45' ποδηλατο
10' διαδρομο
10' στεπς
40' οργανα χερια - ποδια
30 κοιλιακοι
Printable View
45' ποδηλατο
10' διαδρομο
10' στεπς
40' οργανα χερια - ποδια
30 κοιλιακοι
τα ιδια, ρωτησα κ εμαθα σε φορουμ για γυμναστικη οτι μονο καλο μπορει να κανει η πεινα αυτη, αφου εχει περισσοτερες πιθανοτητες οτιδηποτε φας, ακομα κ cheat meal να γινει κατι χρησιμο για τον οργανισμο αντι λιπος...Quote:
Originally posted by Θέληση
Θελω να ρωτησω κατι αυτους που γυμναζονται. Τις μερες που γυμναζεστε προσθετετε κατι παραπανω στο διαιτολογιο σας ή τρωτε οπως και τις μερες που δε γυμναζεστε? Το λεω αυτο γιατι εγω οταν πηγαινω γυμναστηριο πειναω πολυ μετα και συνηθως μου βγαινει μπουμεραν...ενω αν γυμναζομουν και κρατιομουν θα εχανα κιλα στο αψε σβησε... Εχω ομως αυτο το προβλημα και ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να συνεχιζω τη γυμναστικη.. Προσπαθω βεβαια αυτα που τρωω να ειναι ελαφρια και υγειινα, ομως και παλι με δυσκολευει..
Εσεις το παθαινετε αυτο? Τι κανετε?
Ο διαιτολογος μου ειχε βαλει δημητριακα με γαλα (μετα το βραδυνο γυμναστηριο) που "φωσκουνουν στο στομαχι κ χορταινεις, αλλα δεν το εχω δοκιμασει προσ το παρον.
Αν κανει ς μονο αεροβικη μην προσθετεις πολλες θερμιδες λογω γυμναστηριου...αν κανεις κ βαρη μαζι τοτε καις ακομα πιο πολλες κ μπορεις να εισαι πιο γενναιοδωρη...
Σε καθε περιπτωση παιζει ρολο τι τρως ( η ποιοτητα των θερμιδων)κ μπορεις να το ψαξεις περαιτερω...να σου πω ομως τι παρατηρησα...
ενω τρωω τελειως χαλια επι ενα μηνα δεν σταματησα το γυμναστηριο παροτι ειμαι σε ταξιδι κ το βαρος μου δεν αυξηθηκε. Παιζει κ να μειωθηκε αφου περιμενω περιοδο κ συνηθως ειμαι πρησμενη...
Και οταν λεω τελειως χαλια διατροφικα εννοω πατο...δυστηχως.
ΥΓ κατι που μουρθε τωρα, καλο ειναι να περιοριζεις τα αμυλουχα τροφιμα τις μερες που δεν γυμναζεσαι...κ πριν το γυμναστηριο ή μετα να εχεις ενα κυριο γευμα με αμυλουχα πχ κρεας με ρυζι ή πατατα κτλ
να ρωτησω καλε,,,, τι ασκησεις κανετε στ curves? ειναι αυτα τα γυνστηρια για γυναικες?
παιδια πολυ ωραια ακουγονται τα κερβς κ μακαρι να μπορουσα να παω! αλλα αυτο το μονο γυναικες γιατι? εχει πολυ πλακα να εχει κ αντρες...χθες ειχα ενα ντερεκι αριστερα μου κι ενα δεξια στο διαδρομο...κ ποικιλια ειχε η κουβεντα κ δε φαινομουν με 2 μαντραχαλαδες τριγυρω χαχαχ
Quote:
Originally posted by a1971συγγνώμη βρε κορίτσια αλλά είστε σε φόρουμ για την παχυσαρκία το ξέρετε; οκ, αλλά γράψτε στο θέμα : είμαστε κορμάρες και θέλουμε να σας κάνουμε να σκάσετε.
Από μία παχύσαρκη που μπήκε στο τόπικ να βρει ομοιοπαθούσες.
πλάκα κανεις τωρα...
κ παχυσαρκεs ειμαστε κ καλα νιωθουμε :D ποτε ποτε!
το οτι ειμαστε κορμαρες αλλα ειμαστε εδω μεσα τι σου λεει...?
γιατι δεν ειμαι κορμαρα εγω? αλλο κορμι αλλο ΚΟΡΜΑΡΑ χεχεχεεχ σοποιον αρεσουμε κοριτσια! αντε γιατι τελευταια πολυ σουξε εχω κ απορω μηπως οι οντως κορμαρες δε τους καθονται!
έλα δε θέλω αηδίες παλιοκόριτσο!!!!!!! έχεις πολύ σουξέ γιατί προφανώς και το αξίζεις! :)Quote:
Originally posted by BaD
γιατι δεν ειμαι κορμαρα εγω? αλλο κορμι αλλο ΚΟΡΜΑΡΑ χεχεχεεχ σοποιον αρεσουμε κοριτσια! αντε γιατι τελευταια πολυ σουξε εχω κ απορω μηπως οι οντως κορμαρες δε τους καθονται!
θέλω να βλέπω την αυτοπεποίθηση να ξεχειλίζει λέμε.....
ειδικα αυτο τον καιρο τρεχει απο τα μπατζακια...γιαυτο κ δεν κανω γυμνααστικη πολλη μη παει κ γλιστρισω...χαχαχαχαχα
Λοιπον πρωτη μετρηση στα Curves: -38 ποντους -1,5 κιλο και -4,5% λιπος. Τελεια νομιζω...
μπραβο ρε θηριο! σας κανουν κ λιπομετρηση? καλο! αχ να μουν κ γω αθηνα γαμωτο
Quote:
Originally posted by BaD
μπραβο ρε θηριο! σας κανουν κ λιπομετρηση? καλο! αχ να μουν κ γω αθηνα γαμωτο
που εισαι?
Tvra αθηνα αλλα μενω μονιμα σε νησι...
[quote]Originally posted by absolute
a1971: καλε τωρα ειδα το μνμ σου!!εγω παλι θα ξαναπω οτι ειμαστε στο φορουμ αυτο ολοι οσοι εχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΣΤΟΧΟΥ!!!(εστω και αν το προβλημα αυτο ειναι μεγαλο ή μικρο αντικειμενικα, για το ιδιο το υποκειμενο,πχ για μενα,φανταζει τεραστιο,ειναι καθαρα ψυχολογικο)
πραγματικα, δεν καταλαβαίνω γιατί γράφετε σε φόρουμ για την παχυσαρκία.