Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ολοκληρωτική αδιαφορία στις σκιές μας.............
εσύ μη μιλάς, σώπαινε.....
Printable View
Quote:
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΡΙΞΩ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣQuote:
Originally posted by giorgos7
λοιπον ακου να δεις μανθες εχω και γω ενα στοιχιμα. αν μου δωσεις το τηλεφωνο σου και σε συναντησω και καταφερεις να μου το παιξεις οπως το παιζεις εδω μεσα αποχορω απο το φορουμ
αν τις φας και γυρισεις σπιτι σου κλαιγοντας αποχωρεις εσυ
τι λες?
Quote:
Originally posted by liberchild
Quote:
παρντόν?
Μιας και το θέμα είναι Βελτίωση του φόρουμ ας καταθέσω και την άποψη του Γεωργίου speaking
http://www.youtube.com/watch?v=sEW6oe8RsiA
Το θέμα Κάλια και Κομφούζιο για μένα έχει τελειώσει......
Ήταν απλά ένα μπέρδεμα......όποιος θέλει απάντηση, ας μου στείλει υ2υ.....
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ23 :DQuote:
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ. ΕΙΜΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ23 :DQuote:
α ετσι εεεεεεεε???
:cool:
δεν ειπα οτι θα καναμε παρεα ρε κοπανε
ΚΟΠΑΝΕ?ΕΜΕΝΑ ΕΙΠΕΣ ΚΟΠΑΝΟ?ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!
ρε σεις, πλάκα έχετε να πούμε.....
τι σας νοιάζει ρε, ποιός είναι ποιός ?
θα τον παντρευτείτε μήπως ?
τι άνθρωποι δω μέσα.....
εδιτ
αμα λέω γώ για γκομενιλίκια μπαίνουμε στα φόρα .....
σκατά στο στόμα μου
Πολύ βρώμικα μυαλά είσαστε μερικοί... Η Δήμητρα είναι η Δήμητρα και ο Manthes είναι ο Manthes. Δεν κατάλαβα γιατί αυτοί οι δυό να είναι το ίδιο πρόσωπο. Επειδή ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ; ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ Η CHRPAP ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ THREAD ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ; ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ; ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο MANTHES. ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Εκνευρίστηκα πολύ με αυτό που έγινε με την donald_girl (όχι ότι σας νοιάζει.. απλά το αναφέρω).
Δηλαδή τί θα έπρεπε να γίνει? Ο καθένας να αρχίσει να σβήνει ό,τι έχει γράψει..? Αν το κάναμε αυτό δεν θα υπήρχε φόρουμ.
Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε, ναι μεν να υπάρχει η δυνατότητα edit, γιατί άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε, αλλά η δυνατότητα αυτή να υπάρχει για λίγα λεπτά μετά την καταχώριση κάθε μηνύματος. Δηλαδή να μην μπορούμε να διαγράφουμε μηνύματα προηγούμενης μέρας ή μηνύματα που καταχωρίσθηκαν πριν 2 ώρες..
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου woman, αλλά έτσι θα μπούμε πάλι σε ένα φαύλο κύκλο συζήτησης για το τι είναι δημοκρατία και τι όχι.
Εγώ αν γίνει δημοψήφισμα ανάμεσα στα μέλη προτείνω ακριβώς αυτό που είπες.
Είναι, αν μη τι άλλο κοροιδία, να ασχολούμαστε κάποιοι προσπαθώντας να βοηθήσουμε και κάποια άτομα να ακυρώνουν τόσο προσβλητικά το χρόνο και τη διάθεση μας...........
Ακριβώς, όπως το είπες, ΚΟΡΟΪΔΙΑ........................ Φαντάσου να απαντούσα κιολας στο συγκεκριμένο θέμα πως θα αντιδρούσα....
Νομίζω και κάποιος άλλος το είχε κάνει! Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.