Quote:
Originally posted by Ασημένια
Φλωράκο τρέλανε μας και άλλο ρε!!!Φλώρα VS Αλκοόλ 1-0
Ελα να έρχεται το επόμενο θύμα...για να δούμε τι θα κατατροπώσεις στο επόμενο κρας τεστ!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!:roll:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by Ασημένια
Οχι σοβαρά θεωρείς τις 2-3 σοκολάτες υπερφαγικό; Εγώ με μία δεν ευχαριστιέμαι ποτέ.
Αυτό που ήθελα να πω ότι το υπερφαγικό για εμένα δεν έχει να κάνει μόνο με ποσότητα αλλά κυριώς με το συναίσθημα.
Το να φάω 2-3 γλυκά σε μια ημέρα και να αισθάνομαι μετά καλά δεν το κατατασσω εκεί. Το υπερφαγικό για μένα ξεκινάει όταν μετά απο τις τύψεις τρώω ό,τι βρω χωρίς να ευχαριστιέμαι μέχρι να αισθανθώ δυσφορία.
Αλίμονο αν ήταν υπερφαγικό κάθε φορά που τρώγαμε πολύ απο αυτό που μας άρεσε! Εσυ θα βγάλεις όλον τον κόσμο παγκοσμίως με διατροφική διαταραχί παιδάκι μου! Για σύνελθε γιατί η υπέρμετρη δόξα σου έχει πάρει τα μυαλά νομίζω. Ε ρε τι κάνει ένα στέμμα και ένα ραβδί. Θα στα πάρω πίσω !ΚΑΙ την ανθοδέσμη!:punk:
:lol:
αχχαχαχχαχα κι γω ξαναρχισα τα γλυκακια, εφαγα τη γκοφρετουλα μου παλι σημερα! Ε οχι δεν ειναι υπερφαγικο, την καταευχαριστηθηκα! :starhit: