Τυχερούλα!!! : )
Printable View
Τα ιδια αντιμετωπιζω και εγω...
Ψυχοθεραπιες και ενα ladoze καθε μερα. Σταδιακη σταθερη βελτιωση .
Το κακο ειναι οτι οι διαταραχες υπνου ειναι πολυ δυσκολο να διορθωθουν απαξ και εγκαθυδριθουν.
Καποια στιγμη θα κανω και μια συντομη θεραπεια με seroquel για να σπασω την σωματικη συνηθεια
Γενικα σε εμενα η διαταχη του υπνου ηταν μια εκτονοση του υποσυνειδυτου σε στρεσογονες καταστασεις που δεν μπορουσα να αντιληφθω. Με ψυχοθεραπεια ,γνωρισα τα προβληματα μου .Με το λαντοζε εχω μια βοηθεια να το δω λιγο πιο ηρεμα και με το seroquel θα αντιμετωπισω την σωματικη δυσλειτουργεια οταν νιωσω ετοιμος
Καλησπέρα σε όλους ξανά!!
Χάθηκα γιατί είναι άσκοπο να ανακυκλώνω τα ίδια καθημερινά....το πρόβλημα παραμένει φυσικά, αλλά έπαψα να δίνω σημασία και είμαι σε σχετική ύφεση, έχει τύχει και κάποιες νύχτες να κοιμηθώ σερί 7-8 ώρες-χωρίς βέβαια να ελπίζω πως όλα λύθηκαν μαγικά. Σε γιατρό δεν έχω πάει, παίρνω μελατονίνη και επειδή κουράζομαι ξεραίνομαι εύκολα. Η ανησυχία υπάρχει γιατί συνεχίζω να διανύω περίοδο ανακατατάξεων, αλλά και πάλι προσπαθώ με πείσμα να ΜΗΝ δίνω σημασία. Προσπαθώ να έρχομαι αντιμέτωπη με όσα με φοβίζουν ώστε να επαναπροσδιορίσω τη σχέση με τον εαυτό μου και τις δυνάμεις μου, νιώθω πως με βοηθάει. Κατά τα λοιπά, οι δυσκολίες υπάρχουν άφθονες πάντα.
Nightcrawler η ψυχοθεραπεία δεν σε βοήθησε πρακτικά?? Εννοώ να βάλεις κάποια θέματα σε τάξη και να επανακτηθεί ο ήρεμος ύπνος.....Οι διαταραχές τέτοιου είδους πάντως, εικάζω πως υφίστανται από παιδική ηλικία και απλά επωάζονται ώσπου να έρθουμε αντιμέτωποι με τα προβλήματα της ενηλικίωσης.
Εύχομαι όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε μιλήσει να είστε καλά και ήρεμα....