Λένε όμως ότι το πινγκ-πονγκ είναι υπερβολικά δύσκολο :S
Προτείνω ρακέτες στην παραλία (Είμαι λίγο εκτός εποχής; )
Printable View
Λένε όμως ότι το πινγκ-πονγκ είναι υπερβολικά δύσκολο :S
Προτείνω ρακέτες στην παραλία (Είμαι λίγο εκτός εποχής; )
Καλησπερα !!
Κοριτσια θελω την γνωμη σας αν κι ξερω ποια θα ειναι...
Ειμαι στην φαση που πλεον ξερω τι μου φταιει κι προσπαθω να το παλεψω...μετα απο διατροφες,διαιτες,μεγαλες πεινες,κλαματα,απογοητευση κλπ κλπ κλπ
αποφασισα πως χασιμο κιλων=διατροφη+γυμναστικη+� �υχολογος
Εαν λοιπον θελω να κανω μια προσπαθεια λεω να ακουλουθησω αυτην την τακτικη μηπως κι πετυχει.
Το ερωτημα ειναι ....Να παω σε διατροφολογο ή να κανω τις διαιτες που εχω απο την προηγουμενη μου προσπαθεια ?
Θα τα καταφερω μονη μου ή ο ελεγχος απο καποιον ειδικο θα με βαλει πιο γρηγορα κι πιο σωστα σε προγραμμα ?
αυτο ειναι κατι που το ξερεις μονο εσυ αγγελακι..
αλλους τους βολευει ο ελεγχος μια φορα την εβδομαδα απο ειδικο αλλοι εχουν αυτοελεγχο και το παλευουν μονοι τους..
εγω παντως θα σου προτεινα να επισκεφτεις διατροφολογο!!
Επίσης, να λάβεις υπόψη ότι πολλές φορές τα διαιτολόγια που μας έχουν δώσει δεν αποδίδουν όταν τα ξανακάνουμε. Είτε γιατί ήταν για άλλα κιλά, είτε γιατί ήταν για άλλη εποχή... Αν πχ. μία εβδομάδα δεν έχασες, ο διαιτολόγος σου σου έδωσε πιο αυστηρό πρόγραμμα για την επόμενη και πάει λέγοντας.
Όσες φορές έχω κάνει παλιά προγράμματα, έχανα μεν αλλά ποτέ με τους ίδιους ρυθμούς όπως πρώτα.
Δεν ξέρω βέβαια από οικονομικά πώς είσαι. Αν είσαι στριμωγμένη, και μιας και μέχρι τώρα πάλευες να ξεκινήσεις έστω προσεγμένη διατροφή, σίγουρα τα παλιά θα σε βοηθήσουν. Μπορείς να ξεκινήσεις έτσι και όταν δεις ότι κολλάς να κλείσεις ένα ραντεβού. ;)
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΡΧΗΓΕ!!!!!!!!!
AGGELAKI εφοσον θεωρεις οτι βρηκες την ακρη ξεκινα το σωστα και οργανωμενα οπως το σκεφτηκες ηδη!!
Πανε και σε διατροφολογο!!!Νομιζω θα σε βοηθησει και θα σε ωφελησει!!!
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλημερα !
Να σας ρωτησω μηπως ξερετε..μου ειπαν πως υπαρχουν τμηματα παχυσαρκιας σε καποια νοσοκομεια(Αττικο ή θριασιο μου ανεφεραν αλλα οχι με σιγουρια),με διατροφολογους,ψυχολογους κλπ κι σε παρακολουθουν μεσα απο προγραμμα.
Εχετε ακουσει κατι ? Εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν μπορεσα να βρω τιποτα.Αν γνωριζει καποιος ας μου πει.
Κι κατι αλλο...σε κατι φιλους ενα διαιτολογος εδωσε διαιτα 15ημερη..πρωινο χυμο,1 φρουτο ενδιαμεσα,μεσημερι γιαουρτι κι βραδυ πρασινη σαλατα,ψαρι ή τονο,κοτοπουλο ή γαλοπουλα ή αυγα μελατα.Κι μια μερα μονο φρουτα για αποτοξινωση!!!
Συμφωνειτε με αυτου του ειδους τις διαιτες ???? Τι αποτελεσμα μπορει να εχουν κι τι μπορει να προκαλεσουν..το ατομο που την κανει πρεπει να χασει τουλαχιστον 40 κιλα.
