Ωραία ιδέα...Δυστυχώς στο φόρουμ διατηρούμε την ανωνυμία μας, οπότε δεν μπορώ να σας βρω.....
Printable View
Ωραία ιδέα...Δυστυχώς στο φόρουμ διατηρούμε την ανωνυμία μας, οπότε δεν μπορώ να σας βρω.....
η διαφορετικότητα της διαφορετικότητας ώωωωω διαφορετικότητα
λολ
Καταλαβαίνεις το δράμα μου....Ευχαριστώ...Quote:
Originally posted by justme
ΚΑΙ άφτιαχτα νύχια ΚΑΙ χορταριασμένος κήπος........
τσ τσ τσ τσ
ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ; ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ
Αφού το έκλινες, μπορείς τουλάχιστον να μας το μεταφράσεις?Quote:
λολ
Εδώ που ειμαι δεν θα σας βρουν ποτέ
ΚΑΝΕΙΣ ADMINISTRATOR ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΦΑΝΙΩ
Κουρτίνα νο1)Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Αφού το έκλινες, μπορείς τουλάχιστον να μας το μεταφράσεις?Quote:
λολ
Κουρτίνα νο2)Quote:
Originally posted by MANTHES
ΠΤΩΜΑΤΑ;
Κουρτίνα νο3)Quote:
Originally posted by susperia
ε αμα ηταν να εφτιαχνες τα νυχια σου πραγματικα λυπαμαι για το χρονο που σπαταλησες εδω μεσα
Quote:
ΚΑΙ άφτιαχτα νύχια ΚΑΙ χορταριασμένος κήπος........
τσ τσ τσ τσ
justme
...συγνώμη.........αλλά αδυνατώ να σε παρακολουθησω.
Ή εγώ είμαι ηλίθια, ή εσύ εχεις πρόβλημα έκφρασης............
Το ότι δεν είσαι ηλίθια το ξέρεις.
Το ότι έχω πρόβλημα έκφρασης το ξέρω
Το ότι μου φάνηκαν 3 ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές απαντήσεις σε ένα πόστ σου ήταν αυτό μου με έκανε να αναφωνήσω και να κλίνω το ανωτέρο ρήμα
Παντως το θαψιμο πτωματων στον κηπο ειναι ενα απ το υγιη χομπι που υπαρχουν. Ερευνες δειχνουν οτι αυξανει κατα 67% την ψυχικη υγεια.
Το ότι αυτές οι έρευνες ΔΕΝ πρέπει να ανακοινώνονται σε ένα φόρουμε τίγκα σε ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας ΔΕΝ ήταν πουθενά γραμένο?????
λολ
ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. Α ΡΕ ΚΑΤΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ
justme..
πλάκα κάνω και κάνουμε...... απλά μιλάω με τρεις και συζητάμε διαφορετικά θέματα.......πλην του ότι κάνουμε πλάκα, που είναι και το ύφος της συζήτησης....
ποιος κανει πλακα? Που την ειδες την πλακα? σε λιγο με της ιδεες του manthes και τις δικες μου οι ανθρωποι δε θα χρειαζεται να πηγαινουν σε ψυχολογο και θα κρατιουνται και σε φορμα!