αχαχαχαχχαχαχα!
η βρωμερη κονσουαλες!
αμ και τα αλλο?
μαχμπουλε?? μαχμπουλε? που λεει και ο ανιψιος μου μπουλεε? μπουλεε?
Printable View
αχαχαχαχχαχαχα!
η βρωμερη κονσουαλες!
αμ και τα αλλο?
μαχμπουλε?? μαχμπουλε? που λεει και ο ανιψιος μου μπουλεε? μπουλεε?
παραξενα οχι,αλλα σιγουρα χαζη,ρηχή και χαμηλου επιπεδου.και ολα αυτα στον υπερθετικο.απορω γιατι δεν θα επρεπε καν να ασχολουμαι με τετοια θεματα,δεν εχω επενδυσει τη ζωη μου και τις σχεσεις μου πανω στην εξωτερικη μου εμφανιση,ο,τι εχω καταφερει μεχρι τωρα το εχω καταφερει λογω αλλων λογων.και στους αλλους δεν το κοιταζω καν,ποσο μαλιστα να με επηρεαζει τοσο πολυ.τραγικο.Quote:
Originally posted by click
δε νιωθεις καπως παραξενα ξεροντας πως ενω εσυ συγκρινεις τον εαυτο σου με διαφορες γυναικες που θεωρεις ομορφες, εκεινες αγνοουν την υπαρξη σου και καθολου δεν ενδιαφερονται για ολα αυτα?
δηλαδη εκτος απο το να μπαινεις συνεχεια στη συγκριση και αναποφευκτα να χανεις, θα μπορουσες και να μην ασχολεισαι αφου αυτος ο ανταγωνισμος ειναι καθαρα νοητος και μαλιστα δημιουργημενος απο σενα.
οι "ανταγωνιστριες" σου δε συμμετεχουν καν.
αρκετα ασχοληθηκαμε,θα μου περασει.για την ιστορια παντως ο ψυχιατρος μου λεει οτι δεν ειμαι καθολου ματαιοδοξη αλλα πολυ ανασφαλης.μακαρι να ειναι ετσι,γιατι μου ειναι 'απεχθεις' οι ματαιοδοξοι ανθρωποι.
Παιδια εγω βλεπω παρα πανω απο τρια θετικα πανω μου. Μια χαρα ειμαι... και ομορφη και εξυπνη και απ'ουλα αλλα το θεμα δεν ειναι να το δω εγω αλλα κανας Χριστιανος αλλος... καταλαβατε? Αυτα!
Quote:
Originally posted by penelope1985
Παιδια εγω βλεπω παρα πανω απο τρια θετικα πανω μου. Μια χαρα ειμαι... και ομορφη και εξυπνη και απ'ουλα αλλα το θεμα δεν ειναι να το δω εγω αλλα κανας Χριστιανος αλλος... καταλαβατε? Αυτα!
ειμαι σιγουρη οτι το βλεπουν κ αλλοι :)
μηπως εσυ δεν πιστευεις οτι το βλεπουν?
μπραβο!ν α μη μενεις καθολου καγκελο ΡΙΑΚΙ!Quote:
Originally posted by ria
σήμερα ρώτησα μια φιλη μου και συναδελφο.... εαν μου βρισκει κατι θετικό στην εξωτερικη εμφανιση... κ ομολογουμένως εμεινα καγκελο...
εχω λέει 1)ομορφο πρόσωπο
2)ωραιο στητο σεξυ στήθος!!! (ε αυτο δεν το περιμενα να το πει.... με τπτ ομως)
:bouncy:
Quote:
Originally posted by smart
Quote:
Originally posted by penelope1985
ειμαι σιγουρη οτι το βλεπουν κ αλλοι :)
μηπως εσυ δεν πιστευεις οτι το βλεπουν?
Τι να σου πω? Και να το βλεπουν μαλλον το κρατανε για τον εαυτο τους...
Να το μεταφρασω;''Ειμαι ενας κομπλεξικος καφρος αγενης κ κυταω να την πω οπου μπορω διοτι στην ολη ζωη μου λειτουργω σαν ενα προφυλακτ@@κο που ψαχνει ποιον θα γ@@@@σει!''Ε αι σιχτιρ πια με τους αναισθητους σιχαμενιους κομπλεξαρες!!!!Αντε γιατι ταχω παρει!Να κυταει τη φαλακρα του το αγενες ΚΤΗΝΟς!:thumbdown:Quote:
Originally posted by ria
ειδα ....οπως επισης ειδα εχθες που ημουν με παρεα σε καφε... κ συζητουσαμε για μαθηματα tango και γυρισε ο αντρας της παρεας σε εμενα κ μου είπε ''ρε Ρια η ...ταδε όμως που πάει tango εχει κ αδυνατο σώμα να το χορεψει....''
να το μεταφρασω?
''ρε καραμήτρο τι ενδιαφέρεσαι να μάθεις tango, οι κουβάδες δε χορευουν. Μπάζο !!! :flaming:
η βρωμη
Η κΟΝΧΙΤΑ αποφασιζει να κανει κατι με βρωμη για να εντυπωσιασει τον Εντουαρτο.Η Κονχιτα περνει τη βρωμη -κουακερ λεμε-κ το πασπαλιζει στο ταψι με ναζι.Μετα πλακωνει τη γεμιση κ απο πανω παλι με ναζι -βρωμη
ΣΤΟΠ! ΚΑΤ!
