Quote:
Originally posted by nina76
Γεια σας! Σας διαβάζω και προσπαθώ να πάρω λίγο θάρρος. Είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί είμαι 103 κιλά με ύψος 1.65, έχω απογοητευτεί γιατί όλο λέω θα ξεκινήσω να προσέχω, όντως προσπαθώ 3-4 μέρες και μετά πάλι σταματάω. Και πάλι από την αρχή προσπάθεια, ξανά μανά βουλιμία. Προφανώς δεν το έχω πάρει συνειδητά απόφαση.
Karamela, dew πόσο καλά τα πηγαίνετε, φτου φτου φτου, έχετε χάσει με πολύ καλό ρυθμό.
Κι εσύ badgirl πες μου σε παρακαλώ σε τί διάστημα κατέβηκες από τα 103 στα 81, και με τί διατροφή?
Και κυρίως πώς ήταν η ψυχολογία σας όταν ξεκινήσατε την προσπάθεια? Εμένα η διάθεσή μου δεν είναι καλή, είμαι πολύ απογοητευμένη γιατί αφενός σκέφτομαι τα πολλά κιλά που έχω να χάσω, αφετέρου άμα κάνω καμιά παρασπονδία με παίρνει από κάτω και χαλάω εντελώς τη διατροφή μου, γενικά είμαι άσπρο-μαύρο, αρχίζω διατροφή με 800-1000 θερμίδες για 3-4 μέρες ή και λίγες μέρες παραπών, και μετά από μία βλακεία που θα φάω γιατί δε μπορώ να αντισταθώ πέφτω ξανά στις 3000 θερμίδες, μην πω και περισσότερες. Το αποτέλεσμα: δεν ανεβαίνει ούτε κατεβαίνει η ζυγαριά. Και η ψυχολογία μου χάλια αφού αισθάνομαι τόσο αδύναμη να επιβληθώ στον εαυτό μου.. Ελπίζω να μη σας επηρεάζω αρνητικά με αυτά που σας λέω, απλά είχα έντονη την ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου και μόνο εδώ μπορώ να εκφραστώ έτσι.
Μπράβο σε όλες σας πάντως, μπράβο