Originally Posted by
Natalia_sups
Ρε giorgos35 σε ποια γλωσσα να στο πω;
Νιωθω οτι μιλαω σε τοιχο η σε κανα χαζουλι :P
Αφου δεν εισαι χαχαχα
Παμε αλλη μια: Με το οτι κανανε σεξ 2 φορες το μηνα φερει ευθυνη που δεν ηταν υγιης η σχεση, οχι που τον απατησε η γυναικα του.
Απο εκει και περα δεν διαφωνησα ποτε οτι η απιστια δεν ειναι το χειροτερο που μπορεις να κανεις σε μια σχεση. Το χειροτερο σε τετοιες περιπτωσεις δεν ειναι το τριτο πουλι η μνι της υποθεσης! Το χειροτερο ειναι αυτο που δειχνει: τον εχεις τον αλλον χεσμενο. Και ακομα και αν δεν τον εχεις τον αλλον χεσμενο και δε σημαινει τιποτα για εσενα και το κανει στη ψυχρα καθαρα σωματικα και χωρις συναισθηματα και δεν ξερω τι αλλο η πραξη αυτη και το ψεμμα απο μονα τους το προκαλουν μετεπειτα το να τον εχεις χεσμενο τον αλλον μετα. Πανε πες ψεμμα σε καποιον η αξαπατησε καποιον, ξεγελασε καποιον, κρυψ'του κατι...για ποσο καιρο θα τον εχεις για εξυπνο; Για αξιο του σεβασμου σου; Για αξιο της εμπιστοσυνης σου; Μονος σου βαζεις τον εαυτο σου στη θεση του να δεις τον αλλον αργα η γρηγορα σαν μαλακα, ακομα και κορωνα στο κεφαλι σου να τον ειχες αρχικα (που παντα ολο και κατι πιστευω παει στραβα εξαρχης με τα οσα νιωθεις η δε νιωθεις αλλα τεσπα)....
Το εκανα πιο ξεκαθαρο τωρα το πως το βλεπω;
Θα το τονισω ξανα. Ναι η απιστια δεν ειναι το χειροτερο πραγμα, αυτα που τη προκαλουν μεσα στον απιστο ειναι το χειροτερο πραγμα, η εξαπατηση που εμπεριεχει και τα οσα συνεπαγεται.
Θα θεσω ενα τελευταιο παραδειγμα. Ας πουμε πως ειναι ενας τυπας που λατρευει τη γυναικα του. Φιλαει το χωμα που παταει. Μια μερα πεφτει και γλυστραει και μπαινει καταλαθος σε άλλο μνι, αλλα βλεπει πως δεν ειναι και κακο και πως του αρεσει, ε δεν εγινε και τιποτα λεει μεσα του, εγω τη γυναικα μου λατρευω λεει. Αλλα θα παει να της το πει;;;; Αμ δε. Θα της το κρυψει. Πρωτο κοκκινο καμπανακι. Αφου την αγαπαει και δεν εγινε τιποτα κακο γιατι νιωθει οτι πρεπει να της το κρυψει; Γιατι ξερει το οτι δεν σηκωθηκε να φυγει δειχνει ακριβως το αντιθετο. Σκεφτεται υστεροβουλα και αποφασιζει για εκεινη εν αγνοια της. Για να τη προστατεψει απο το να πληγωθει θα πεις..; Ε παλι κανει ζημια στη σχεση του θα σου πω: Αρχιζει η συντροφος του να πεφτει στα ματια του. Χρειαζεται να τη προστατευει με ψεμματα, δε ξερει η καημενουλα, μα καλα δε ψιλιαζεται τιποτα; Ειναι χαζουλα τελικα...δε μου εμπνεει τοσο εμπιστοσυνη πια, δεν ειναι ξυπνια ουτε αξια του θαυμασμου μου, αχ να ηξερε η ερμη. Αλλα εγω ειμαι καλος, την προστατευω...πωπω το σταυρο που κουβαλαω ο καλος ο συζυγος και την προστατευω...μου ειναι βαρος αυτο....μου ειναι βαρος εκεινη...
Και καπως ετσι τρωει τη σχεση το σαρακι...και δεν λεω πως κανει αυτες τις σκεψεις συνειδητα, αλλα ασυνειδητα αυτο ειναι το εφε, ετσι νιωθει.
Οποτε τι χειροτερο απο το να χαλασει ο τροπος που βλεπεις τον υποτιθεται ανθρωπο σου; Να διαβρωθει ετσι ο δεσμος σας και τα συναισθηματα που ειχες/εχεις; Τι αλλο μενει;
Να σε δερνει η να σε σκοτωσει; Αντε βια ψυχικη η λεκτικη...παλι καλα να λεμε δηλαδη αμα δεν μας δερνει ο συντροφος λολ