χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Printable View
χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Quote:
Originally posted by mitsokolo
σκεφτομαι οτι θελω να ριξω μπουκετο στην πεθερα μου χαχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
γρανιτούλα, σόρυ που ανακατεύομαι, όμως κοριτσάκι μου είναι κρίμα να βασανίζεσαι τόσο πολύ από μια σχέση που σε πληγώνει, δεν σου αξίζει, και ούτε η συμπεριφορά που αντιμετωπίζεις από αυτόν που υποτίθεται είναι ο άνθρωπος σου είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον.Quote:
Originally posted by granita
δε ξερω αν αξιζει τον κοπο.δλδ να γινομαι κομματια επειδη μπορει να ειπα μια λαθος κουβεντα η να διαφωνησαμε για κατι ασχετο και μη σημαντικο?
κ μετα να μου μιλαει ασχημα?ποσο να αντεξω δε ξερω.κ δε ξερω αν θελω να αντεξω.πριν λιγο του ειπα να χωρισουμε αφου με εκραζε επι ωρες ενω ηξερε οτι ειμαι κομματια γιατι ειχα ενα οικογενειακο θεμα απο χτες πολύ σοβαρο.κ δεν σκεφτηκε οτι μπορει να του μιλησα λιγο αποτομα επειδη ειμαι στεναχωρημενη παρα πολύ.χτες δλδ με παρηγορουσε ολο το βραδυ και σημερα με κραζει ολο το απογευμα?κ μετα απο τρεις ωρες με παρακαλαει να τα ξαναβρουμε.ειναι η πρωτη φορα που του πα να χωρισουμε κ νομιζω οτι ισως και να το θελω.
Absolute εφυγε για καιρο?
Τι θα συμβεί δηλαδή όταν τα προβλήματα και η καθημερινότητα θα απαιτούν ψύχραιμες και ήρεμες λύσεις, με σύμπνοια και συνεννόηση?
Σίγουρα δεν αναζητάμε παραμυθένιους πρίγκηπες, όμως η καλή επικοινωνία σε ένα ζευγάρι είναι το άλλο μισό του καλού σέξ.
Σκέψου πάλι, ταξινόμησε τα πράγματα και κάνε το καλύτερο για εσένα και την ψυχική σου ηρεμία.
Κάτι ακόμη : μη φοβηθείς τη μοναξιά και παραμείνης στη σχέση, ενώ στην ουσία όλα σου λένε να προχωρήσεις μπροστά (συνηθισμένο λαθος μας).
πολλά φιλάκια
μη σταματάς, όλοι μαζί σου είμαστε αν θες βοήθεια βάλε μια φωνή :smilegrin:Quote:
Originally posted by mitsokolo
σκεφτομαι οτι θελω να ριξω μπουκετο στην πεθερα μου χαχαχαχαχα
Betty σε ευχαριστώ παρα πολύ εχεις πολύ δίκιο.ειμαι σ αυτη τη φάση που ψάχνω να βρω δύναμη μέσα μου να κανω αυτη την αλλαγή.πιστεύω οτι θα το πετύχω.τουλάχιστον δεν θα επιτρέψω πλεον σε κανεναν να με ξαναμειώσει.σε αυτό ειμαι κάθετη.
Σωστή έχεις δίκιο, θα έλεγα εάν αρχίσει πάλι την ίδια συμπεριφορά, να σε μειώνει και να σε βρίζει κ.λ.π. , ψύχραιμα και χωρίς κουβέντα, ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις. Θα είναι ευκολότερο να μη γυρίσεις ποτέ πίσω.
Εάν παραμείνεις και του περάσει η παράνοια, θα αρχίσει τα παρακάλια και θα σε κλονίσει πάλι.
εχεις δικιο κ αυτο εχω σκοπο να κανω.πραγματικα πιστευω οτι ειναι η μονη λύση.
... tis eksetaseis pou ekana to prwi...
not a good Friday
Θα μπορούσες Noele, να γράφεις Ελληνικά σε παρακαλώ πολύ?
Καλώς μας ήρθες πάντως .
Noele καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου!
πως θα προλαβω κ να μαγειρεψω κ να παω γυμναστηριο,
κ να κοιμηθω ως αργα!
:D
Quote:
Originally posted by Noele
... tis eksetaseis pou ekana to prwi...
not a good Friday
Noele καλημερα.. τι εξετασεις εκανες? αιματολογικες?
σκεφτομαι ποσο διαφορετικη αντιμετωπιση εχω πλεον απ τον κοσμο.. με μειον 40 κιλα, και οτι παιζει να ειμαστε οι μεγαλητεροι ρατσιστες στον ΚΟΣΜΟ ( Ελλαδα)
γρανιτακι σαν λιγα κιλακια δεν εχεις βαλει στοχο? ( με ολη την καλη διαθεση παντα!) δεν εισαι δα και κοντουλα!Quote:
Originally posted by granita
Noele καλη επιτυχία στις εξετάσεις σου!
πως ειναι η υγεια σου γενικα? κανεις συχνα αιματολογικες?
ελπιζω να το κανεις για σενα ;)
αν με δεις θα καταλαβεις οτι χρειαζομαι περισσοτερα.φαινομαι ακομα παχουλουλα,ειναι ετσι το σωμα μου δε ξέρω.εχω αδυνατα ποδια αλλα η κοιλίτσα κοιλίτσα και τα μαγουλάκια.παντως νομίζω οτι το ιδανικό μου ειναι 53 κιλά.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως οτι κανω το κανω για μένα.ευτυχώς κανενα αγόρι μου δεν ειχε ποτέ πρόβλημα με τα κιλά μου για να με κανει να νοιώσω άσχημα.