Γεια σου σοκολατάκι!
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσουμε το σώμα μας ειδικά αν είναι όπως το δικό μου..
τεσπα,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!
και περαστικά eli!!
Printable View
Γεια σου σοκολατάκι!
Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά είναι πολύ δύσκολο να αγαπήσουμε το σώμα μας ειδικά αν είναι όπως το δικό μου..
τεσπα,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑ!!!
και περαστικά eli!!
Ευχαριστώ γλυκό μου elafaki :starhit::starhit:
τελικά έχω αμυγδαλύτιδα και δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες ουφ, τι να κάνω θα το περάσω και αυτό. Προς το παρόν γαργάρες, καραμέλες και ντεπονάκια για να αποφύγω μία ακόμη αντιβίωση :grind::grind:
Όσο για το θέμα αγαπάω τον εαυτό μου προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να έχει μία βαθύτερη έννοια από το απλό αγαπάω το σώμα μου. Το σημαντικό είναι να αγαπήσουμε την ύπαρξή μας γενικά, να την σεβαστούμε και να αντιληφθούμε το μεγαλείο της! Όχι όχι μην γελάτε η ψυχολόγος μου τα έχει πει αυτά και είναι τόσο αληθινά και δυνατά όταν αρχίσεις να τα νιώθεις μέσα σου. Καλά δεν έχω φτάσει και σε κατάσταση ζεν :lol::lol::lol: μην βαράτε :lol::lol::lol::lol: απλά το παλεύω το θέμα! Πρέπει να σταματήσουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας ως ένα ξεχειλωμένο στομάχι, ή ένα χαλαρό μπράτσο, ή μία ρυτίδα στο πρόσωπο και να αρχίσουμε να βλέπουμε το όλον της ύπαρξης μας μέσα έξω χωρίς να εστιάζουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο το οποίο θεωρούμε ως μειονέκτημά μας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να κάνουμε μία καλή αρχή :thumbup::thumbup:
Όσο για τους δαίμονες δεν μου έχουν χτυπήσει την πόρτα εδώ και μέρες! Είμαι τόσο χαρούμενη!
Eli πως είσαι σήμερα?:love::love:
Όσο αφορά τους δαίμονες του μυαλού μου κ εμένα έχουν να με επισκεφτούν μέρες:bouncing::bouncing: κ απορώ :puzzled::puzzled::puzzled:
Λες να τους εξαφάνισα? Αχ μακάρι :saint2::saint2::saint2:
Πέρα τη πλάκα με έχει βοήθησει πολύ η διατροφή τριάδες - δυάδες κάθε τρείς ώρες!!!!
Δεν το περίμενα κ όμως!!! Ευχαριστώ Ελάκι:):):)
Λίγο καλύτερα break μου, πονάει ο λαιμός μου και το σώμα μου αλλά δεν έχω κάνει πυρετό. Νομίζω ότι τώρα που έμεινα άνεργη και έχω χαλαρώσει μου βγαίνουν κουσούρια από ψυχολογική πίεση που βίωνα όλα αυτά τα χρόνια τι να πω θα το παλέψω.
Πόσο χαίρομαι για σένα breakaki μου!!! Και εγώ τώρα τρώω ένα αχλαδάκι για σνακ με μουλιασμένα αμύγδαλα :smilegrin::smilegrin:. Οι δαίμονες δεν νομίζω ότι εξαφανίζονται ποτέ εντελώς θα δούμε όμως, έχω πολλές ελπίδες, πάντως εμένα μου κάνουν κατά καιρούς επισκέψεις και με στεναχωρούν αλλά τους διώχνω γρήγορα γιατί πια δεν είναι στο χέρι τους :-). Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο εύκολο απλά θέλει αρκετό χρόνο και υπομονή και βέβαια εξαρτάται από τον κάθε άνθρωπο. Σε σένα εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να είναι πιο εύκολο πάντως!!!! Και τα στραβοπατήματα πάντως να ξέρεις είναι και αυτά μέσα στα πλαίσια και δεν θα τα αφήσεις να σε χαλάσουν ούτε να σε φρενάρουν όταν κάποια στιγμή συμβούν. Τράβα μπροστά με αισιοδοξία !!!!
Και να ξέρεις ότι από τη στιγμή που αρχίζεις να μαθαίνεις και να συνειδητοποιείσαι πλέον πάνω στην διατροφή σου δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσεις πίσω γιατί απλά πλέον θα έχεις γνώση .... :thumbup::thumbup: Γι'αυτό λέμε πρέπει να βάλουμε μυαλό γιατί άμα βάλεις μυαλό δεν μπορείς να πας πίσω παρά μόνο μπροστά :grin:
Γεια σου Eli, αδελφή της γλυκύτατης Κατερίνας!
