μπα εγω τιποτα... όλα ξεκνησαν μετα από ένα δυνατο χτυπημα στο κεφαλι
Printable View
κι εγω ναι ειχα καταθλιψη πριν εμφανιστουν τα ψυχωτικα.μετα απο βαρια καταθλιψη ξεκινησε η ολη κατασταση.αρχισα να εχω μανιες καταδιωξης και συνομοσιες.ξεκινησα με αντικαταθλιπτικο και αντιψυχωτικο.με τον καιρο τα συμπτωματα μου ομως χειροτερευουν..ψευδαισθησε ις, συνομοσιες κλπ
εκανα ιστιοπλοια.. ετρεχα σε αγωνες... και μου ειρθε η ματσα (οριζοντιο καταρτι που δενετε το κεντρικο πανι) στο κεφαλι
μετα από 1 μηνα εχασα της αισθήσεις μου στο ξαφνικο... σταδιακα ξεκινησαν τα συμπτώματα και σε 6 μηνες ειχα το 1ο επεισοδιο!!! κατι εσπασε εκει μεσα
@φτατλ και γω είχα λανθασμένα τη διάγνωση κατάθλιψης αρχικά και μετά σχιζο που και αυτό είναι λάθος
οποτε σχεδον 3 στους 4 πριν μπουν στη ψυχωση ειχαν καταθλιψη αρχικα.
Δεν εκανα καμια καταχρηση ουσιας ουτε τωρα κανω και σχεδον ουτε καφε δεν επινα πριν αρρωστησω οποτε το αποδιδω στην πιεση και το γενικευμενο στρες.
Κάποτε είχα κατάθλιψη χρόνια και μετά από ότι λένε ξεκίνησε η ψύχωση.. Γιατί ρε παιδιά με θεωρούν άρρωστη αφού συμβαίνουν οι φωνές είναι αληθινές θέλουν να πεθάνω να ξεβρωμισω τον κόσμο και γιαυτό μου εμφανίζονται με διάφορους τρόπους
@παιδια τι γινεται? με πιασαν ανασφαλειες δε νιωθω καλα δεν ειμαι καλα
τι ακριβως σου συμβαινει?τι ανασφαλειες εχεις?