Οποτε ο στοχος του τρολ εξετελεσθη... Ενα ακομα θεμα περασε απαρατηρητο!!
Printable View
Οποτε ο στοχος του τρολ εξετελεσθη... Ενα ακομα θεμα περασε απαρατηρητο!!
οχι οχι καθολου απαρατηρητο. σε επιασε το παραπονο? :starhit:
χαχαχαχ αστο δε θες να σου πω παραπονα
εχεις 2 μερες περιθωριο να πεις τα παραπονα σου, μετα θα μπουμε σε κλιμα christmas spirit και θα τραγουδαμε καλαντα
εγω ειμαι ηδη σε αυτο το κλιμα..κατεβασα και καλαντα...
πληρως εναρμονισμενος..το μονο που λειπει ειναι ωριαια καταγραφη του βαρους μου
και τι εφαγα σημερα
χαχαχαχχα
αχαχαχαχχχχαχαχαχααχαχαχα χαχα
πες τα γραμμαριακια σου μην ντρεπεσαι................. :P
αν πας τουαλετα πριν την ωρα, ας ειναι κ πιο συντομα η καταγραφη :pQuote:
Originally posted by spaceride
εγω ειμαι ηδη σε αυτο το κλιμα..κατεβασα και καλαντα...
πληρως εναρμονισμενος..το μονο που λειπει ειναι ωριαια καταγραφη του βαρους μου
και τι εφαγα σημερα
χαχαχαχχα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΥΝ-ΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Είμαι όντως παράλογη στη σχέση μου; Υπάρχουν τελικά φυσιολογικές σχέσεις και πως ορίζονται αυτές; Ερωτήματα που μου προκαλούσαν άγχος, στρες και φόβο αλλά και που στάθηκαν η αφορμή να παρακολουθήσω τα σεμινάρια. Ήταν η αφετηρία μιας διαδρομής για να καταλάβω ότι πρώτα πρέπει να γνωρίσω τον εαυτό μου για να μπορέσω να τον αγαπήσω. Μετά η αγάπη των άλλων ακολουθεί. Στην αναδρομή της πορείας μου αρκετά θέματα ξεκαθάρισαν και μπόρεσα να συνειδητοποιήσω τη θέση που βρίσκομαι και ορισμένους από τους λόγους που με έφεραν εδώ. Μπόρεσα να κατανοήσω την οικογένεια μου, ίσως ακόμα και να τους συγχωρήσω. Κράτησα τα θετικά και για μένα αυτό ήταν η λύτρωση. Θέλω να ακολουθήσω τα δικά μου όνειρα και να γίνω αυτό που θέλω εγώ ανεξάρτητα από αυτό που θέλουν για μένα. Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά ξέρω ότι είναι δυνατόν. Θα ακολουθήσω το δικό μου δρόμο κι όχι τον κοινό δρόμο. Το δικό μου ζητούμενο είναι μια υγιής σχέση κι όχι μια οποιαδήποτε σχέση και αυτό ξέρω ότι είναι δύσκολο. Αναρωτιόμουν ποιος μπορεί να με στηρίξει σε αυτό και μου έγινε ξεκάθαρο ότι μέσω της ψυχοθεραπείας θα οδηγηθώ μέσα από εσωτερική αναζήτηση στην αυτογνωσία που τόσο επιθυμώ και που τόσο απαραίτητη είναι για τις σχέσεις μου. θελω να καταλαβω τι θελω να παρω και να μαθω να το ζηταω.
Η αρχή ήδη έγινε!!
(Από άτομα που παρακολούθησαν τον κύκλο σεμιναρίων)
Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας υποψιάζομαι ότι πονάει, αλλά αξίζει. Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά καλό θα ήταν να γίνει νωρίς, πριν γίνουν οι επιλογές, που θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία μας. Θα μου πείτε, όλα αλλάζουν, αρκεί να το θέλουμε, αλλά ούτε ψύλλος στον κόρφο αυτού που αποφασίζει να αλλάξει σύντροφο, δουλειά και τόπο διαμονής!
Όσο για τον τομέα των συτροφικών σχέσεων "λογική" κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η σχέση αυτή που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, χωρίς το στοιχείο του ανταγωνισμού. Που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, που μας βγάζει τον καλό μας εαυτό και την προσφορά, σε μας και στο σύντροφό μας. Ό,τι μας μειώνει, μας αγχώνει, μας αποσυντονίζει, μας βγάζει τον κακό μας εαυτό και μας προσβάλλει ως οντότητες, δε νομίζω πως χρειαζόμαστε τα σεμινάρια για να το κάνουμε πέρα.
