πας στον πινακα ελεγχου πανω δεξια,μετα στην επεξεργασια και το αλλαζεις στην υπογραφη.λογικα θα στο παρει.
Printable View
πας στον πινακα ελεγχου πανω δεξια,μετα στην επεξεργασια και το αλλαζεις στην υπογραφη.λογικα θα στο παρει.
Quote:
Originally posted by absolute
παιδια οκ,εφαγα ΤΑ ΠΑΝΤΑκαι αυτο το σκ!!!και πολυ πολυ παγωτακι(και εντος και εκτος σπιτιου)...χλωμο το κοβω το 54,πριν λιγο που ζυγιστικα 54,7.....αχ,αχ....δεν πειραζει,αυριο ξεκιναω διατροφη τελικα και γυμναστικη ελπιζω!!οχι απο 3/5...αυριο!τελος!!!!!!(πως στο καλο μπαινει το κομμα στο τικερακι????ουτε με τελεια ουτε με κομμα μου το παιρνει..)
άλλαξε και την γλωσσα μηπως στα ελληνικά δε το δεχεται ;)
κοριτσακια τα δοκιμασα και τα 2,δεν τα καταφερνωωωω...54,100 σημερα και προς το παρον οκ απο διαιτα αλλα για γυμναστικη πολυ πολυ χλωμο....
καλα μη τη λες αυτη τη λεξη...αν εξαιρεσεις οτι ανεβαινω παντου απ τις σκαλες και οτι περπαταω λιγακι σε διαφορες δουλιτσες εχω να κανω γυμναστικη σχεδον 2 βδομαδες.
ναι ρε γ@μτ!!πρεπει,αλλα μου φαινεται βουνο για την ωρα να ξεκινησω κατι....
καλα εγω βαριεμαι,ερχομαι πτωμα απ τη δουλεια κ δε μπορω να κουνηθω.εδω βαριεμαι να φτιαξω κατι να φαω!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!χχιχι
και εγω το ιδιο,που να μαγειρεψω και τετοια πραγματα,καθημερινες με τιποτα...μεχρι και τοστ για να παρω στη δουλεια βαριεμαι να ετοιμασω...χιχιιιχιιιι
μια απο τα ιδια!!!!
τωρα για βραδυνο πχ εφαγα 1 γιαουρτι 1%μηλο+3κ.σουπας γλυκο κουταλιου κερασι+δημητριακα bran(τα ξυλακια) και ειμαι οκ...οχι και τοσο λαιτ αλλα ειμαι κομπλε
η χαλαρη διατροφη συνεχιζεται αλλα πλεον καμια διαφορα δυστηχως...πρεπει να ξαναρχισω πιο δραστικα μετρα...
τα σημερινα μου:
~1τοστ μαυρο ψωμι,τυριλαιτ,γαλοπουλα λαιτ
~1 πιτα γυρο κοτοπουλο(λαδωμενη και κανονικη σοσ)
~1 γιαουτρι μηλο 1%,ι αχλαδι,1 μπαρ δημητριακων,3-4 κ.σουπας γλυκο κερασι
πολλα ειναι τελικα,πρεπει να αρχισουν οι περικοπες!
σημερα λιιιιγο καλυτερα:
~μιλκο free 0% 500ml
~σαντουιτς απ`εξω μαυρο με γαλοπουλα τυρι σος(μεγαλο)
~2 αυγα βραστα,2 τυρακια τριγωνα λαιτ,2 κρισπις
Αυριο παλι εχει ο Θεος...
Πως παμε κοριτσια? Εγω αυτη τη βδομαδα δεν περπατησα καθολου, καθε μερα κατι τυχαινει και μπαινω βραδυ στο σπιτι τοσο κουρασμενη.... Πρεπει να πεισμωσω ομως... Απο αυριο θα το βαλω σε προγραμμα.... Αλλιως οσο και να το παλευω με τη διατροφη δε νομιζω να χασω το κιλακι μεχρι το επομενο ζυγισμα.... Θα δειξει... Θελω να κοψω και τους καφεδες, η τουλαχιστο να πινω μονο ενα τη μερα
μετα απο ενα ακομη σκ "απ`ΟΛΑ" οπου ξεφυγα εντελως 53,8 αυτη τη στιγμη!!!αυριο πρωινο επισημο ζυγισμα!επισης σκοπευω να βαλω σε προγραμμα τα παρακατω:
1.περισσοτερο νερο
2.οχι πανω απο 1200 θερμιδες
3.καθε μερα την κρεμα για την κυτταριτιδα
4.40 λεπτα ασκηση στο σπιτι καθε μερα(εφικτο νομιζω αλλα επιφυλασομαι)
5.ζυγισμα ΜΟΝΟ καθε Δευτερα πρωι γιατι με αγχωνει το ανεβα κατεβα καθε 3 και λιγο(επισης επιφυλασομαι)
εγώ ορκίστηκα να μην τρώω τίποτα πάνω από 150 θερμίδες!!! έχω κολήσει μια εβδομάδα τώρα και δεν χάνω τίποτα...
Από σήμερα ξεκινάω πάλι απ την αρχή να δω που θα πάει
53,400 σημερα το πρωι!απο διαιτα καλα τα παμε σημερα:
~1 μπανανα
~1 τοστ μαυρο ψωμι,τυριλαιτ,γαλοπουλα λαιτ
~σαλατα με σος(λεμονι-μουσταρδα-1κ.γλ.λαδι),2 καλαμακια κοτοπουλο απ`εξω,2 κρισπις
1000 θερμιδες τα βγαζω αλλα μαλλον κατι πρεπει να προσθεσω και δεν ξερω τι...