Σημ.Η διαιτα δεν φερει υπογραφη κι σφραγιδα διαιτολογου...
aggelaki καλημερα,
Εγω με καθε επιφυλαξη, χωρις να ειμαι διαιτολογος, αλλα μονο κα μονο απ'οσα εχο διαβασει και δοκιμασει, θα την δοκιμαζα για 15 μερες μονο. Το μονο που θα αλλαζα ειναι το μεσημεριανο με το βραδυνο (το οποιο θα ετρωγα 3 ορες πριν παω για υπνο). Επισης θα προσεθετα κ λιγους υδατανθρακες το πρωι, π.χ 2 φρυγανιες ολικης (μην πεσεις και κατω). Πανω απο 2 εβδομαδες ομως πιστευω οτι θα ελειπαν απο τον οργανοσμο σου συστατικα που υπαρχουν σε οσπρια π.χ.
Περα απ'ο,τι σου λεω εγω ομως νομιζω πως η Καλια (διαιτολογος) στο σχετικο topic ειναι καταλληλοτερη για να σε βοηθισει.
Φιλια!
Το είπες και μόνη σου aggelaki, αυτός που του έδωσε αυτό το πρόγραμμα δεν είναι διαιτολόγος...
Η διατροφή που του έδωσε, κατ' εμέ, είναι λάθος. Πρώτα απ' όλα λείπουν τα δημητριακά (ψωμί, κλπ), δεύτερον έχει το μεγαλύτερο γεύμα το βράδυ τότε δηλαδή που κάνουμε τις λιγότερες καύσεις. Είναι στερητική, μονότονη, λείπουν σημαντικές τροφές...
Όσο για το άλλο που ρώτησες, θυμάμαι ένας γνωστός πήγαινε στο Ευαγγελισμό (αν δεν κάνω λάθος στο νοσοκομείο). Του είχε δώσει πολύ καλό πρόγραμμα και είχε φανταστικά αποτελέσματα. ʼμα θες, θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα πάρω τηλέφωνο την πεθερά μου να τη ρωτήσω περισσότερα :D
Αγγελακι απο οσο ξερω σχεδον ολα τα κρατικα νοσοκομεια εχουν προγραμματα για την παχυσαρκια.Αλλα υπαρχουν και γραμμες βοηθειας που λειτουργουν ολο το 24ωρο!!!
Πως πας??Γενικα και ειδικα!!!
Περιμενω νεα!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
δε γνωριζω ποσα κιλα θελεις να χασεις εδω θα σου προτεινω διαφορα γευματα τα οποια εχουν το καλο οτι δε θα χρειαστει να μαγειρεψεις κατι διαφορετικο
πρωινο ʽ1 φετα ψωμι του τοστ + 1φετα τυρι με χαμηλα λιπαρα
η μια κουπα γαλα, δυο κουταλες της σουπας δημητριακα η δυο μικρα κριθαρενια παξιμαδια
ενδιαμεσο ʽ1 φρουτο η μια μπαρα δημητριακων
ΔΕΥΤΕΡΑ : 1 κουπα φακες+1φετα ψωμι+1 κομματι τυρι +σαλατα πρασινη
Τριτη ʽ2 μικρα μπιφεκια +>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Τεταρτη: ομελετα( δυο αβγα, πιπερια, μανηταρια, κρεμμυδι) +σαλατα πρασινη
Πεμπτη ʽ1,5 κουπα φασολακια +1 φετα ψωμι+1 κομματι τυρι +σαλατα πρασινη
Παρασκευη : ψαρι ψητο + 1 φετα ψωμι + πρασινη σαλατα
Σαββατο : σαλατα πρασινη (αφθονη )1 φετα ψωμι + ι κομματι τυρι
Κυριακη : 1,5 φλυτζανι ζυμαρικα + 2 κουταλιες σουπας κοκκινη σαλτσα + 2 κουτ.γλυκου τυρι
ενδιαμεσο : 1 φρουτο η μια χουφτα ξηρους καρπους
και απο βραδυνα επιλεγεις
1 τοστ με γαλοπουλα + τυρι
η φρουτα
η σαλατα + ι φετα ψωμι + 1φετα τυρι
1 γιαουρτι 2% + 1φρυγανια
Συμβουλες 8 ποτηρια νερο, να σουρωνεις τα λαδερα,
εναλλακτικα γευματα ʽ:1) ι κομματι σπιτικη πιτα (μεγεθος ψωμι του τοστ )
2) σουβλακι κομπλε με τη πιτουλα του ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ + σαλατα
3) μπιζολα η κοτοπουλο με σαλατα
ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΙΣΗ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥς ΜΠΕΚΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (ΟΠΩΣ ΕΓΩ ) ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΛΚΟΟΛ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
(ενα ποτηρι κρασι, βοτκα η ουισκι η τζΙν ΣΚΕΤΑ)
εμενα με βολευει διοτι αυτα ειναι τα φαγητα που μαγειρευω για ολη την οικογενεια απλα εγω προσαρμοζω ποσοτητες και συνδυασμους
επισης μιση ωρα περπατημα
και θα γινεις ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ
ουφ τα ειπα αν θυμηθω και κατι αλλο τα λεμε στη πορεια
Και εγώ ήμουν να διαλέξω μεταξύ διαιτολόγου και προσωπικής προσπάθειας και επειδή τελευταία ήμουν λίγο off-budget αποφάσισα να πάρω παλιές μου δίαιτες και να τις προσαρμόσω στα σημερινά δεδομένα.
