μεγαλη χαρα μου δινεις κουκλα μ.....πολυ μεγαλη! να σαι καλα!!!!!!!!!!!!:tumble:
Printable View
μεγαλη χαρα μου δινεις κουκλα μ.....πολυ μεγαλη! να σαι καλα!!!!!!!!!!!!:tumble:
καλημερα!!!πριν λιγο ξυπνησα...τι κανετε??πινω εναν φραπε με ζαχαρινη μεσα...και σε λιγακι 8α φαω 1 φετα γαλοπουλα + τυρι φιλαδελφεια+μια φτεα τυρι γκουντα...ξυπνησα με βαρυ στομαχι γ@μωτο!!!μετα απο την ομελετα!!!
εννοειται δεν ζυγιστηκα!!!γιατι οταν νιω8ω βαρια ειναι σιγουρο οτι 8α με βγαλει παραπανω...δημητρουλα το ποτο να ξερεισ οτι φουσκωνει πολυ....οχι απο λιποσ αλλα απο πολλα υγρα...συνεχισε την και αυτο το κιλο μπορει να εχει φυγει ηδη αυριο....
πιεσ και κανενα πρασινο τσαι...καμια λουιζα αν εχεισ...μην σου πω οτι 8α χασεισ και παραπανω...
πινς καθε μερα 2 μπουκαλια lipton linea.... πιανεται????
λογικα ναι!!!γιατι ομως νομιζω πως καπου 8υμαμαι που ελεγε οτι στην ατκινσ απαγορευονται τα λιπτον λινεα??
Οχι δεν απαγορευονται.
εχουν σουκραλοζη...απ οσο θυμαμαι κανει οπωσ λεει και η sourkouna.... θα δειξει παντως.....προς το παρον μια απογοητευση την εχω!
k egw exw apogoiteysi...metri8ika se pontoys kai pira pali...alla afoy den thn ekana swsta....:barfy::barfy::barfy::barfy:kati prepei na kanw gia gymnastiki re p**sti moy!!!!
εγω μολις εκανα μια λιστα αναπαραγωγησ 45λεπτη και ανεβαινω στο ελλειπτικο μου! βρε χαζουλα μπορει να εισαι απλα πρισμενη η να εχεισ κατακρατηση...πινε πολυ πολυ νερακι κ θα δεις.....
150gr.ntomata+100gr. aggoyri+ligo ladi+tyri filadelfeia!xemeina teleiws apo fagito kai den eixa ti na faw!!!i ali8eia einai oti perimenw periodo se 5-6 meres...
pwpw nai kai smr den eipa ka8oloy nero!!!!
moy fainetai prepei na parw ena podilato statiko gia to spiti....prepei!!!
poso tyxeri eisai dimitroyla??gymnastiki st spiti....:sniffle:
vrhka ena statiko podilato sta praktiker 129......moy fainetai 8a ginei diko mou syntoma...
paidia den einai aperioristh h zaxarinh!!!1 xapaki=1 koytalaki toy glykoy kanonikh zaxarhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pwwwwwwwwwwwwwwww!!!!! !!!
αντεξα μονο μισι ωρα ομωσ.....ειμαι πολυ κομμενη....θα προσπαθησω πιο μετα...παντωσ κατω δεν το βαζω.... ναι ανθακι μου μολισ αποφασησα να κατεβουν τα κιλα εκανα και το σπιτι μου γυμναστηριο...ασε! τα παντα....βαρακια ελλειπτικο μονοζυγο ολα!!! παρε ενα αν μπορεις...θα σε βοηθησει....εγω π.χ κανω σε ασχετες ωρες που γυμναστηρια κτλ ειναι μαλλον κλειστα!!!οσο μπορω βεβαια στα κιλα μου αλλα ισα ισα να βοηθαω την διαιτα.....
καμια προταση για μεσημεριανο?????
Δεν ξέρω τι γλυκαντικά πέρνεις αλλά να τα σταματήσεις και να πέρνεις sweet&balance.Η σουκραλόζη έχει μηδενική θερμιδική αξία και δεν επηρεάζει τα επίπεδα σακχάρου.Δεν μεταβολίζεται στον οργανισμό, συνεπώς δεν προσθέτει θερμίδες ούτε επηρεάζει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα.Έχει και ταμπλέτες και επιτραπέζιο σε σκόνη.Στη συσκευασία θα δεις αναλυτικά τους υδατάνθρακες.Quote:
Originally posted by anthi1992
paidia den einai aperioristh h zaxarinh!!!1 xapaki=1 koytalaki toy glykoy kanonikh zaxarhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pwwwwwwwwwwwwwwww!!!!! !!!