Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Ντροπή, να κρατάτε τέτοια στάση. Καλά από την ελισάβετ το περίμενα πως θα συμφωνούσε, έτσι κι αλλιώς η ηθική της είναι να δείχνει πόσο καλή είναι, αλλά στην πραγματικότητα, βγάζει κακό χαρακτήρα. Αυτό φάνηκε, όταν υποστήριξε τον serio, εξισώνοντάς με, με δολοφόνο ναζί. Είναι πράγματι θλιβερό από την πλευρά του serios, όταν χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα. Θεωρώ πως η διαχείριση, ορθός έπραξε, αν και η επίθεση ήταν αρχικά από τον μαγκάιβερ, που την έκανε χωρίς να λάβει θέση σε αυτό, προς τιμήν του. Η ελισάβετ, δείχνοντας τον πραγματικό της χαρακτήρα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να με εξισώσει με δολοφόνο ναζί, αναφέροντας τον Χριστιανισμό και για το προφίλ, που νομίζει, πως κρατάω. Δεν μπορώ να λύσω τα προβλήματά σας παιδιά. Ο καθένας δείχνει την ηθική του και αν και έχω κάνει λάθη και το παραδέχομαι, ποτέ δεν είπα δολοφόνο ναζί τον άλλον, επειδή δεν συμφωνεί μαζί μου. Δεν με ενδιαφέρουν τα γλωσσικά τρικ του serios, με ενδιαφέρει να αναγνωρίσει το λάθος του, όπως θα ζητήσω και εγώ συγνώμη, για το λάθος που είπα για τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους, αλλά ήταν σε μία στιγμή ξεσπάσματος, από την πολύπλευρη επίθεση. Ζητάω ένα συγνώμη από όλα τα παιδιά, όσους έχω θίξει και το εννοώ το συγνώμη, έχω κάνει πολλά λάθη και το ξέρω και το αναγνωρίζω πραγματικά. Περιμένω serie, να κάνεις το ίδιο, μόνο και μόνο από θέμα ηθικής, έστω και αν δεν το εννοείς μέσα σου...