Σημερα κολυμβητηριο μετα απο 1 εβδομαδα... 1 ώρα - 2000μ!
Printable View
Σημερα κολυμβητηριο μετα απο 1 εβδομαδα... 1 ώρα - 2000μ!
ΤΙ κανουν τα κοριτσια εδω???
καλα εγω εχω κανα μηνα να παω για κολυμπι, μια οι εκδρομες, τωρα με την εγχειρηση δε μπορω παλι....
την 1η ημέρα που ξεκίνησα το κολύμπι δηλαδη πριν απο 3 ημερες εκανα την μαλ...και χωρις να στεγνωσω τα μαλλια μου ανεβηκα στην μηχανη και τωρα είμαι με ωτιτιδα και αντιβιωση!!! Ε!!!δεν με θελει!!!! ξαναξεκιναω γήπεδο και ας ζεταινομαι!!!!
1,5 ωρίτσα σήμερα.
Σημερα κολυμβηση μετα απο 10 μερες σχεδον λογω τραυματισμου στον αυχενα μου.
1 ώρα και 10' - 2000μ.
Σας χαίρομαι που κολυμπάτε.Λόγω εγκυμοσύνης,ούτε τα πόδια μου δε βρέχω πια...καλές βουτιές κορίτσια! (και αγόρια,αν και δεν πρόσεξα κανέναν)
Για να μην ξεχνιομαστε... αρχισα παλι κολυμβητηριο την προηγουμενη Τεταρτη και πηγα:
Τεταρτη 18/8... 1 ώρα - 1800μ
Πεμπτη 19/8... 1 ώρα - 1800μ
Δευτερα 23/8... 1 ώρα - 2000μ
Τριτη 24/8... 1 ώρα - 2000μ
Τεταρτη 25/8... 1 ώρα - 2000μ
Πεμπτη 26/6... 1 ώρα - 2000μ
Καλησπέρα!!!!!!
Τη Δευτέρα ξεκίνησα πάλι καλύμβηση!!
Φέτος λέω να κάνω Χριστούγεννα στο νερο!!! :)
Κoρίτσια καλές διαδρομές!!! :)
θα ηθελα να μου απαντησουν οσοι κολυμπουν συστηματικα!!! μετα απο ποσο καιρο ειδατε διαφορα στο σωμα σας?
και επιπλεον τον πρωτο καιρο ποση ωρα κολυμπουσατε?
ευχαριστω!!!
Δευτερα 30/8... 1 ώρα - 2000μ
Τριτη 31/8... 1 ώρα - 1800μ
Νατασα, νομιζω οτι εγω ειδα διαφορα απο τον πρωτο μηνα, αλλα εκανα και κανω αρκετα σκληρη προπονηση. Δηλαδη 1 ώρα κολυμπι την φορα και 2000μ. Αυτο ειναι 1 ώρα να κολυμπας χωρις να σταματας σχεδον καθολου.
Ρια καλη αρχη παλι!! Και εγω το σκεφτομαι να το συνεχισω ολο τον χειμωνα!!
brazilianaki ευχαριστώ πολύ!!!
είναι η μόνη ασκηση που εμένα προσωπικά:
με χαλαρώνει τρελά.. διώχνει το άγχος μου
με ευχαριστεί απεριοριστα... σαν να βρίσκομαι στο φυσικό μου περιβάλλον
νιώθω οτι γυμναζομαι , χωρις να νιωθω και να βλέπω τον ιδρωτα να πεφτει στα πατώματα :P
που οσο κι αν κάνω δεν με πονάνε τα οστά μου μετά...
που βλέπω τους ''συναθλητές μου'' με τα απολύτως απαραίτητα :lol:
το κακό είναι ότι παίζεις κορώνα γράμματα την υγιεινη της γενετησιας περιοχης...
αλλα όλα τα πράγματα έχουν δυο όψεις μια + μια - .. ενημερώνεσαι για τα + και τα -, ζυγιζεις τι σε ωφελεί περισσοτερο, τι θέλεις και αποφασίζεις...
για τα αποτελέσματα αυτης της άσκησης συμφωνω με τη brazil
ειστε ολοι ενθουσιασμενοι!!! και αυτο με κανει να ανυπομονω και εγω να μπω στη "παρεα" του κολυμβητηριου!!!! ειναι και οι εξετασεις βλεπετε που καθυστερουν την διαδικασια!!!! αλλα που θα παει θα περασουν οι μερες!!!!
και ελπιζω και εγω να αισθανομαι οπως εσεις!!!! :bouncy::bouncy::bouncy:
κ εγω το σκεφτομαι πολυ πολυ σοβαρα να αρχισω κολυμβητηριο. αλλα γαμωτο τωρα εχω εξεταστικη και μετα μαλλον θα πηγαινοερχομαι αθηνα γτ το αγορι μου δε μενει εδω. :(
εσεις που πηγαινετε, ποσες φορες τη βδομαδα πατε?
Χθες Δευτερα 6/9 1 ώρα - 2000μ
Θα παω και σημερα!!