82.6 (-400)
Printable View
82.6 (-400)
57,7
ενω ειναι συλλαθος και το ξερω, ζυγιστηκα και σημερα και εχασα αλλα μισο κιλο απο προχτες οπου ειχα χασει αλλο 1,5.
μεσα σε 3 μερες επεσα 2 κιλα. Ρε γμτ μηπως πρεπει να τρωω περισσοτερο ή να κατσω και να απολαυσω την καθοδο μια που τις προηγουμενες 2-3 βδομάδες δεν εχανα ουτε γραμμαριο?
γραφεις τι τρως αναλυτικα καπου?
ξαναδες τα κ κρινε...
παντως προσωπικα σεμενα οταν μενει σταθερη η ζυγαρια ενω κανω σωστη διατροφη, μετα ξαφνικα πεφτει, κ μαλιστα οταν απογοητευτω κ αρχισω κ τρωω βλακειες...
φυσικα λογω των προηγουμενων εβδομαδων προσπαθειας σου επεσε η ενδειξη κ νομιζω αφου πεφτει καλα πας...αρκει να τρως απολα...
δες λιγο στο τι εφαγα σημερα γιατι γραφαμε μαζι κ μαλλον δεν το προλαβες...(ενα μηνυμα εκει που μιλαγαμε)
Ακριβώς αυτό! να το απολαύσεις, κι εγώ κάτι τέτοιο περιμένω!
σήμερα -100 (77)
xaxaxax device συυννενοηση φυστικι χαχαχα το εκανα κουοτ να το ξαναδεις. φιλια εφυγα
γεια σου μπετυ κ με το καλο 69 ;) ας απολαυσουμε την καθοδο, ελπιζω κ μενα να φυγει απο το 83 παρα κ να παει 82+ συντομα
Αυτό ακριβώς αποφάσισα κι εγώ μετά από τόσα χρόνια πάνω-κάτω και ανεξέλεγκτου φαγητού.Πλέον τρώω μέχρι να χορτάσω,δεν απαγορεύω στον εαυτό μου καμία τροφή και δεν ασχολούμαι με ιδιαίτερα γεύματα τύπου ψητά και βραστά.Αν έχω παστίτσιο θα φάω παστίτσιο,αν έχω πατάτες τηγανητές θα τις φάω,αν έχω ψητό στεγνό κοτόπουλο ή ψάρι θα φάω αυτό.Έκοψα όμως τελείως το βραδυνό.Μόνο γάλα.Αν ξωκείλω λίγο,ξώκειλα .δεν δίνω σημασία.Προσπαθώ να μην ψάχνομαι ψυχολογικά γιατί άκρη δεν βγάζω.Το παλεύω συμπτωματικά με το να μη δίνω λαβές στον εαυτό μου να νοιώσει ότι στερείται.πάει πολύ καλά εδώ και10-12 μέρες περίπου και με απώλεια.Quote:
Originally posted by mag
Σήμερα ζυγίστηκα μετά από καιρό και έχω πάρει κιλά. Είμαι 75 κιλά. Αποφάσισα ότι δε θα κάνω άλλη δίαιτα. Μετά από κάθε δίαιτα είχα φοβερές κρίσεις υπερφαγίας και μάλιστα για μέρες. Θα τρώω όσο πεινάω. Θα προσπαθήσω απλά να μην τρώω χωρίς λόγο. Θα προσπαθήσω να ακούω το σώμα μου και να καταλαβαίνω αν πεινάω ή αν τρώω από συνήθεια ή από ανία ή από εκνευρισμό ή για όλους τους άλλους λόγους που με οδηγούν να ανοίγω το ψυγείο και να ψάχνω στα ντουλάπια.
απογευματινό ζυγισμα, στα 87,5... για να δουμε..
δε βλεπω να βλεπω το 86 αυτη τη βδομαδα...
Μακάρι Bad, και σε σένα το εύχομαι να φτάσεις τα 80 σύντομα, επιμονή και θα γίνουν όλα. :)Quote:
Originally posted by badgirl11
xaxaxax device συυννενοηση φυστικι χαχαχα το εκανα κουοτ να το ξαναδεις. φιλια εφυγα
γεια σου μπετυ κ με το καλο 69 ;) ας απολαυσουμε την καθοδο, ελπιζω κ μενα να φυγει απο το 83 παρα κ να παει 82+ συντομα
57,1 σήμερα! (-600) Τελικά κορίτσια μου κάνετε καλό! σκέφτομαι ότι είναι να γράψω τί έφαγα και συμμαζεύομαι...
Μαφάλντα διάβασα ότι έχεις γράψει ως τώρα και είναι σαν να τα έγραψα εγώ... Περίεργο...
οσο παει και χειροτερα,,,
σημερα πρωι 88 και παλι.... τι εγινε εχασα 1 κιλακι κ μεσα σε μια βδομαδα το πηρα παλι??? ή φταινει που περιμενω σε καμια βδομαδα να αδιαθετησω...? αλλα τοσο νωρις να ανεβουν τα κιλα???? ελεος................ σνιφ....
83.2... το κρασακι κ οι μεζεδες...
57,5
σταθερή για την ώρα ? τι πολιτική λέτε να ακολουθήσω; Εγώ λέω να εξακολουθήσω στον ίδιο ρυθμό μέχρι το Πάσχα.