συμπτώσεις κ πολλά τυχαία γεγονότα που δεν με αφήνουν να ξεκολλήσω. Απίστευτα τυχαία σκηνικά που το ένα μετά το άλλο με οδηγούν σ' αυτήν.
Κατά τ' άλλα δεν έχεις άδικο. Όντως, δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Γι αυτό κ είμαι μπερδεμένος. Από τη μια να μου βάζει ένα ΣΤΟΠ με την σχέση της κ από την άλλη το ενδιαφέρον της να αυξάνεται όλο κ πιο πολύ. Και δεν θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κάνει μόνο κ μόνο επειδή θέλει να παίζει. Δεν δείχνει τέτοιος άνθρωπος. Δεν ξέρω, ίσως να είναι θολωμένη η κρίση μου, τι να πω; Το ένστικτο μου άλλα λέει! Αποκλείεται να κάνω τόσο λάθος (δεν είμαι κ πρωτάρης στις καψούρες)...
Τέλος πάντων. Τόσο καιρό καιγόμουν γι αυτήν κ τώρα που δείχνει ενδιαφέρον κ ζητάει να βγαίνουμε, να κάνω τι; Να δώσω τελεσίγραφο; Δεν παίζει! Να τα παρατήσω; Με τίποτα! Εσύ τι θα έκανες;