Quote:
Originally posted by katerina71
Να το χαίρεσαι gourounitsa το λουλουδάκι σου!
Αγαπημένο ημερολόγιο
χάλια είμαι σήμερα
Με πονάει το κεφάλι μου κια νιώθω ένα φοβο.....
Συνέχεια είναι στο μυαλό μου τα παλιά, οι γονείς μου, Τους στερήθηκα πολύ χωρίς να φταίει κανείς. Ο μπαμπάκας μου έφυγε νωρίς (65 χρονω΄ν και ξαφνικα/έμφραγμα).
Αλλά τι να κάνουμε?
Να τα βάλουμε με το Θεό? Ετσι έπρεπε να γίνει. Ξέρει Εκείνος καλύτερα για όλους μας.
Φοβάμαι όμως μήπως έπρεπε να ήμουν καλύτερη και σωστότερη και ότι έπρεπε να πάρω μαθήματα και δοκιμασίες για αυτό έγινε αυτό. Αχ αυτός ο εγωισμός...
Φοβάμαι να αφεθώ, να χαρώ. Αυτό είναι. Φοβόμαστε να χαρούμε. Να φερθούμε ελευθερα
ΠΩς όταν γελάμε και λέμε σε καλό να μας βγεί" έτσι δεν αφηνόμαστε...
Φόβος για τις παρελθοντικές μου πράξεις, μπορούσα να είχα πάει στο χωριό να έμενα μαζί τους αλλά δεν το έκανα...Αχ αυτή η ξενιτιά (Αθήνα), δύσκολη.
Αλλά από την άλλη και το κουτσομπολιό στο χωριό δυσκολότερο..
Με ΄τραβούσε" κάτω η μάνα μου. ΜΕ την κατάθλιψη της και τη μόνιμη μαυρίλα και απαισιοδοξία της. Με έπνιγε και με πνίγει ακόμη. Θέλω να τη βοηθήσω αλλά δεν μπορώ με τραβάει κάτω.
(τώρα είναι καλύτερα βέβαι παίρνει τα φαρμακά της αλλά όταν ζούσε ο μπαμπάς δεν τα έπαιρνε και εκείνος τα τραβούσε όλα, εμείς μακριά από την Αθήνα τι να κάναμε, γι αυτό λέω σαν να τους παράτησα)
Με πνίγει. Αχ να ήταν λίγο διαφορετικά η μανούλα μου. Λίγο τόσο δα λιγουλάκι κοινωνική και υποστηρικτή αλλά...
Τέλος πάντων.
Και με τη δουλειά δυσκόλευτηκα πάρα πάρα πολύ. Ανεργία και χωρισμός ταυτόχρονα (gourounitsa ξερεις εσύ) ο χειρότερος συνδυασμός....
Αλλά τώρα είναι καλά τα πράγματα. Γιατί το μυαλό μου τα φέρνει συνέχεια μπροστά μαύρα και με πιάνει πανικός όταν τα σκέφτομαι. Μου έρχεται να ουρλιάξω..........
Τώρα είμαι καλά. Εχω το παιδάκι μου τον άντρα μου την δουλειά μου τη μάνα μου που είναι καλύτερα την μικρότερη αδερφή μου (με αγχώνει κι αυτή γιατί δεν τα πάει καλά με τον άντρα της) η άλλη μου αδερφή η μεγάλη είναι με ειδκές ανάγκες και ψυχασθένεια, σε ένα οικοτροφέιο τώρα (τότε την είχε ο μπαμπάς στο σπίτι και τραβήξανε μεγάλο λούκι με τα καμώματά της)
Χάλια.
Αλλά τώρα είμαι καλά και τα σκέφτομαι όλα. Λέω να είχα κάνει έτσι αλλιώς αλλιώτικα. Δεν μπορώ να χαρώ. Να ηρεμήσω. Εχω και φοβερό θυμό με κάτι συγγενείς που όλο κατάκριση ήταν στους γονείς μου κι εγώ τους έκανα παρέα Να μην τους έκανα.Να τους διαολόστελνα από τότε. Αλλά τότε δεν είχα καταλάβει. Τους φοβόμουνα, δεν ξέρω...
Τώρα τι κάνουμε?Και έχω κάνει 7 χρονάκια ψυχοθεραπεία...
Θα προσπαθήσω να μην το συζητάω πολύ. Γιατί όσο το συζητάω αυτό γιγαντιώνεται.
Αυτά
φιλακια
κατερίνα
ωστε ετσι Κατερινα