-
Αlalumaki,μη στεναχωριεσαι καρδια μου,θα σε ανεβασουμε εμεις!Θα κρατησουμε η μια την αλλη,αυτο δεν ειναι το νοημα της ομαδας?Ετσι!Περαστικα στο μικρουλι σου!Ναι,εγω μεσα για Τεταρτη,θα μπω και στις 4 οπως προτεινες στο chat,να τα πουμε.Βarbarella,σ'εχασα,ειχα δουλεια εκεινη την ωρα,αμα μπορεσεις να τα πουμε αργοτερα ε?
-
Κορίτσια καλησπέρα και απο μένα. Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό. Είχα πεί ότι θα έγραφα όταν θα ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω και εγω την προσπαθειά μου. Πρώτα να σας πω δύο λόγια για μένα: Είμαι 38 χρονών, ύψος 1,68 και βάρος 80 Κg. Μετά τα 30αντα ήμουν μεταξύ 70 μέχρι 75 κιλά. Στα χρόνια αυτά ποτέ δε κατάφερα να κατέβω δεκάδα πρόσεχα όμως κιόλας να κρατηθώ όταν εφτανα τα 75. Όμως πριν ένα περίπου μήνα έκοψα το τσιγάρο και από τότε τρέχω συνεχώς την ανηφόρα και δε λέω να σταματήσω. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το τσιγάρο ήταν για μένα μέσο έλεχου της βουλιμίας μου. Το αποτέλεσμα είναι ότι τον τελευταίο μήνα έβαλα 5 κιλά. Θέλω να πιστεύω ότι η ανοδική πορεία θα σταματήσει εδω. Έγραψα σ'αυτό το post γιατί θα ήθελα να εντάξετε και μένα στην ομάδα των R, αφού σήμερα ήπια το πρώτο ρεντουκτίλ μετά από εξετάσεις και σε συννενόηση με την ενδοκρινολόγο μου. Θα είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και σας υπόσχομαι ότι κάθε Παρασκευή θα έρχομαι πρώτη και καλύτερη στο ζύγισμα. Ναντιν, σημείωσε λοιπόν: klm, 80 κιλά με στόχο τα 65!!! Σας ευχαριστώ κορίτσια για όσα μου έχετε προσφέρει μέχρι τώρα.....και ας μη το γνωρίζατε.
-
Κοριτσια σχετικα μετη συναντηση της Τεταρτης ισχυει οτι ειπαμε.Η Nadine ξεχασε τα τηλεφωνα μας, κι εγω για πολλους λογους ειμαι τωρα στους γονεις μου και δεν τα εχω.Οποτε αν μπορειτε στειλτε μου ενα mail η μηνυμα με τους αριθμους σας, μη χαθουμε τελευταια στιγμη!!Σας φιλω πολυ πολυ ολες,και συγνωμη για το μικρο ποστ.Εχουν ερθει τα πανω κατω.
-
Klm,καλως ηρθες στην παρεα μας!Θα δεις οτι οχι μονο θα χασουμε τα κιλα μας,αλλα θα περναμε και ωραια στο μεταξυ,γιατι θα εχουμε συμπαρασταση και βοηθεια.Εισαι αρκετα ψηλη,θα δειχνεις τελεια οταν χασεις τα κιλα σου!Μη νομιζεις,στους περισσοτερους ανθρωπους το κοψιμο του τσιγαρου φερνει αλλαγες στο δεικτη της ζυγαριας,θυμαμαι τον πατερα μου,ολη την ωρα μπροστα σε ενα ανοιχτο ψυγειο ητανε.Εσυ το αντιληφθηκες νωρις,μπραβο!Ποσα κιλα θελεις να χασεις?
Ηanelle,εχεις δωσει το mail σου σε προηγουμενο ποστ?Αμα ειναι να ψαξω.Οκ,θα σου στειλω το τηλ.μου.Η Nadine ξεχασε τα τηλεφωνα μας?Κοριτσια,να τη βαλουμε τιμωρια,χα χα!
Xτες επανηλθα σε φυσιολογικη διατροφη,δλδ ανευ ατασθαλιων,ακομη ομως παλευω να τρωω πρωινο και δεκατιανο,τα οποια τα θεωρω ολιγον υποχρεωση,γιατι για πολλα χρονια επινα μονο καφε μεχρι το μεσημερι.Διαβασα ομως οτι ειναι βασικοτατα για απωλεια κιλων,καθως ο μεταβολισμος κοιμαται αν δε φας πρωινο.Μμμ,για να δουμε.Δεν ειμαι και τερας πειθαρχιας η γυναικα,τι να πω!Το παλευω.Θα μου αναφερετε κανενα πρωινο που να ειναι υγιεινο και να μην περιεχει αλλαντικα?Σκεφτομαι να φτιαχνω κατι απο το σπιτι,γιατι στο χωρο της δουλειας,τα ετοιματζιδικα τριγυρω μονο κατι αθλιες πλαστικες τυροπιτες εχουνε και κατι σπανακοπιτες χωρις σπανακι,χαχα.Καλημερουδια κοριτσακια,εμπρος μια ομορφη μερα.
-
Sabe , σ'ευχαριστώ για την υποδοχή σου. Θέλω να φτάσω 65 κιλά, δηλαδή όσα ήμουν πριν να γεννήσω. Για να δούμε.... Λοιπόν ως προς τα ρεντουκτίλ: έχω πιει μόνο χθες και μέχρι τώρα δεν έχω νιώσει καμία παρενέργεια. Δε μπορώ να πω οτι η ορεξη μου κοπηκε μαχαίρι, μια πεινα την ένιωθα.... όμως μπορεσα και συγκρατήθηκα και έκανα ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής χωρίς να ξεφύγω. Ακόμα και αυτή να είναι η βοήθεια του χαπιού ...........νόμιζω είναι σημαντική. Για να δούμε.....Πάντως, λίγο το γεγονός ότι χθες μπορεσα και συγκρατήθηκα τηρώντας ένα πρόγραμμα, λίγο ότι έγραψα σ'αυτό το φόρουμ.....σήμερα νιώθω αρκέτά καλύτερα. Να'στε καλά κορίτσια. Καλή μέρα να έχετε!!!
