για να το ξεκαθαρισω κι εγω λοιπον,εμενα δεν μου φανηκε σαν πλακα, μου φανηκε σαν υποδειξη να το κοψουμε γιατι εχουμε κουρασει (και πραγματι το κουρασαμε , το θεμα και τους εαυτους μας ομως, οχι κανεναν αλλο) κι αυτο που σου ειπα δεν ηταν οτι δεν ησουν υποχρεωμενη να απαντησεις απλως, αλλα ΟΥΤΕ ΚΑΝ να διαβαζεις το θεμα αφου απο ωρα ειχε φανει οτι επαναλαμβανοταν μια ανουσια αντιπαραθεση που δεν προχωρουσε καν το θεμα...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Για να το ξεκαθαρίσουμε...
Όταν έγραψα respect...δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάποιος μας αφήνει άναυδους απ την άποψη ότι το πάει πιο μακριά απ ότι περιμέναμε.
Είπα λοιπόν respect σε σένα και τον susperia επειδή έχετε το κουράγιο και αντιπαρατίθεστε τόσες σελίδες για να πείτε την άποψη σας.
Δεν κατάλαβα που σε πρόσβαλα για να μου απαντήσεις ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να ....απαντήσω.
Πλάκα έκανα και μου επιτέθηκες χωρίς λόγο.
αυτο το ξερω καλα και το ειπα πρωτη εγω, παρολα αυτα, υποδειξεις δεν δεχομαι στο ποτε θα μιλαω και για ποιο θεμα, και το σχολιο σου δεν μου φανηκε σαν χιουμορ αλλα σαν υποδειξη.....
για το θεμα επισης ειμαι διατεθιμενη οποτε θες να συζητησουμε οτι θες, νο προμπλεμ