Συγκεκριμένα αφαίρεσα κάποια ψωμιά επιπλέον που είχαν, πρόσθεσα λίγη πρωτεϊνη και έφτιαξα μια δική μου η οποία έχει αποτέλεσμα να χάσω από 15/10 που ξεκίνησα πιο σοβαρά μέχρι τώρα 2,2 κιλά. Δεν είναι πολλά αλλά είναι κάτι.
Αν πάψω να χάνω την αυτοσυγκράτηση μου όμως ή κολλήσω σίγουρα θα επισκεφτω ειδικό..
Ελπίζω να βοήθησα.
αγγελάκη καλησπέρα.κι εγώ έχω πολλά κιλά και επίσης είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω να θα λάβεις το μήνυμα μου.θέλω να σου πω πως όσο στεναχωριέσαι τόσο χειρότερο κάνεις το πράγμα.προσπαθώ και γω να αδυνατίσω και λέω πως θα τα καταφέρω η χοντρή.παίρνω και κάτι χάπια.στο λέω το έχω πάρει απόφαση.αν λάβεις το μήνυμα απάντησε και θα σου πω τι ακριβώς κάνω.δεν αγαπάμε αυτό που είμαστε και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που παχαίνουμε.δεν θέλω να απογοητεύεσαι σκέψου πως θα αδυνατίσεις κάποια μέρα και συ θα είσαι αυτή που θα δίνεις κουράγιο στους άλλους.σκέψου πως θα μπορείς να κάνεις πράγματα με φίλους σου που πριν δεν ήθελες ή δεν μπορούσες.σκέψου πως η ζωή είναι μικρή.γιατί να την μικρήνουμε κι άλλο εμείς με τις μαλακίες που τρώμε;σκέψου κι άλλα και πες μου κι εμένα!
Quote:
Originally posted by aggelaki
Γεια σας ! Εμπαινα κι παλια,αλλα σιγουρα δεν θα με θυμαστε ! Ειμαι κανενα τερτατο εδω κι δεν ξερω πως να ξεκινησω..σβηνω γραφω-σβηνω γραφω ! Τελικα ξεκινησα !
Αισθανομαι τοσο χαλια που εχω την αναγκη να μιλησω καπου,να πω πως νιωθω κι τι περναω!! Καπου που θα με καταλαβουν κι δεν θα με κοροιδεψουν γιατι ξερουν τι εστι να εισαι χοντρος !!
Ξεκινησα τον Μαρτιο νομιζω διαιτα με διαιτολογο κι μεχρι τον Ιουνιο εχασα μονο 5 κιλα κι αυτα με τα χιλια ζορια !!! Μια εφταιγε ο κωλοθυροειδης,μια ο τεμπελης οργανισμος μου !! Ποτε δεν εφταιγα εγω που το ριχνα ποτε ποτε εξω !!! Ποτε δεν μου εφταιγε η τεμπελια μου που δεν σηκωνομαι απο τον καναπε !! Πως να χασω ετσι κιλα???? Μια ο θυροειδης ,μια ο τεμπελης οργανισμος,μια η αμυνα του οργανισμου,μια η σταμαχαρα μου που γουργουριζε ,μια η λαιμαργια μου ...εεεε που να χασω ??!!!!!!
Το αποτελεσμα ....να παρω παλι τα κιλα αυτα δλδ κι αλλα τοσα !!! 109 ξεκινησα την διαιτα κι ειχα φτασει 104 κι τωρα ??????? 115 !!!!!!!!!!!! Κι ποσο θα παει ακομα ???? Τι γινεται ???? Δεν μπορω να σταματησω να τρωω,ειμαι αξιολυπητη !!! Οσο κι να μου το λενε ,οσο κι να με προσβαλουν εγω δεν παιρνω χαμπαρι !!! Μια μερα ενας πακιστανος με αποκαλεσε "χοντρη " επειδη δεν δεχτηκα να παρω το διαφημηστικο φυλλαδιο που μοιραζε !!! Τον κατσαδιασα κι εφυγα αλλα το στομα μου δεν το ραψα !!! Δεν φανταζεστε ποσο μπορω να φαω !! Το καλοκαιρι ολο ετρωγα περισσοτερο απ'οτι τα βοδια κι μετα ετρωγα κι γλυκο!!!! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!! Πολυ φαι ρε παιδια πολυ !!
