Quote:
Originally posted by badgirl11
Χθες παλι καλα η δηθεν φιλη στο πλοιο μου ειπε ενα καλο λογο "καλη εισαι ειπε" αλλα με μια αμφιβολια! αλλιως θα ρωτουσα τη μαρκα για το λαδακι που δεν τη συγκρατησα!
Κοριτσια χθες, γυρνοντας σπιτι απο το πλοιο, μετα απο τοσο θαψιμο που ειχε ριξει στα πεθερικα κ τον αντρα της (η φιλη), μετα απο τοσες σκεψεις που μου προκαλεσε του στυλ "σκεψου τι θαψιμο κ σχολιασμο ριχνει σεμενα" ειπα του αντρα μου οτι καλα κανω κ ανοιγομαι μονο σε σας εδω.
τελικα στην αληθιννη ζωη κ σε κλειστη κοινωνια απλα δεν μπορεις να νανοιχτεις πια, να πεις τι? ο,τι κι αν πεις ή θα το μεγαλοποιησου ή θα το αλλοιωσουν. Κι αν δε πεις θα σου βαλουν λογια. Α στο καλο πια.
Η δε συγκεκριμενη κοπελα, ο,τι κι αν πω, ειτε για μενα ειτε για την οικογενεια μου, οταν μου λεει τοσα για τους δικους της, να μην ποψιαστω ποσα θα μεταφερει δικα μου κ ποσο ασχημα θα τα σχολιαζει?
Ετσι λοιπον προτιμω εσας για παρεα μου, κ ας μου φωναζουν οτι δε ξεκολλαω απο το πισι.
Ο ανδρας μου τουλαχιστο καταλαβαινει...
Και συτνομα θαχω να δινω λογαριασμο μονο σεκεινον. Καλως ή κακως. ευχομαι καλως.
Aπο δηθεν φιλες ασε να φανε και οι ορνιθες.Καλα δε το συζητω οτι οσα ατομα συνεχως σχολιαζουν τους αλλους σε μας θα σχολιαζουν κι εμας στους αλλους.Εχω καει εγω απο αυτα που λες.Και εχω πληγωθει και πολυ απο υποτιθεμενες κολητες μου.Αλλα δε βαριεσαι ετσι ειναι ο κοσμος δυστυχως.Λιγοι ειναι οι ανθρωποι αξιοι της εμπιστοσυνης μας.Κι εγω ετσι νιωθω για τη σχεση μου, και γενικα οι ανθρωποι που θεωρω δικους μου πλεον ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου κυριολεκτικα.