Υπαρχουν τελικα φυσιολογικες σχεσεις κ πως οριζονται αυτες;Ειχα διαβασει καπου οτι ενα ζευγαρι εμενε σε χωρια διαμερισματα ο ενας στη μια πολυκατοικια κ η αλλη στην απεναντι κ ηταν πολυ ευχαριστημενοι.
μα τι χαζομαρα κ αυτο!!!
να μου ελεγαν οτι ο ενας εμενε στη μια ακρη της πολης κ η αλλη στην αλλη ακρη, να το δεχτω...
σε απεναντι πολυκατοικιες?
μισες δουλειες!!
χα χα παιζει κι αυτο!Εννοω ζευγαρι παντρεμενο.:smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
μα τι χαζομαρα κ αυτο!!!
να μου ελεγαν οτι ο ενας εμενε στη μια ακρη της πολης κ η αλλη στην αλλη ακρη, να το δεχτω...
μισες δουλειες!!
Ava ο μεσος ορος ηλικιας των ατομων ηταν 23 και γι αυτο ακριβως που εγραψες χαρηκα πολυ.. Γιατι ειναι μια καλη στιγμη να δουν πως ακριβως διαμορφωνονται οι επιλογες τους. Οσο για τη λογικη σχεση δεν ξερω αν ειναι και ο σκοπος..Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα στη λογικη και το συναισθημα μας.. Τα ακρα ποτε δε βγηκαν σε καλο κι αυτο ηταν κι ενα κομματι που συζητηθηκε πολυ. Το κειμενακι που εβαλα ειναι τα συμπερασματα 20 γυναικων ηλικιων 19-50. Κατεγραψαν απο μια λεξη εως μια μικρη παραγραφο κι ολα μαζι ενωθηκαν και βγηκε το παραπανω.Quote:
Originally posted by Ava
Αυτό το ταξίδι της αυτογνωσίας υποψιάζομαι ότι πονάει, αλλά αξίζει. Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά καλό θα ήταν να γίνει νωρίς, πριν γίνουν οι επιλογές, που θα καθορίσουν τη μετέπειτα πορεία μας. Θα μου πείτε, όλα αλλάζουν, αρκεί να το θέλουμε, αλλά ούτε ψύλλος στον κόρφο αυτού που αποφασίζει να αλλάξει σύντροφο, δουλειά και τόπο διαμονής!
Όσο για τον τομέα των συτροφικών σχέσεων "λογική" κατά την ταπεινή μου άποψη είναι η σχέση αυτή που μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, χωρίς το στοιχείο του ανταγωνισμού. Που μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, που μας βγάζει τον καλό μας εαυτό και την προσφορά, σε μας και στο σύντροφό μας. Ό,τι μας μειώνει, μας αγχώνει, μας αποσυντονίζει, μας βγάζει τον κακό μας εαυτό και μας προσβάλλει ως οντότητες, δε νομίζω πως χρειαζόμαστε τα σεμινάρια για να το κάνουμε πέρα.
χαχα..αυτο εννοούσα κ εγω ;)Quote:
Originally posted by lessing
χα χα παιζει κι αυτο!Εννοω ζευγαρι παντρεμενο.:smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
μα τι χαζομαρα κ αυτο!!!
μισες δουλειες!!
Quote:
Originally posted by spaceride
Ava ο μεσος ορος ηλικιας των ατομων ηταν 23 και γι αυτο ακριβως που εγραψες χαρηκα πολυ.. Γιατι ειναι μια καλη στιγμη να δουν πως ακριβως διαμορφωνονται οι επιλογες τους. Οσο για τη λογικη σχεση δεν ξερω αν ειναι και ο σκοπος..Νομιζω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αναμεσα στη λογικη και το συναισθημα μας.. Τα ακρα ποτε δε βγηκαν σε καλο κι αυτο ηταν κι ενα κομματι που συζητηθηκε πολυ. Το κειμενακι που εβαλα ειναι τα συμπερασματα 20 γυναικων ηλικιων 19-50. Κατεγραψαν απο μια λεξη εως μια μικρη παραγραφο κι ολα μαζι ενωθηκαν και βγηκε το παραπανω.Quote:
Originally posted by Ava
αχ....
"ειναι αργα κ ισως νωρις να τρεξει μεταξυ μας αιμα..."