Σημερα το βραδυ πχ εχω φαει ενα βαθυ πιατο τορτελινια με γεμιση φετας παρακαλω,ενα μπολ δημητριακα σοκολατας με γαλα κι 3 μπαρες δημητριακων σοκολατας !!! Πιστεψτε με αυτη θεωρειται λαιτ μερα γιατι χτες εφαγα σχεδον 1μιση πιτσα !!!!!!!!!! Μονη μου !!!!!!! Τρωω τρωω τρωω τρωω!!!! Κι δεν κουνιεμαι !!! Δεν παω πουθενα !! Ολη μερα μεσα στο σπιτι κλεισμενη!!! Με το ζορι θα μαγειρεψω,με το ζορι να βαλω πλυντηριο,με το ζορι να σκουπισω-σφουγγαρι! Ολα με το ζορι...βαριεμαι στην κυριολεξια !!! Ντρεπομαι που σας το λεω αλλα καμια φορα βαριεμαι να παω στην τουαλετα !! Γενικα βαριεμαι..ολη μερα ειμαι στον καναπε,στην καρεκλα κι αμα πλυνω κανα πιατο νιωθω λες κι εχτισα κανα σπιτι !! Ενω βαζω στο μυαλο μου κι λεω ωραια θα ειναι να σηκωνομαι να κανω δουλειες ,να βγαινω,να να να...δεν κανω ποτε τιποτα !!! Κι βαριεμαι κι κουραζομαι !! Ακουγεται ηλιθιο αλλα κουραζομαι πολυ ευκολα !! Εχω αφησει τον εαυτο μου τελειως ,δεν με ενδιαφερει κι η μονη μου απολαυση,ηδονη,ικανοποιηση ,χαρα ειναι το φαγητο !!
Δεν βρησκω ρουχα να βαλω,ολο τα ιδια φοραω !! Ενα παντελονι που κοντευει να λιωσει πια πανω μου ! Βαριεμαι να ντυνομαι κι να βγαινω εξω! Δεν μαρεσω,ουτε τα μαλλια μου μαρεσουν ,ουτε η μουρη μου!! Ντρεπομαι να βγαζω φωτογραφιες με το μωρο μου γιατι βγαινω χαλια !!! Ειμαι 115 κιλα...ποσο θα παω????? Τι θα γινει ???? Τι θα κανω????? Δεν γινεται....πως θα χασω κιλα??? Ειναι πολλα!!!!! Πρεπει να χασω τουλαχιστον 45 κιλα !!! Ειναι αδυνατον αυτο !!!!!!!!!!! Αποκλειεται !!!!!!!!!!!!! Θα πεθανω απο το βαρος...απο το φαι..θα σκασω απο το φαι...ειμαι αξιολυπητη πια...Ολοι με κοροιδευουν..οι φιλοι..οι συγγενεις..οι γειτονες..ολοι !!! Ολοι λενε "κοιτα την πως εγινε η χοντρελο !!!! Πωπω απαισια ειναι !!!" Κι αλλα τετοια...
Δεν θελω να σας κουρασω αλλο...δεν ξερω τι να περιμενω απο δω κι περα..με λυπαμαι...
Οταν ξυπναω το πρωι,με το που ακουμπαω τα ποδια μου στο πατωμα,με πονανε παρα πολυ οι φτερνες μου,τοσο που δυσκολευομαι να κανω τα πρωτα βηματα κι κρατιεμαι απο τα επιπλα ...προφανως απο το βαρος...Ειναι μεγαλη κακομοιρια αυτο !!!!
γεια σου αγγελάκι.εχω και γω πολλά κιλά και επίσης είμαι νέο μέλος.και γω ξεκίνησα δίαιτα και δεν θέλω να απογοητευτώ θέλω να με αγαπήσω όπως είμαι και να προσπαθήσω για το καλύτερο.δεν ξέρω αν θα λάβεις το μηνυμα μου.παίρνω και κάτι χάπια για βοήθημα αν ξαναμιλήσουμε θα σου πω.σκέψου πως κάποτε θα αδυνατίσεις και θα δίνεις εσύ κουράγιο στους άλλους. σκέψου πως θα κάνεςι πράγματα που΄τώρα δεν μπορείς ή δεν έχεις διάθεση.σκέψου πως για κάποιο λόγο υπάρχεις.σκέψου και συ και την άλλη φορά μου λες.ελπίζω να καταφέρεις αυτό που άρχισες.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ!!ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΧΡΟΝΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕ ΒΑΛΤΟ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΥΑΛΟΥ!!!ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!ΟΤΑΝ ΒΡΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΗΚΑ!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!