Κατι εκανα σημερα!
27/1/11 - 1200ml :starhit:
Printable View
Κατι εκανα σημερα!
27/1/11 - 1200ml :starhit:
μας εσκισες kat :tumble:
λεω να καθιερωσω 1 γευμα τη μερα να ειναι σουπα ή εστω οσπρια, αλλιως δε βλεπω φως!
μαρακι, ειμαι καμμενη με την κανελλα αλλα οχι τοσο που να πινω κανελλονερο χεχεχε:dork:
Ας γραφω κι εγω εδω,μπας και βλεπω η μουραλομουλαρα την καταντια και τα χαλια μου,που απο κει που επινα 1,5 λιτρο μινιμουμ, απο πριν τα Χριστουγεννα εχω πεσει στο 1 ποτηρι και στο γυμναστηριο αντε λιτρο το πολυ.
Σημερα 1 ποτηρι,αυριο καλυτερα.
Η αληθεια ειναι οτι εχω ενα τεραστιο ποτηρι που χωραει 600ml και ηπια 2 σημερα. Με βοηθησε οτι ειναι μονο 2 ποτηρια αν και τεραστια. Εχω την εντυπωση ομως οτι δεν πρεπει να πινουμε μαζεμενο το νερο αλλα σιγα σιγα μεσα στην ημερα.
Δεν μπορω ομως με τιποτα να πινω ενα ποτηρι ανα 2 ωρες ας πουμε, το ξεχναω τελειως!!! Τουλαχιστων ετσι θυμαμαι να πιω τις 2 ποτηρουκλες και να τελειωνω. Φανταζομαι οτι απο το τιποτα κατι ειναι εστω και ετσι.....
Καλησπερα . Εγω σήμερα μετα το topic που ξεκινησα να διαβαζω χτες ήπια λιγο παραπανω . Καταφερα να πιω 6 ποτηρια . Το τελειο θα ειναι να παισω τα 10 .Παλαιοτερα έπεινα πολυ νερο . Αληθεια τι κολπο ειναι αυτο με τι κανελλα???????????
http://www.ticker.7910.org/wg__94__0...MzsgJiM5Ng.gif
καλημέρα...:duh:
εγώ από σήμερα ξεκινάω να πίνω νερό...
μικροί στόχοι....
5 ποτήρια για αρχή είναι καλά νομίζω εεεε?????:wink1:
Μεχρι στιγμης:
1,5 λιτρο νερο
1 χαμομηλι
Καλημέρα .
2ποτηρια μεχρι στιγμής
BB code (used at forums where HTML is allowed)
http://www.ticker.7910.org/wg__94__1...TsmIzk1Mzs.gif
ρε τελικά τα σπάει αυτό το τόπικ. Πλάλα πλάκα με βοηθάει να πίνω παραπάνω. Παίζει να χω πιει κανα λίτρο ως τώρα. Η άτιμη η παρμεζάνα με θέρισε και έχει στεγνώσει ο στόμας μου.
Εμένα πάλι με αγχώνει!!Αν σε βοηθάει πάντως Μαράκι να σου φτιάξω ένα αντίστοιχο για την δυσκοιλιότητα(δεν λέω τίτλο.. ο νοών νοείτω:smilegrin::smilegrin:)Quote:
Originally posted by mariafc
ρε τελικά τα σπάει αυτό το τόπικ. Πλάλα πλάκα με βοηθάει να πίνω παραπάνω. Παίζει να χω πιει κανα λίτρο ως τώρα. Η άτιμη η παρμεζάνα με θέρισε και έχει στεγνώσει ο στόμας μου.
500 ml μεχρι τωρα (αθλος για μανικωμενο στομαχι χωρητικοτητας 150cc) :thumbup:
Xaxa θείκό το σχόλιο έχω λυθεί. Διαγωνισμός χ.....Quote:
Εμένα πάλι με αγχώνει!!Αν σε βοηθάει πάντως Μαράκι να σου φτιάξω ένα αντίστοιχο για την δυσκοιλιότητα(δεν λέω τίτλο.. ο νοών
ʼστο εκεί δε με συμφέρει χαμένη από χέρι θα μουνα. Και χαλασμένο φαγητό να μου φερνες εγώ παλι άσφαιρη θα έμενα.
Παντως για να το συνδέσω με το θέμα μας χτες βράδυ με το που ήπια μαζεμένο κανά λίτρο νερό γιατί δίψαγα κατευθείαν τουαλέτα.
Χαρη σε αυτο το topik σημερα αγορασα μπουκαλακια εμφιαλωμενο . ωστε να μην εχω καμμια δικαιολογια .
Και τελικά εχω καταφερει δυο συν 2 ποτηρια νερο το πρωι !
Θαυματουργο το τοπικ !:)
aaaaa μαρία τι μου θύμισες τώρα,πριν μερικά χρόνια πάω σε μία πολύ γνωστή γιατρό στην Πάτρα που εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου ,μας έδινε ένα ρόφημα αντί για γεύμα και την εντολή να πίνουμε νερό,πολύ νερό,όσο περισσότερο μπορούμε.Ξεκίνησα και εγώ κούτσα-κούτσα να πίνω νερό...κάθε μήνα που πήγαινα μου έλεγε πιές και άλλο,έφτασα να πίνω 3.5-4 λίτρα την ημέρα χωρίς να διψάω.Μια ωραία καλοκαιρινή ημέρα ετοιμάζομαι να γυρίσω Πάτρα από Αθήνα πάω να φορέσω τα παπούτσια μου,μπα σκέφτομαι πως στένεψαν έτσι?Είχα αρχίσει να πρήζομαι!Πως έγινες εσύ σαν μπαλόνι?τα ίδια και εγώ :D:D:D έφριξαν στο νοσοκομείο όταν πήγα και μου εξήγησαν ότι τα νεφρά μου δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε όλο αυτό τον όγκο νερού κ:smirk: Από τότε και εγώ το καλοκαίρι πίνω γύρω στο 1,5 -2 λίτρα και δυστυχώς τον χειμώνα προσπαθώ να πίνω σχεδόν ένα λίτρο,ξέρω πως πρέπει να πίνω πιο πολύ αλλά δεν διψάω :sniff:Quote:
Originally posted by mariafc
Με το που ξαναπίνω λοιπόν αμέσως κάνω κατακράτηση με αποτέλεσμα να γεμίσω οιδήματα σε χέρια και πόδια. Κάτι τέρατα σε κινούμενα σχέδια τα χετε δει? Έτσι είχα γίνει και εγώ. Τούμπανο από το πρήξιμο στα πόδια.
μέχρι στιγμής λοιπόν 3 ποτηράκια + 2 ποτήρια καφέ