teleio marilaki!!!!!!!!
Printable View
teleio marilaki!!!!!!!!
thanks a lot..................................
Τι κανετε μολις γυρισα απο διακοπες.Τα νεα σας,ολα καλα?
marili mou καλως μας ηρθες!!! και πριν λιγο μιλουσα στο τηλ με την ανθη και με ρωτουσε αν εδωσες σημεια ζωης στο φορουμ :)
καλο φθινωπορο να εχουμε τωρα! και καλη δυναμη σε εσενα κουκλα! ειναι η χρονια σου αυτη!! να τα δωσεις ολα για ολα!!
Σε ευχαριστω παρα πολυ βρε καλη μου και εσυ οτι επιθυμεις.Για πες τα νεα σου ολα καλα?Η Ανθη ποτε θα μπει?
Μαριλη μου σ αγαπω πολυ μου λειπεις μαζι θα τα περασουμε ολα.Φιλια πολλα.......
ax αγαπουλα μου κ εγω σε λατρευω πολυ................μου λειπεις κ μενα.......πολυ μα παρα πολυ.....URL=http://www.imageshack.gr/view.php?file=4pn66y3260u3885bvzz7.gif]http://www.imageshack.gr/files/4pn66...vzz7_thumb.gif[/URL]
Μωρο μου εισαι τα παντα για μενα μην λες βλακειες πως θες να αδυνατησεις μπραβο που εισαι εδω να βοηθας και αλλους εισαι ενας αγγελος σ αγαπωμ πολυ για παντα.
Στεργιουλη μου σευχαριστω πολυ .το ξερω εισαι διπλα μου κ με στηριζεις κ αυτο θελω να κανω κ εγω κ σε αλλα ατομα που το χουν πραγματικα αναγκη.......ειμαστε μαζι 3 χρονια κ παμε στα 4 κ με χεις βοηθησει σε πολλα οπως κ γω εσενα..........σε φιλω πολυ γλυκα......................................θ α τα πουμε αυριο κ απο κοντα ................σε ευχαριστω για ολα.........
Μαριλη και Ακαλυπτε,οχι να γινω κακια,αλλα νομιζω οτι ειστε σε λαθος φορουμ.
Μαριλη,δε χρειαζεται να διευκρινιζεις στην mcan με τοση εμφαση οτι δε χρειαζεται να χασεις κιλα,κοριτσι μου,μπορεις απλως να πας σε ενα αλλο φορουμ να δειχνεις τα σκουλαρικια σου και να ανταλλασσεις ορκους αιωνιoυ ερωτα κι αγαπης με τον καλο σου με την ανεση σου,χωρις να υποθετει κανεις οτι εχεις περιττο βαρος.
Eπι τη ευκαιρια να πω οτι εχω κι εγω τρυπα στην κοιλια μου,αναμνηση αλλων εποχων:D.
λοιπον σ αυτο το φορουμ εχω μπει για να βοηθηθω που τα καταφερα αλλα κ να βοηθησω..........το τι κανω εγω με το αγορι μου η τι λεω δεν βλαπτει πιστευω κανεναν οκ..............κ ουτε αφορα κ σε παρακαλω δεν θελω να πω κατι αλλο.......................καλη συνεχεια
Μπριγιαν και 25-30 ευρω χλωμο εως χλωμοτατο:D αλλα ας οψεται η ηλικια και η αγνοια:D.Quote:
Originally posted by marili
κοριτσαρες μου αυτο ειναι το δωρο του αγοριου μου για τη γιορτη μου.............μν το βλεπετε μικρο εκανε 25 νομιζω 30 επειδη ειναι απο μπριγιαν.....................http://www.imageshack.gr/files/onsrd...31ew_thumb.jpg
οχι μπριγιαν λαθος εγω εκανα αλλα κ αν ειναι δυνατον να καθεσαι να με διορθωνεις τωρα.
Κοιτα να δεις κοπελα μου το οτι καποιοι μεσα απο το φορουμ ειναι ευτιχισμενοι και αγαπιουνται δεν παει να πει οτι δεν ξερουν που βρισκονται πρωτον.Δευτερον αν σε ενοχλει αυτο οκ μην το κοιτας δεν ειπαμε ουτε κατι προστυχο ουτε κατι κακο.Τριτον το οτι ειμαστε εδω δεν παει να πει οτι ολοι εχουμε το ιδιο προβλημα προσπαθουμε να βοηθαμε και τους υπολοιπους χωρις να νοιαζομαστε με τον εαυτο μας μονο.Μπραβο για την τρυπα στον αφαλο.
Ακαλυπτος
Και τα λαθη να ξερεις ειναι ανθρωπινα μπριγιαν,διαμαντια και ρουμπινια δεν μου λενε τιποτα για 30,100,1000 ευρω η κινηση μετραει και η σκεψη.
Ακαλυπτος