ΣΗΡΙΑΛ ΒΡΩΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 147
Παιδι μου ΚΛΙΚ μπερδευεις εδω το τοπικ''για οσους μισουν τα λαχανικα'' με τα 3 θετικα.Ασε που παω να το κανω κουοτ κ δεν μπορω!Μαρια Γκονζαλες ο γιατρος Χουανιτο ειπε να ξεκουραζεσαι κ να σταματησεις καλη μου τις πιτες εχουν πειραχτει τα νευρα σου κ ο Χουλιο ανησυχει.
Παντως το κενο αναμεσα στα δοντια,σημαινει οτι θα κανεις πολλα χρηματα!!!:yes:Quote:
Originally posted by eleni1201
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
TIIIIIIII???????? :shocked2: :shocked2: :shocked2:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Παντως το κενο αναμεσα στα δοντια,σημαινει οτι θα κανεις πολλα χρηματα!!!:yes:Quote:
Αχ όντως όντως... Πόνος και με αυτά τα δόντια που τα δικά μου είχαν ένα χώρισμα να! (κάπως μου το μίκρυνε ο ορθοδοντικός, αλλά ακόμα υπάρχει). Εγώ και ο Μαχαιρίτσας...:flaming:
πρέπει να ναι φυσικο η το αυτο ισχυει κ για το τεχνητο? ;)
:starhit:
Δεν ξερω,ειπα απλα τι λεει ο λαος:P
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣQuote:
Originally posted by polinaki1983
Χρονια πολλαααααααααααα!!!!!!!!!!!
Εχουμε μια μερουλα διαφορα εγω 11.φιλια
μα πού έχετε δει όλες η μια την άλλη??Μη μου πείτε στο facebook!!:starhit::starhit::starhit:Εγώ πάντως σας φαντάζομαι με τα μάτια της ψυχής!!:tumble:Quote:
ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by POZ
εγώ το καταλαβαίνω αυτό γιατί το έχω περάσει έντονα , κυρίως σε μικρότερη ηλικία ή όταν ήμουν πολύ ερωτευμένη που ένιωθα μονίμως ανεπαρκής.Βέβαια συντελούσαν σε αυτό και οι κόπανοι που επέλεγα για συντρόφους..αλλά άλλο θέμα αυτό!Έχεις ψάξει όλη αυτή την τελειομανία τι στην έχει δημιουργήσει?Και ..σχετικά με την Κάρτσωνα..εμένα σαν φάτσα δεν μου λέει κάτι αλήθεια!Σαν σύνολο, οκ, αλλά βλέπεις τέτοιες κοπέλες συχνά.Δεν σε έχω δει, αλλά για να είσαι γενικά ικανοποιημένη απο την εμφάνισή σου, σίγουρα θα είσαι το ίδιο όμορφη και ίσως και περισσότερο!Quote:
Originally posted by alexandrita
Ο κάθε άνθρωπος εχει τα δικα του μετρα στο τι θεωρει τελειο,δεν ειναι τα ιδια για ολους....Quote:
Originally posted by polinaki1983
Πιος καθορίζει το "τέλειο" Ελενάκι? πχ εγώ με καμία δύναμη δεν θα ήθελα να είμαι σαν την Ναόμη κάμπελ. Και δεν το λέω ΄για να παριγοριέμαι, είναι η αλήθια. Αυτού του τύπου τα πρότιμα εμένα δεν μαρέσουνε. Αρα για μένα αυτό δεν είναι τέλειο.
κι ενω δεν θελω να ειμαι αχαριστη(αλλα ειμαι),και κατα 99,9999% ειμαι πολυ ευχαριστημενη με τον εξωτερικη μου εμφανιση,ζηλευω αρκετα οταν βλεπω πχ μοντελα.... δυσκολευομαι να αποδεχτω οτι υπαρχουν πολυ πιο ομορφες απο μενα και αυτο μου ριχνει τρελα την αυτοπεποιθηση... Ειναι αυτο που ειπε και η Ελενη... Ναι μεν μου αρεσει η εικονα μου αλλα μετα βλεπω στο δρομο την Καρτσωνα και λεω που πας ρε Καμαμητρο?δε βλεπεις τι κυκλοφορει και μας το παιζεις και γκομενα?και η ψυχολογια στα ταρταρα.και υπαρχουν και ακομα χειροτερα... αν βγω και δω καποια πολυ πιο ομορφη απο μενα πεφτω πολυ ψυχολογικα.Δε μου αρεσουν αυτα που λεω,αλλα δυστυχως ειναι αληθεια.Και με ενοχλει πολυ αυτο.Και ξερω οτι αν δεν σταματησω να δινω τοσο μεγαλη σημασια στην εξωτερικη εμφανιση θα ειμαι μια ζωη μεσα στη μιζερια.
ουφ,πρωτη φορα τα παραδεχομαι ετσι και ξαλαφρωσα.
εχουμε εξαπλωθεί παντού ροζούλα μου. Τώρα και στο face. Σε λίγο θα βγούμε και στο youtube
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by mariafc
εχουμε εξαπλωθεί παντού ροζούλα μου. Τώρα και στο face. Σε λίγο θα βγούμε και στο youtube