Bασικά με ολες αυτες τις υποχρεώσεις που διάβασα οτι εχεις και τα θέματα γενικώς, το μυαλό σου πρεπει να χει γίνει κιμας, οποτε ασ' το και βλέπεις.
Printable View
Bασικά με ολες αυτες τις υποχρεώσεις που διάβασα οτι εχεις και τα θέματα γενικώς, το μυαλό σου πρεπει να χει γίνει κιμας, οποτε ασ' το και βλέπεις.
ΑΧ ΝΑΙ εχει γινει! + οτι εχω να μελετησω τρια δυσκολα μουσικα κομματια εως αυριο στις 8 που ειναι η προβα....οποτε καταλαβαινεις....ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩ!!!!!!!!!
Aρα ουσιαστικα το χομπυ σου δεν ειναι ακριβως χομπυ με τοσες ευθυνες... ειναι 2η δουλεια με υποχρεωσεις!
Κάπως ετσι μαρα μου,απλα επειδή το αγαπώ αυτό που κάνω θέλω κ πρεπει να υπάρχει ενα τελεο αποτέλεσμα..μουσική είναι κ η μουσική θέλει μελέτη..
Ναι θελει μελετη δεν το συζητω!
Εγω ελεγα φετος να κανω μαθηματα κιθαρας αλλα επειδη ηδη δυσκολευομαι με το διαβασμα εκανα πισω...
λεω θα ανοιξω αλλη εκκρεμοτητα στο κεφαλι μου?
φετος βαριεμαι και το γυμναστηριο, παω ό,τι ωρες να ναι... νομιζω εχασα το κινητρο γμτ :(
Μερικές φορές δεν είναι κακο να μην έχουμε κίνητρο..εκει πρέπει απλα να κανουμε πισω,να μη γεμίζουμε τον εαυτό μας με πράγματα κ να περιμένουμε ξανα μέχρι να έρθει ή έμπνευση.
Λεγεται διαλειμμα κ είναι απαραίτητο.