Originally Posted by
xristinaxrkd
Το θέμα , πού για χρόνια καλά κρατεί ... Ναι είναι πολύ άσχημο και ανέντιμο να την πέφτεις σε μία κοπέλα κι αυτή να μην απαντάει ευθέως (όπως θα ήθελε κανείς , ιδανικά ) αλλά να αρχίζει με ατάκες " Σε βλέπω μόνο , σαν φίλο ρε" , " Είσαι, καλό παιδί ,τυχερή αυτή πού θα σε έχει" κι άλλα τέτοια και το χειρότερο από όλα να το παίζει "χαζή" στο ξεκάθαρο φλερτ του άλλου. Σε ότι αφορά τις κοπέλες , τα ενδεχόμενα είναι δύο α) ή την βρίσκει με το να την φλερτάρουν και καθόλου δεν την νοιάζει πώς αισθάνεται ο άλλος ή β) πραγματικά δεν της αρέσει αυτός αλλά ντρέπεται ή αισθάνεται άσχημα να το πει στα ίσια. Μπορεί και να φοβάται , μην το χάσει ως άνθρωπο από την ζωή της. Σε ότι αφορά τα αγόρια για εμένα υπάρχουν δύο κατηγορίες α) αυτοί πού φλερτάρουν πολύ έντιμα και με σεβασμό στην άλλη και είναι οκ και μετά από ενδεχόμενη απόρριψη. β) αυτοί οι τύποι πού από μακρυά μυρίζουν "απελπισία" , πού πάντα θα τους ακούς να λένε για την αδικία της ζωής , για το πόσο ..... είναι όλες οι γυναίκες και γενικά να κλαψουρίζουν. Δεν θεωρώ , ότι οι άνθρωποι διακρίνονται σε ωραίους κι άσχημους. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν γυναίκες πού κοιτάνε μόνο ομορφιά , λεφτά και αυτοκίνητα. Πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά. Προσωπική εμπειρία , πριν 2 χρόνια , μου την έπεσε ένα παιδί από κοινή παρέα , όταν του απάντησα " Δεν είσαι ο τύπος μου βρε... , αφού το ξέρεις , οπότε σταμάτα το κι ας μείνουμε έτσι όπως είμαστε " Με χαρακτήρισε αγενή . Άρα ούτε τον ευθύ τρόπο , τον δέχονται όλοι οι άνθρωποι .