και πως θα ξέρω εγώ ότι δεν θα με φοβίσει η απόρριψη αφού δεν είχα σχέση και χώρισα?
Printable View
και πως θα ξέρω εγώ ότι δεν θα με φοβίσει η απόρριψη αφού δεν είχα σχέση και χώρισα?
Δύο πράγματα:
1) Μην ακούς τις γυναίκες γιατί δεν έχουν ιδέα, εκτός κι αν είναι λεσβίες
2) Ξεκίνα να μιλάς με άτομα του άλλου φύλου που σου αρέσουν
Καλό θα ήταν να τελειώνεις πρώτα με το στρατό. Σε κάθε περίπτωση, ξεκίνα να βγαίνεις με φίλους και όταν δεις μια κοπέλα που σου αρέσει και δεν συνοδεύεται από άνδρα, πλησίασέ την. Δε δαγκώνει, είναι άνθρωπος με τα θετικά και τα αρνητικά του όπως κι εσύ. Όπως είναι λογικό, στην αρχή πολύ πιθανόν να μην έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Σίγουρα θα υπάρξουν και αρνητικά αποτελέσματα που θα σε δυσαρεστήσουν και θα σε πληγώσουν. Συμβαίνει σε όλους και είναι σημαντικό για την εξέλιξή σου σαν άνθρωπος. Όπως κι εμάς δεν μας αρέσουν όλοι, έτσι κι εμείς δεν αρέσουμε σε όλους.
Μη περιμένεις να το κάνουν οι άλλοι για σένα. Δε γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Είσαι εσύ και αυτή που σου αρέσει. Κανένας άλλος. Διαφορετικά δε θα μπορείς να δημιουργήσεις ηγιείς σχέσεις. Σ' αυτό, καθένας είναι μόνος και έτσι θα πρέπει να είναι. Βέβαια, το να υπάρχουν άτομα γύρο σου που θα σε στηρίξουν, είναι πάντα καλοδεχούμενο.
Αν όμως εσύ συνεχίζεις να προσπαθείς και τα χρόνια περνούν χωρίς θετικό αποτέλεσμα, καλό είναι να επισκευτείς κάποιον ειδικό.
αφού δεν έχω φίλους με ποιους θα βγαίνω
και να μην συνοδεύεται μπορεί να έχει φίλο που ξέρω εγώ
Βγες μόνος στην αρχή. Έχω βγει μόνος και έχω πάρει και τηλέφωνο στην ηλικία σου (αν είσαι 19), όντας πολύ ανασφαλής και ντροπαλός με τις γυναίκες.
Πέρασα κι εγώ ένα διάστημα μόνος χωρίς φίλους, αλλά έκανα προσπάθειες και πλέον έχω αποκτήσει και πάλι φίλους και γνωστούς.
Η κοπέλα μπορεί να έχει φίλο χωρίς να συνοδεύεται. Μπορεί να έχει φίλο ακόμη και αν σε φλερτάρει... Το θέμα είναι να κάνεις την κίνησή σου, εφόσον ενδιαφέρεσαι. Δεν υπάρχει η απόλυτη εξασφάλιση που ψάχνεις. Ακόμη κι αν γνωριστείτε και τελικά κάνεται σχέση, μπορεί να σε παρατήσει για άλλον.
Η μόνη σταθερή σχέση, είναι αυτή με τον εαυτό σου. Αν ψάχνεις την απόλυτη εξασφάλιση, τότε θα μείνεις μόνο με αυτή τη σχέση.
Το πρόβλημα είναι, ο σκοπός και ο χαρακτήρας στο αίτημα φιλίας. Οι γυναίκες, περισσότερο το βλέπουν ως μία πηγή ακολούθων, που θα της ανεβάσουν το κοινωνικό status. Οι άνδρες από την άλλη, το βλέπουν μέσα στο πλαίσιο των σχέσεων. Θεωρούν πολλοί άνδρες, πως είναι μία γέφυρα επικοινωνίας και ποιος ξέρει και ίσως η αρχή μίας νέας γνωριμίας, που θα καταλήξει σε μια σχέση. Στην πραγματικότητα όμως, οι γυναίκες, σιχαίνονται αυτόν τον τρόπο σκέψης και τον σκοπό, για τον οποίο στέλνουν ένα αίτημα φιλίας. Γι'αυτό ακούμε πολλές φορές, κλάψες πολλών αγοριών, επειδή δεν δέχτηκε το αίτημα φιλίας τους. Το κλειδί πιστεύω, πως είναι να πάρει η γυναίκα την πρωτοβουλία, για να στείλει ένα μήνυμα, όχι αίτημα. Είναι επίσης λάθος, το να στέλνει μήνυμα σε μία κοπέλα κάποιος και να τις λέει διάφορες ατάκες, για να την "ρίξει". Τίποτα δεν γίνεται έτσι. Θέλει έναν ιδιαίτερο τρόπο, για να έχει κάποιος μία επαφή με μία ξένη κοπέλα, στο fb. Υπάρχει όμως τρόπος και είναι ανάλογα τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του καθενός...
Και σε μένα φαινόταν κάπως.
Φυσικά με την κοπέλα δεν έγινε τίποτα διότι δεν είχα εμπειρία στο συγκεκριμένο θέμα.
Όσο κάθεσε άπραγος, τόσο περνάει ο καιρός και μένεις χωρίς εμπειρίες, οι οποίες είναι υπερπολύτιμες, ειδικά για τους άνδρες που συνήθως δεν τα έχουν όλα στο πιάτο.
Επίσης, καλό είναι να μπεις στη διαδικασία να κοινωνικοποιηθείς.
Ασχολήσου με δραστηριότητες, γράψου σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και προσπάθησε μέσω αυτών να βρεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Μη διστάζεις να προτείνεις να βγείτε για καφέ για να γνωριστείτε καλύτερα.
Εγώ άρχισα να βγαίνω σε μαγαζιά με ένα φίλο που τον γνώρισα σε ένα τσατ.
και δεν φοβήθηκες που βγήκες με έναν άγνωστο?
@SB_ την ξανά είδες? τις έδωσες τηλέφωνο και δεν σε πήρε?
το ήξερες αυτόν από το τσατ? ε λογικά άγνωστος ήταν
άλλο να σε ξέρω από πριν να σε έχω δει και να μιλάμε στο τσατ και άλλο να μην το ξέρω καθόλου ούτε τον έχω δει
Όλο αυτό το διάστημα που προβληματίζεσαι, κάνεις κάτι, ή περιμένεις από εμάς να σου βρούμε τη μαγική λύση, ίσος και την κοπέλα;