Αν η ψυχολογια ειναι φλου σαν επιστημη τι θα μπορουσε να πει κανεις για τις στατιστικες!
Printable View
Αν η ψυχολογια ειναι φλου σαν επιστημη τι θα μπορουσε να πει κανεις για τις στατιστικες!
θα ναι πολυ βολικο να το νομισει. το φορουμ εχει απειρα τοπικς.Quote:
Originally posted by lessing
Παντως ρε παιδια με το που ''τολμησα'' να πω κατι το πηρατε οτι κ καλα αμφισβητω εσας κ πεσατε να με φατε!Σε λιγο θα μου πειτε οτι θα ερθω εξω απο το Ριο με πανο που θα γραφει ''Προσοχη -Μη εγχειρισμενοι ολου του κοσμου ενωθειτε.''Εγω δεν αμφισβητησα ουτε την αποφαση σας ουτε τα αποτελεσματα.Μονο για τις λαθος πληροφοριες ειπα για τα ερημα τα γονιδια μη τα διαβασει κανας χριστιανος κ μελαγχολησει κ νομισει οτι ειναι γονιδιακα καταδικασμενος!
αν διαβασει μονο αυτο εδω και βγαλει συμπερασματα καποιος χωρις να ασχοληθει παραπανω, προβλημα του.
ο καθενας εχει τις ευθυνες του!
Παω για υπνο.Τα γονιδια μου νυσταζουν:smug b::yes:
Quote:
Originally posted by lessing
Οι στατιστικές αποδεικνύονται μετά από παρακολούθηση ομάδων ασθενών με ντοκουμέντα, η ψυχολογία δεν αποδεικνύεται ,μπορεί να έχει άπειρες παραλλαγές ενώ η στατιστική όχι. ?και πάλι άποψη μου?
Δεν είναι κακό να διαφωνούμε , μέσα από μια διαφωνία μπορούν να βγουν διαμάντια. Καληνύχτα κυρίες και κύριοι πάω για ύπνο. Δίχως όμως να νυστάζουν τα γονίδια μου !(αυτό πως το εξηγείται ? από μικρός δεν έχω την ανάγκη του ύπνου και με ελάχιστες ώρες ξεκουράζομαι , αντίθετα αν σπανία κοιμηθώ κανονικά είμαι σαν μαστούρης ! γονιδιακή συμπεριφορά η τυχαίο γεγονός ??)
φιλαρακι εισαι πολυ μικρος και πιστευω ειλικρινα πως με προγραμμα διατροφης και καθημερινη ασκηση θα τα καταφερεις! Αν μπορεσεις και τηρησεις για ενα χρονο διατροφη και ασκηση και τα κανεις καθημερινοτητα σου θα γινεις αγνωριστος! αυτα....