OK, είχε τη πλάκα του αλλά οχι και να διαβάζω απειλές για report από κάποιον που δεδηλωμένα χρησιμοποιεί πολλαπλούς λογαριασμούς. Έφαγες το report που τόσο ζητά ο οργανισμός σου λοιπόν, φαντάζομαι να μην αργήσει το ban-άκι και για σένα.
Printable View
OK, είχε τη πλάκα του αλλά οχι και να διαβάζω απειλές για report από κάποιον που δεδηλωμένα χρησιμοποιεί πολλαπλούς λογαριασμούς. Έφαγες το report που τόσο ζητά ο οργανισμός σου λοιπόν, φαντάζομαι να μην αργήσει το ban-άκι και για σένα.
σημερα δε ειχα σωματικη ασκηση. αυριο πρεπει να αυξησω τη διαρκεια οπωσδηποτε !!!!!!
:cool2:
Σέπια δεν είναι το ασπρόμαυρο. Το ασπρόμαυρο είναι ασπρόμαυρο. σέπια είναι το καφεϊδές, όπως φαίνονται και οι φώτο σου.Quote:
Originally posted by LILITH
σεπια ειναι το ασπρομαυρο.
:roll:
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fen.wiki pedia.org%2Fwiki%2FSepia_(color)&anno=2
ε, απο κινητό είναι.... όχι καλή ανάλυση και η λάμπα του σπιτιού της το κάνει να φαίνεται σε μορφή σέπια.... τεσπα, δεν μας αφορά η ανάλυση της φωτογραφίας, το θέμα είναι οτι διοχετεύει όλη τη χαρά του πραγματοποιήσιμου στόχου της βγάζοντας τον εαυτό της φωτογραφία... βέβαια, ας κρατήσει τις φωτογραφίες για πάρτη της.....
Athena , το θέμα είναι ότι άμμα δεις και τις πρώτες φώτο που αναίβασε, δεν έχει καμία διαφορά!!!! Αρα για πιο αποτέλεσμα και πια ζήλια μειλάει!!!!!!
Αμμα πας στις φώτο πριν και μετά, θα καταλάβεις τι εννοώ. Και εγώ βγάζω και ανεβάζω φώτο μου, αλλά η διαφορά είναι εμφανέστατη!
σημερα σωματικη ασκηση 45 λεπτακια πανω κατω. χαλαρο κ γρηγορο βαδην.:cool:
κ μαλλον θα παω κ το απογευμα
με ειδε σημερα ο πρωην μου μετα απο κανα μηνα κι οταν τελευταια φορα ημουν γυρω στα 75... κ μου λεει αδυνατισες λιγο? λιγο του κανω ?
του λεω ποσο με κανεις? 65 μου λεει.
69 του λεω αλλα ειμαι κ βαρυκοκκαλη !
με κοιταζε απο πανω μεχρι κατω κ λεει< για δες κορμαρα που εφτιαξε > !!!
μεγαλη ικανοποιηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::bouncing:
O μυθος του βαρυ σκελετου!Ξερεις οτι οταν μιλαμε για βαρυ σκελετο μιλαμε για 1-1,5 κιλο παραπανω?Δυστυχως κοριτσι μου κορμαρα κ πλαινα που ξεχυλιζουν κ κοιλια που πεταει δεν συμβαδιζουν.Εχεις ενα αδυνατισμενο κορμι,κ μπραβο σου που τα καταφερες,αλλα τελειο δεν προκειται να ξαναγινει κ λογω ηλικιας κ λογω χαλαρωσης.Αλλα ολες εχουν τις ατελειες τους κ τις καλυπτουν.Γι'αυτο μπορεις να φορας ριχτα μπλουζακια που ειναι κ στη μοδα κ οχι μινι η να φορας παντελονια.Ισως κ ολοσωμο μαγιω που μαζευει.Ειναι καλυτερο απο το να σε κοροιδευουν πισω απο την πλατη σου.Κ προσπαθησε μην ολο περιαυτολογεις.Εχουν ματια ολοι,βλεπουν κ μπορουν να κρινουν.Να εισαι αισιοδοξη να προσπαθεις να μαζεψεις οτι μπορεις αλλα να μην καυχασαι.Θα ηθελα να σου βαλω μια φωτογραφια της κορης μου να δεις πως ειναι τα τελεια σωματα η οποια οταν της το λενε κ οτι ειναι πολυ ομορφη απαντα οτι ολα τα κοριτσια σημερα προσεχουν κ ειναι καλλιγραμα κ ομορφα.Δεν ειμαι κατι ιδιαιτερο.Κ να σου πω οτι ειναι τοσο χαρισματικη που στην δουλεια της για ενα διαστημα που προβαλαν το τμημα της σε ολη την Ελλαδα την ωρα που ανοιγαν οι υπολογιστες εμφανιζοταν το προσωπο της.Εγινε εξαληκ σχεδον τσακωθηκε με το διευθυντη της που το ειχε κανει.Δεν την εχω ακουσει να κομπασει ποτε παρα για τις προαγωγες κ τις διακρισεις στη δουλεια της.
