Φωτογραφία 3
Printable View
Φωτογραφία 3
Φωτογραφία 4
φωτογραφία 5
Φωτογραφία 6
polinaki...........τι τέλεια!!!
μου τρεχουν τα σαλια...................
θέλω να γλύψω την οθόνη στο σημείο που έχει κυλίσει η γέμιση απο τη πίτα.....:duh:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιχ μια απτα ιδια! μου τρεχουν τα σαλια:crazy:
σλουρππππππ
Ω ΘΕΟΙ!!!!!!!
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by polinaki1983
κεφαλοτύρι τριμμένο (εγώ πήρα από τα Lidl αυτό που έλεγε επάνω κεφαλοτύρι Ελασσόνας της εταιρείας Νούφαρα)
λεσινγκ εδω δες!!!!!!!!
τοχεις καταστρεψει το κοριτσι!!!!!!!!:spin:
χαχαχαχαχα Κλικ, μόλις το είδα στο lidl αρχισα να γελάω μόνη μου!!!! Πρέπει να νόμιζαν πως είμαι τρελλή!!! Γιαυτό το πήρα και είπα να σας το γράψω κιόλας!!!!!Quote:
Originally posted by click
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by polinaki1983
κεφαλοτύρι τριμμένο (εγώ πήρα από τα Lidl αυτό που έλεγε επάνω κεφαλοτύρι Ελασσόνας της εταιρείας Νούφαρα)
λεσινγκ εδω δες!!!!!!!!
τοχεις καταστρεψει το κοριτσι!!!!!!!!:spin:
Ευκαιρία λόιπόν κοριτσούδια μου, να έρθετε Κύπρο να σας κάνω το τραπέζι!!!!!
καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα! Μήπως κάποια από όλες έχει κάποια συνταγή για πορτοκαλόπιττα? (να την έχει δοκιμάσει ) γιατί προχτές πήραμε μία από τον φούρνο και ήταν απίστευτη,τόσο μυρωδάτη τόσο ζουμερή αχχχχ θέλω και άλληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Καλημέρα Αγγελουδάκι, μια φορά είχα κανει πορτοκαλόπιτα που είναι και νηστίσιμη..
ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι του νερού λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
2 ποτήρια φυσικό χυμό πορτοκάλι
2 κουταλάκια γλυκού σόδα διαλυμένα μέσα στο χυμό
1 κουταλάκι γλυκού κανέλλα
μισό κουταλάκι του γλυκού γαρόφαλλο
1 κουταλιά της σούπας baking powder
3 ποτήρια αλευρι
Σουσάμι για το πασπάλισμα
Δεν ξέρω αν σ αρεσει αυτή η συνταγή.. Προσωπικά μια φορά τη είχα φτιαξει και ήταν πολύ νόστιμη
se eyxaristw magdalena alla ayti pou dokimasa egw den eixe katholou kanela i garyfallo mesa,itan apisteyta kitrini kai eixe kai polu trimmeni flouda apo portokali mesa :)
Αγγελουδάκι, έχω και αλλη μια συνταγή στο σπίτι, δεν την ξέρω απ εξω, θα στη γράψω το απόγευμα..