Πριν από λίγο είχα τη χαρά να μιλήσω μαζί της στο τηλέφωνο. Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι κι εσύ είσαι ένας θετικός και γλυκός άνθρωπος, ακριβώς σαν την αδελφή σου και χαίρομαι που είσαι τόσο καλά! Για το οργανικό κομμάτι δεν θα μιλήσω, χειμώνας είναι, αρρωσταίνουμε. Θα σου ευχηθώ μόνο περαστικά και γρήγορα! Το ψυχολογικό κομμάτι με εντυπωσιάζει και η δύναμη χαρακτήρα που επιδεικνύεις.
Συμφωνώ ότι τους δαίμονες είναι σπάνιο και δύσκολο να τους εξαφανίσουμε, μπορούμε όμως ή να τους απαγορεύσουμε να μας επισκέπτονται συχνά ή να τους μικρύνουμε και να τους κάνουμε δαιμονάκια. Προσανατολίζομαι στο δεύτερο, γιατί δυστυχώς έχω συχνές ανεπιθύμητες επισκέψεις. Αλλά τα δαιμονάκια μπορώ να τα παλέψω. :)
Ax Ava μου με έκανες και γέλασα με τα δαιμονάκια :lol::lol::lol::lol:
σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και εύχομαι και εσύ να κάνεις ξου τους δαίμονες σου ή να τους κάνεις μία συρρίκνωση σε δαιμονάκια για να τους ξαποστέλνεις πιο εύκολα χεχεχεχεχε. Την Τετάρτη που ήμασταν στον παιδίατρο με την Μαριλού και πήρες να πεις τον πόνο σου την Κατερίνα γέλασα τόσο πολύ που είχες πάρει τους δρόμους μετά από τις παρασπονδίες σου, ειλικρινά τι τραβάμε οι καψερές!!!
Όσο για το ψυχολογικό κομμάτι πράγματι το έχω δουλέψει πάρα πολύ και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια νιώθω τόσο όμορφα όταν μου το αναγνωρίζουν γιατί πάλεψα πολύ για να το αποκτήσω, τίποτα δεν γίνεται τυχαία θέλει δουλειά και θέληση. Και θέλω με όλη μου την καρδιά να συμπαρασύρω όσους πιο πολλούς μπορώ σε αυτή την χαρούμενη διάθεση γιατί αν είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι όλα γίνονται πιο εύκολα ακόμη και το αδυνάτισμα! ʼσε που οι δαίμονες είναι αλλεργικοί στην χαρά και στην αισιόδοξη στάση :lol::lol::lol:
ʼργησα να απαντήσω, γιατί ασχολούμουν με ένα δαίμονα, που τον έστειλα στο ντιβάνι της ψυχής.
Τι τραβάμε, οι καψερές, αλήθεια! Προσπαθώ καθημερινά να διατηρώ υγιή την ψυχή μου, γιατί ξέρω ότι από κει εκπορεύονται όλα τα κακά! Μου αρέσει να διακωμωδώ καταστάσεις. Για παράδειγμα, δεν θα πω πήρα τους δρόμους, αλλά πήρα "τσι δρόμοι", μπας και γελάσω και συρρικνώσω κανέναν δαίμονα μέσα μου. Ό,τι μπορώ κάνω και μέχρι στιγμής τα καταφέρνω.
Το θέμα μου είναι ότι οι δαίμονές μου πληθαίνουν. Εκεί που λέω ότι ξέκανα ή συρρίκνωσα τον έναν, εμφανίζεται άλλος, καινούριος.
Διατήρησε την καλή σου διάθεση. Προσπάθησε να συμπαρασύρεις όσο γίνεται περισσότερους στον "καλό το δρόμο". Τα πας μια χαρά!
τελικα οι δαιμονες μαλλον κατεχουν ενα ποσοστο στη ζωη μας κ γι αυτο οταν μικραινει ο ενας μεγαλωνει ο αλλος....
χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol: αχ avaki μου όντως το χιούμορ σου είναι το μεγάλο σου ατού δώστου να καταλάβει!!!! ʼντε δεν θέλω ηττοπάθειες εδώ μία παρέα είμαστε αν χρειάζεσαι βοήθεια πες μας να έρθουμε να βάλουμε ένα χεράκι, να κάνουμε ένα ευχέλαιο βρε παιδί μου να ξορκίσουμε τους δαίμονες ή το πολύ πολύ να μοιραστούμε την σοκολάτα και να μοιράσουμε τις θερμίδες χαχαχαχ! Με παρέα είναι πάντα πιο ωραία! Καλά κάνεις πάντως και παίρνεις τσι δρόμους και τα σοκάκια και παίρνεις και τον αέρα σου και φρεσκάρεται και το μυαλό!
Τελικά είστε "από σόι", που λέμε! Διαμάντια, όχι αστεία! Αυτό το "μια παρέα είμαστε" δεν ξέρεις τι βάλσαμο είναι στην ψυχή μου, τώρα που ο δαίμονας που έστειλα στο ντιβάνι επιμένει να κουνάει την ουρίτσα του.. Παρόλα αυτά, τον έστειλα και ησύχασα! Ας κάτσει στο ντιβάνι του, δεν θα μου χαλάσει το Σαββατοκύριακο! Όλη την εβδομάδα περίμενα πώς και πώς τη σημερινή μέρα, να χαλαρώσω, να αισθανθώ ότι αύριο μπορώ να κοιμηθώ όσο θέλω, δεν θα αφήσω το δαίμονα να μου το χαλάσει. Όσο για το περπάτημα, το συνηθίζω στα δύσκολα. Μέχρι και δουλειά άφησα στη μέση, για να πάρω τσι δρόμοι και τα σοκάκια, να καθαρίσει το μυαλό μου...
Αχ avaki μου πράγματι το περπάτημα καθαρίζει και το μυαλό και το φρεσκάρει και μια δόση! ʼντε κάνε την προσπάθεια σου και εγώ μαζί σου! Αυτές τις μέρες παλεύω να τηρήσω το πρόγραμμα μου κατά γράμμα και τρέμω την στιγμή που θα με πιάσουν τα διαόλια μου! ʼσε που απόψε τόλμισα να φάω για βραδυνό ένα γιαουρτάκι με φρούτο και ξηρούς καρπούς που είναι όπως και να το κάνεις λίγο...αλλά κρατάω γερά :crazy:. Δεν λέω καλό είναι που έχω σταθεροποιηθεί και δεν βάζω πια κιλά εδώ και ένα χρόνο ίσα ίσα χάνω και από λίγο αλλά τόσο αργά και βασανιστικά που ώρες ώρες με πιάνουν και μένα τα νευράκια μου. Αλλά το έχω πάρει με πείσμα αυτές τις μέρες, έχω την break εδώ και κάνουμε συμπαράσταση λαέ και παίρνω και εγώ δύναμη :tumble::tumble:. ʼντε λοιπόν πάμε όλες μαζί δυνατά :lol::lol::lol::lol:!!!
Εύχομαι να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο Ava!
Ναι smart έτσι είναι αλλά στο χέρι μας είναι με καλή παρέα και με μπόλικη δόση χίουμορ να τους γυρνάμε την πλάτη και να τους συρικνώνουμε χεχεχεχε ;)Quote:
Originally posted by smart
τελικα οι δαιμονες μαλλον κατεχουν ενα ποσοστο στη ζωη μας κ γι αυτο οταν μικραινει ο ενας μεγαλωνει ο αλλος....
Θέλω να χάσω άλλα έντεκα κιλά. Από όσα διαβάζω, υποθέτω ότι το προσπαθείς με διατροφή μόνο. Γερά, Eli μου! Συνέχισε έτσι και θα τα καταφέρεις! Κι εμείς στο πλευρό σου!
Το σίγουρο είναι ότι θα έχω ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο, χωρίς άλλες φροντίδες, εκτός από το τι απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσω για την τάδε επιφάνεια. Πόσο χαλαρωτικό!
Θα ήθελα να είχα ένα Σαββατοκύριακο ενδιαφέρον, όπου θα έβαζα τα καλά μου, θα πήγαινα σε μπαρ της επιλογής μου, να ακούσω μουσική της αρεσκείας μου. Δυστυχώς δε γίνεται. Ας αρκεστώ σε όσα έχω. Έχω ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, που δεν θα σβήσω τα φωτάκια του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, έχω ελεύθερο χρόνο, όπου θα τον αξιοποιήσω για να χαλαρώσω και θα προσπαθήσω να έχω καλή διάθεση!
Καλό Σαββατοκύριακο, Eli, όπως το εννοείς! Φιλιά!