Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Σίγουρα με επηρέασαν αρνητικά, αλλά κατάλαβα συνάμα πως έχουν δίκιο. Κανείς δεν θέλει δίπλα του ένα βαρετό τύπο, που να μιλάει για έννοιες και πράγματα που οι περισσότεροι είτε δεν τα ξέρουν, είτε πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει, δεν τον θέλουν είναι βαρετός για φίλος, πόσο μάλλον για σχέση. Αυτές οι λίγες εμπειρίες με κοπέλες, αυτό το παραπάνω μου έδειξαν, δεν μου το είπαν γιατί σε όσες έπεσα δεν ήταν ξεκάθαρες με εμένα, αλλά μου το έδειξαν. Γι'αυτό και τα ψέματα, ένα ψέμα μου είχε πει κάποια όταν της είπα να συνεχίσουμε την κουβέντα μας σε ένα καφέ, ήταν ότι δεν βγαίνει από το σπίτι WHAAAT???, και όπως κατάλαβες ούτε η ίδια δεν το πίστευε αυτό, αλλά ήταν μια πρόφαση να με αποφύγει, όπως αποφεύγεις ένα κολωνάκι στο δρόμο, βέβαια και τα ψέματα έχουν και ένα τέλος, όπως όταν την είδα έξω με έναν τύπο από την σχολή, δεν με πείραξε, το περίμενα, αλλά με πείραξε η κοροϊδία. Και αυτό από μια κοπέλα χαμηλών τόνων που ήταν και κλειστός χαρακτήρας. Αλλά όλα ξεκίνησαν, από αυτή που με κορόϊδεψε στο λύκειο. Και η τρίτη ήταν και αυτή πάλι χαμηλών τόνων, αλλά θέλει τον 35αρι μάλλον. Η πρώτη του λυκείου, δεν την ξαναείδα ποτέ, αλλά αυτές τις δύο στην σχολή τις βλέπω σχεδόν καθημερινά και κρατάνε το ίδιο κακό, ξινό, ηλίθιο υφάκι. Ναι, δεν χαίρομαι και δεν χάρηκα την μέχρι τώρα ζωή μου και το θέμα είναι ότι οι ηλικίες του λυκείου, έφυγαν και δεν ξαναγυρνάνε. Αυτό με εκνευρίζει και με στεναχωρεί, γιατί ναι έκανα λάθη, τα αναγνώρισα και τους ζητούσα συγνώμη και τι με αυτό; Αυτοί περνάνε και συνεχίζουν να περνάνε καλά, χωρίς τύψεις που σε έναν του στέρησαν τα εφηβικά του χρόνια.