Και για ναμην νομίζουν κάπιοι ότι σε αποπαίρνουμε χωρίς λόγο, ορίστε 2 φώτο σου. Μία στις 05,08,2011 που κλαιγόσουνα πως είσαι χοντρή μεκοιλιά και κυτταρίτιδα, και μια στις 23,08,2011 με την "θεϊκή" σου αψεγάδιαστη κορμάρα.
Προσωπικά, δεν βλέπω καμιά διαφορά (εκτώς από τα ρούχα) αλλά και πάλι πια είμαι εγώ για να κρίνω αν ο άλλος έχει κάνει διαφορά ή όχι? Αλλωστε έχω δει φωτογραφίες άλλων ατόμων με πραγματικές αλλαγές για να ξέρω? δεν έχω δει.... :P:P:P
:bouncing:
σημερα το βραδακι περπατησα χαλαρο περπατημα γυρω στη μια ωρα πανω κατω.
μ αρεσει που ασχολειστε...ειναι προτιμοτερο να διοχετευεις ενεργεια στο να κοιτας το ταβανι σε τετοιες περιπτωσεις
Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και για ναμην νομίζουν κάπιοι ότι σε αποπαίρνουμε χωρίς λόγο, ορίστε 2 φώτο σου. Μία στις 05,08,2011 που κλαιγόσουνα πως είσαι χοντρή μεκοιλιά και κυτταρίτιδα, και μια στις 23,08,2011 με την "θεϊκή" σου αψεγάδιαστη κορμάρα.
Προσωπικά, δεν βλέπω καμιά διαφορά (εκτώς από τα ρούχα) αλλά και πάλι πια είμαι εγώ για να κρίνω αν ο άλλος έχει κάνει διαφορά ή όχι? Αλλωστε έχω δει φωτογραφίες άλλων ατόμων με πραγματικές αλλαγές για να ξέρω? δεν έχω δει.... :P:P:P
ε, βέβαια!! μετα απο 18 ημέρες αλλάζει ο άνθρωπος και γίνεται αγνωριστος!!! τι να μετρήσουν άτομα που κάνουν ένα χρόνο δίαιτα; μέσα σε δεκαοκτώ ημέρες χάνεις πολλαααα κιλά, δεν έχεις κυτταρίτιδα, είσαι γυμνασμένη κάργα και έχεις κάνει κορμάρα χωρίς σωσίβια και μπρατσάκια.... αλήθεια.... θα είναι περιζήτητη η κοπέλα απο τα κέντρα αδυνατίσματος για να κάνει διαφήμιση του πριν και του μετα με τις φωτογραφιες της
68.9 σημερα !!! τελεια !!
αυτο που με χαροποιει ειναι οτι δεν χανω αργα οπως φοβομουν.. μιας κ τωρα τα κιλα δεν ειναι παρα πολλα κ ανηκω στο φυσιολογικο βαρος για το υψος μου.
χανω μισοκιλα ανα μερικες μερες.
επειδη υπαρχει λιγη κοιλιτσα κ θελω να λεπτυνουν λιγο τα μπουτια μου .. νεος στοχος τα 67. μετα πιστευω θα σταματησω στο 65.