Originally posted by polinaki1983
Quote:
Originally posted by vivian20
ξερω οτι εισαι μητερα. και καταλαβαινω τις αποψεις σου. ωστοσο δεν γινεται να το κρατησω. και δεν θελω κιολας. ειμαι μικρη ακομη, παιδι σχεδον. θελω να ζησω την ζωη μου, να ειμαι ανεμελη. εχω αλλες προτεραιοτητες. τις σπουδες μου, την καριερα μου, να πραγματοποιησω τα ονειρα μου. ενα παιδι δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτα (ουτε μελλοντικα δεν θελω να κανω παιδι). και αλλωστε θα κατεστρεφα την ζωη μου. λυπαμαι γι' αυτο που θα γινει. αλλα αν τελικα γινεται εκτρωση απο τον πρωτο μηνα (δεν ξερω. απλα καπου ακουσα οτι πρεπει να ειναι καποια 2-3 μηνων για να κανει εκτρωση) δεν θα εχει προλαβει να αναπτυξει νευρικο συστημα η μαζα κυτταρων και ετσι δεν θα νιωσει τιποτα. και αλλωστε αφου δεν το θελω χειροτερα θα ηταν να το γεννησω και ξεσπαω πανω του τα νευρα μου, θεωρωντας του υπευθυνο που κατεστρεψε την ζωη μου.
Οκ δεν το θες, το δέχομαι, γιατί δεν βρίσκεις μια οικογένεια που πραγματικά έχει ανάγκη από ένα μωρό, και να κανωνήσετε από τώρα την υιοθεσία του μωρού, ούτως όστε με το που γεννήσεις αμέσως να το πάρουν αυτοί. Ετσι ούτε το μωρό θα έχεις, ούτε την αμαρτία της
φόνισσας θα έχεις, το μωρό θα έχει έρθει στον κόσμο όπως προοριζόταν, και η νέα του οικογένεια θα το αγαπάει σαν δικό της. Ξέρω πως γίνετε αυτό το πράγμα, γιαυτο μην μου πεις πως οι υιοθεσίες πέρνουν χρόνια. Σε τέτιες περιπτώσεις είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.
Το ξέρεις ότι είτε ακόμα και να το σκοτώσεις, θα πρέπει στις 40 μέρες να πας στην εκκλησία για να σαραντήσεις εσύ σαν φόνισσα μάνα και η ψυχούλα του μωρού να πάει στον παράδεισο?
Καί κάτι άλλο, άμμα θέλουμε να κάνουμε την ζωή μας και τη καριέρα μας, την ώρα που πάμε να έχουμε μια ερωτική πράξη (για να μην το πω αλιώς και λογοκριθώ) χρησιμοποιούμε και κάπια αντυσιλληπτική μέθοδο. Αν και εσύ κανονικά δεν έπρεπε καν να έχεις ερωτική πράξη αφού λες ότι είσαι μωρό ακόμα. Η ερωτική πράξη δεν έγινε απλά για καλοπέραση, έγινε για την δημιουργεία της οικογένειας.