Quote:
Originally posted by Ava
Τα νοσοκομεία έχουν πράγματι πολλά μικρόβια και μάλιστα ανθεκτικά στελέχη. Το αν θα βρίσκεσαι μέσα σε αυτά είναι μόνο δική σου απόφαση. Μπορεί κάποιος να σου πει τη γνώμη του, αλλά μέχρις εκεί. Τώρα, το πόσο σε επηρρεάζει η γνώμη, η γκριμάτσα, η αποθάρρυνση, αυτό είναι δικό σου θέμα. Όταν ήμουν μικρή είχα σκεφτεί να γίνω νοσοκόμα, ρομαντικά σκεπτόμενη και με αναχαίτισαν οι γονείς μου. Με λογικά επιχειρήματα, γνωρίζοντας σε βάθος το παιδί τους. Με ρώτησαν γιατί. Για να βοηθάω τους ανθρώπους απάντησα. Ναι, μου είπαν, αλλά εσύ σιχαίνεσαι να πλύνεις πιάτα. Θα κάνεις κλύσματα, θα κουβαλάς πάπιες? Όχι, όχι, είπα και αποχαιρέτησα το όνειρο περί νοσηλευτικής.
Στο θέμα του σεξ, τώρα, τα όσα λέει είναι ενθαρρυντικά. Αν και... Έμαθα στη ζωή μου όπου ακούω πολλά κεράσια, να κρατώ μικρό καλάθι, μη σου πω ένα τόσο δα πανεράκι. Οι καλύτεροι εραστές που είχα ήταν οι αθόρυβοι. Αυτοί που χωρίς πολλά πολλά, πιάνανε "δουλειά" και με έκαναν να τρίβω τα μάτια μου! Καλύτερα να λες είδες μωρέ και δεν του φαινόταν, παρά ουφ, μια φούσκα ήταν τελικά. Μια δοκιμή θα σε πείσει!
Συμφωνώ και επαυξάνω...:wink2: