Quote:
Originally posted by Μαντάμ σου σου
ω ναι. γενικώς τα θεωρώ βαρετά τα όργανα.
κ νομίζω οτι καμία σχέση με τα προγράμματα. τα όργανα ταιριάζουν στους μουσκουλους. εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό. μια τάξη που κάνει τα ίδια κ ένας γυμναστής που σου μετράει επαναλήψεις δείνχει βήματα σε βάζει στο κατάλληλο κλίμα.
γνώμη μου τώρα είναι αυτή έτσι ,δν είμαι ειδικός.απλά την λέω.
Μα την γνώμη σου ακριβώς θέλω :) Βασικά απλώς δεν θέλω να με παρατήσουν. Δηλαδή να μου δείξουν απλά τα όργανα και να με εγκαταλείψουν.
Quote:
δεν έχω κάτι με τα curves απλά δεν μου ταίριαξε. εκει που πήγαινα δεν είχε πάρκινγ αλλά επειδή ήταν μακριά χρειαζόταν να πάρω το αυτοκίνητο. δεν μπορείς να φανταστείς πόσο βλακεία μου φαινότανε στην πορεία ,να κάνω 20 λεπτά τουλάχιστον για το πήγαινε έλα κ νακάθομαι στο γυμναστήριο 30 λεπτά. τα λένε ωραία κ πείθουν αλλά είναι μπούρδα για εμένα. εγώ έκανα πιο καλή γυμναστική μόνη στο σπίτι. (μη φανταστείς, κοιλιακοί , και λίγο τρέξιμο)
Χμμμ, λες δηλαδή να πάρω και λάστιχο, στρωματάκι, κάνα βαράκι κτλ και να σιαχτώ από μόνη μου ε;
Quote:
μου φάνηκε πολύ λάιτ γυμναστική κ πάχυνα κιόλας γιατί έκοψα την καλύτερη γυμναστική που έκανα. δεύτερον αφού έκανα τον κόπο να πάω θα ήθελα να κάτσω λίγο παραπάνω τουλάχιστον μία ώρα, οπότε πάνε για όργανα σε ένα γυμναστήριο που θα μπορείς να κάτσεις όση ώρα γουστάρεις, κ θα έχει περισσότερη ποικιλία,κ αν τυχόν βρεις χρόνο παρακολουθείς κ πρόγραμμα.
Απαπαπα, να παχύνω κιόλας; τραγικό..
Quote:
βασικά έχω κάτι με τα curves, τώρα που το σκέφτομαι. θεωρώ οτι είναι καλά μόνο για συγκεκριμένη μερίδα κοινού. όχι στην δικιά μου κατηγορία πάντως. κ επίσης είναι πανάκριβα για αυτό που προσφέρουν.
Καλά ναι για 33 ευρώ το μήνα που είναι το φοιτητικό και εμένα ακριβά μου φάνηκαν... Απλά είδα και 2 κοπελίτσες ενθουσιασμένες.. Μου έβγαλαν κιόλας ότι θα χάσω αρκετούς πόντους στο τρίμηνο και λέω δεν είναι άσχημα....
Quote:
εμένα μου φάνηκε το μηχάνημα που κάνεις καθίσματα ,οτι έκανε δουλειά(αλλά ήταν τα καθίσματα από μόνα τους) το δε μηχάνημα των κοιλιακών, τίποτα. εκτός κ αν δν το έκανα εγώ σωστά.
Των πλάγιων κοιλιακών εννοείς;Πόσον καιρό πήγαινες και με τι συχνότητα;
Quote:
ελπίζω να μην έδωσες προκαταβολή γιατί έχουν κ ένα περίεργο σύστημα να σε δεσμεύουν.
Όχι δεν πλήρωσα κάτι.. Είχα μια βδομάδα δοκιμαστικό και πήγα την Πέμπτη 1η και τελευταία μέρα.. Σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα τι λέτε κι εσείς.. Ένας φίλος μου γυμναστής μου είπε ότι γενικά τα κυκλικά προγράμματα δουλεύουν, διάβασα και τις απώλειες της leny που όμω μπορεί να κάνει πολύ καλή διατροφή και να "μαζεύει" από αυτό..
Quote:
α κ αν θες την γνώμη μου, ξεκίνα με πρόγραμμα από you tube σπίτι. εγώ βρήκα βιντεάκια της παθέκα. μια χαρά μου έκαναν δουλειά, 10 φορές παραπάνω από τα curves. και όταν βρεις χρόνο ,πάνε σε ένα γυμναστήριο με ωραία προγράμματα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι για την γνώμη σου! Με τα βιντεάκια δεν βαριόσουν στο ξεκίνημα; Δεν ξέρω γιατί δεν καταφέρνω να το πάρω σοβαρά.. Ενώ λογικά δουλεύει! Από το να κάθεσαι τουλάχιστον σίγουρα..........