Eγω στο εχω σχολιασει πολλες φορες,ας μην γινομαι γραφικη..
Αλλα θα το ξαναπω,εισαι κουκλα!!:tumble:
Printable View
Eγω στο εχω σχολιασει πολλες φορες,ας μην γινομαι γραφικη..
Αλλα θα το ξαναπω,εισαι κουκλα!!:tumble:
σταματα βρε εισαι υπερβολικη στο χω ξαναπει :lol: και συ εισαι κουκλα και μια μεγαλη γλυκαααααααα , ευχαριστω πολυυυ
για ξαναματαπροσπαθησε για την τωρινη!
ενταξει μεχρι εδω πιο κατω δεν εχει, μετα θα κανω ποστ την κοιλια χαχαχαχα
τι κουκλαρα εισαι εσυ!!!! φτου φτου φτου φτου φτου!!!!
one... you're next :D
οοοοοοο τι τζεντλεμαν!!!!!!! που να δεις την ουαν! ξερεις γιατι τη λεω Σκαρλετ? γιατι ειναι ιδια η Σκαρλετ Γιοχανσον, μη σου πω στο πιο ωραιο! μιλαμε για κουκλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ναι ε;
εγω ειμαι mitsokolofanatikos
παντως, δεν αλλαζω :D
χαχχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: αχου τι γλυκα μωρε :lol: :roll::D:tumble::love::saint:
Μιτσοκόλο μου, στο έχω ξαναπεί, θεαματική αλλαγή!!! Μπράβο σου κουκλίτσα μου!!!!
Λέτε σε μερικούς μήνες να μπορώ να ανεβάζω και εγώ με δυψίφιο αριθμό φώτο? αχχχχ.....
mitsokolo ενταξει απλα τελειααααααααα δεν υπαρχουν λογια .θα συμφωνησω κ εγω με τους υπολοιπους.......εισαιι μια σκετη γλυκαααα
καλα πωλινα πλακα κανεις τωρα????? εννοειτε οτι θα κατεβεις διψηφιο και μαλιστα αρκετα θεαματικα αν δεν κανεις υπερβολες! ξεκινησες και με πιο λιγα κιλα απο μενα.
εγω και στα τωρινα ειμαι ευχαριστημενη, ελπιζω στην εγκυμοσυνη να μην παρω πολλα ο γιατρος ειπε γυρω στα 5-6 με κοβει, θα δουμε, με το ζορι πρωσπαθω να φαω καλες ''μεριδες''
μαριλη μου ευχαριστω εισαι και συ γλυκα που το λες και μονο!
σιγα βρε Μαριλη τι λες? εγω ανεβασα στα 140, δεν καταλαβα ποιος θα μας κρινει η θα κοροιδεψει? θα τον μαστιγωσω! σε φορουμ διατροφικων διαταραχων ειμαστε... αν δεν θελεις να φανει το πρωσοπακι σου απλα βαφτο μια τσακ τσουκ τσακ και οκ ! :lol: :lol: :lol:
ενταξει οστοσω εγω θα περιμενω με την καραμπινα αμα δω κανενα αρνητικο σχολιο :lol: :lol: :lol: πλακα κανω Μαριλακι σιγααααααα κλαιν μαιν ειπαμε!
Ρε συ Μαριλύ!!!! Τι ματάρες είναι αυτές????????????? Κούκλα είσαι!!!!
Αντε θα ανεβάσω και εγώ αν και έχω ανεβάσει και στο δικό μου τόπικ