Quote:
Originally posted by kater1na
Εγω θα ξαναπω τα ψυχικα προβλήματα δεν είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για διάπραξη εγκλίματος.
Οι γενικεύσεις είναι άστοχες, όταν βγαίνει ο κάθε ένας στην τβ και λέει ο ανθρωπος είχε ψυχολογικό πρόβλημα και η γυναίκα του ήταν αφελής που κάθησε μαζί του και άλλα σχετικά χωρίς να αναφέρει ή γνωρίζει τη φύση του προβλήματος, την ένταση, την αγωγή ή ιατρική παρακολούθηση, την προσωπικότητα του δράστη και όλους τους υπόλοιπους παράγοντες που διαφοροποιούν εναν άνθρωπο που έχει ψυχολογικά προβλήματα απο τον άλλο και απλά τους τσουβαλιάζει όλους μαζί είναι για μένα ο ορισμός την ανευθυνότητας .-
Τώρα αν πάλι κάποιος βαριέται να λαμβάνει υπόψη του όταν σκέφτεται ή μιλά όλους τους παράγοντες που συντελούν σε μια πράξη που φυσικά και δεν αποτελείται απο ένα παράγοντα ας πιστέψει επίσης ότι και όλα τα εγγεγραμένα μέλη αυτού του φόρουμ που αναφέρουν ότι έχουν ψυχολογικά προβλήματα θα βγούν έξω σαν τον Μαικ Μαγιερς απο το Χαλλοουιν και θα σκοτώνουν όποιον βρούν μπροστά τους... τι να πω...
*** Το συγκεκριμένο ποστ δεν το έκανα σαν απάντηση στα λεγόμενα κάποιου εδώ (γιατι τώρα είδα και η Καssi αναφέρεται στο θέμα της στάσης της γυναικας με τη διαφορά ότι επισημαίνει πως η στάση συμπαράστασης εξαρτάται και απο την περίπτωση και όχι έτσι γενικά και αόριστα)
αλλά γτ μόλις ανοιξα το μάτι μου, εφτιαξα καφέ και ανοιξα το χαζοκούτι μου και ακουσα έναν τύπονα φωνάζει λες και του σκότωναν τη μάνα πόσο αφελής ήταν η γυναίκα και καθόταν με κάποιο που έχει ψυχολογικά προβλήματα έτσι γενικά χωρις διευκρινίσεις...
Xaxa Φίλη Κατερίνα..Φαίνεται δεν ήμουν η μόνη που είπα ότι η γυναίκα ήταν αρκετά αφελής...Κρίμα για αυτήν πάντως,έτσι;Κάτι τέτοιες καλές ψυχές πέφτουν θύματα....Τον αγαπούσε φαίνεται και τον στήριζε αλλά δυστυχώς δεν είχε λάβει υπ\'όψιν της το μέγεθος του κακού...