-
hello everybody
η παρεα μας μεγαλωνει
klm καλως μας ηρθες. αυτο ακριβως κανουν και σε εμενα τα χαπια. με συγκρατουν απο τις γουρουνιες.
sabe, σημερα μπηκα λιγο αργα λογω δουλειας
hanelle, μην χανεσαι. μας χρειαζεσαι και σε χρειαζομαστε
Παιδια, χθες μπηκα στο chat μαι μιλησα με αρκετουτσικα ατομα. φοβερη εμπειρια. Να το ξανακανουμε. θα προσπαθησω να ανοιγω οποτε μπορω.
Nadine, καλε πως το εκανες αυτο και δεν πηρες laptop μαζι σου?
αντε και καλη συναντηση σε οσες συναντηθουν (αν καταλαβα καλα) αλλά και να μην καταλαβα, δεν πειραζει.
-
KLM WELLCOME!!!!!!!!!!!!!! Ετσι να μεγαλώνει η Ομάδα R, να γίνει πανίσχυρη ......ενωμένοι ποτέ νικημένοι!!!!
Σου εύχομαι μία επιτυχημένη πορεία στην ομάδα μας, τα ίδια κιλά με σένα θέλω και εγώ να φτάσω, οπότε θα προχωράμε μαζί, παίρνεις των 10 ή των 15 τα χάπια ?
Hanelle τι σου συμβαίνει, ελπίζω να μην είναι σοβαρό, και να μη λήψεις αύριο.
Sabe τι θα γίνει με το πρωινό σου, πρέπει να το παίρνει όπως και δίποτε.... Λοιπόν εγώ παίρνω στο γραφείο ένα τοστ χωρίς κόρα με light ζαμπόν και τυρί, εσύ μην βάζεις ζαμπόν και ένα μανταρίνι. Η μπορείς να πάρεις για το γραφείο 3 Gracham Crackers σικάλεως με ένα τρίγωνο τυράκι light και ένα φρούτο ή ένα κουλούρι Θεσ/κης και ένα φρούτο.
Ναντινάκι, μου λείπει τρελά, και τώρα διάβασα για το -1,9.... συγχαρητήρια κοριτσάρα είδες που δουλεύει.....
Κορίτσια, νομίζω ότι τα έχω τα τηλέφωνα θα ψάξω και τα ξαναπούμε.....
-
-
οχι, ασε που δεν ηξερα που και πως αλλά ειμαι και μακρυα. μολις χασατε chat με sabe
-
Alalumaki, Βarb, καλώς σας βρήκα. Αλαλουμάκι, παίρνω των 10 mg. Νομίζω εσύ είχες αναφέρει παλαιότερα (στην έναρξη της θεραπείας) ότι σου έκοψαν την όρεξη μαχαίρι από την πρώτη ώρα και υπήρχε ένα αισθημα αδιαφορίας για το φαγητό...σωστά; Βρε αλαλουμάκι.....εγω δεν ένιωσα κατί τέτοιο. Η πείνα, πείνα. Συγκρατιέμαι βεβαια από τις γουρουνιές.......αλλα δε ξέρω αν είναι από το ρεντουκτίλ ή από δικό μου πείσμα .......ειλικρινα δε ξερω........ Ειναι πολύ νωρίς για να βγαλω συμπερασματα.....μολις πριν λιγο ήπια το δευτερο χαπι.......Το σιγουρο όμως είναι οτι την πεινα την νιώθω........και ας έχω φαει γαλα με all bran στις 7:30. Οψόμεθα
-
Bλέπω είσαι καλή μαθήτρια, και μας διαβάζεις. Ναι είχα πει στην αρχή και μάλιστα με των 10, και για 10 μέρες περίπου δεν ήξερα τι παει να πει πείνα... μετά όμως άλλαξε αυτό και για αυτό πήρα των 15. Αλλά και πάλι αυτό το συναίσθημα των πρώτων μερών δεν το έχω ξανανιώσει, απλώς μου έκοψαν τη λαιμαργία μετά.....
-
Πάντως, alaloumaki, περίμενα κάτι παραπάνω. Είμαι στη δουλειά, έχω φάει πρωινό, έφαγα και ένα ακτινίδιο αλλα μιλάμε για μεγάλη πεινα. Δε ξέρω, είναι νωρίς για να δράσει το χάπι; Μήπως δε με πιάνει. Δε ξέρω. Πιστεύω πάντως ότι την ίδια πείνα ένιωθα και χωρις το ρεντουκτιλ. Και το οτι συγκρατιέμαι νομιζω ότι φταιει το πεισμα των πρωτων ημερων. Το μόνο που μου μένει είναι να κανω υπομονη. Δε μπορει ......θα ξεκαθαρίσει το τοπιο
-
Ναι, περίμενε όλοι οι οργανισμοί δεν αντιδρούν το ίδιο, αν δεν σου κάνουν τίποτα των 10 μήπως πεις στο γιατρό σου να πάρεις των 15.... αλλά περίμενε μερικές μέρες και θα δείξει...
-
καλά δεν είναι κανείς στο chat....
-
Alalumaki, μπήκα αλλα δε σε βρήκα...δε πειράζει τα λέμε καποια αλλη στιγμή. Φιλιά