καλησπερα σας γραφω μεσα απο το νοσοκομειο.Σας ευχαριστω ολους κ ιδιαιτερα την Τζινα που σας ενημερωσε.marymary το ικα ειδε τα χαρτια ολα με ρωτησε για προβληματα υγειας κ αν παιρνω ψυχοφαρμακα.τιποτα αλλο κ μου εδωσαν την εγκριση
Printable View
καλησπερα σας γραφω μεσα απο το νοσοκομειο.Σας ευχαριστω ολους κ ιδιαιτερα την Τζινα που σας ενημερωσε.marymary το ικα ειδε τα χαρτια ολα με ρωτησε για προβληματα υγειας κ αν παιρνω ψυχοφαρμακα.τιποτα αλλο κ μου εδωσαν την εγκριση
monadiki1 σε ευχαριστώ για την πληροφορία και καλή ανάρρωση , σιδερένια και καλά αποτελέσματα με την απώλεια βάρους !!!Quote:
Originally posted by monadiki1
Η επιτροπή απ΄ ότι κατάλαβα δεν πιστεύω να σε απορρίψει απλά είναι θέμα ρουτίνας και εγκρίνει απλά την επέμβαση !!!
Marymary εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ στις 30 ιανουρίου και την παρασκευη περασα απο την επιτροπή 15 μερες αναμονη περίπου. Μεσα αφου με ζυγισαν και μετρησαν το υψος μου με ρωτησαν γιατι θέλω να κάνω την εγχειριση και εαν πέρνω καποιο φάρμακο. Αυτο και τίποτα άλλο. Σε 5 λεπτά, και πολύ λεω, τελείωσα. Συμβουλή εάν κοντέυει να λήξει το βιβλιάριο σου ανανέωσε το και μέτα πήγαινε.
Παιδιά ο προεγχυριτικός έλεγχος τη εξετάσεις περηλαμβάνει?
Σε ευχαριστώ grizzly για την απάντησή σου !!Quote:
Originally posted by grizzly
Marymary εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου στο ΙΚΑ στις 30 ιανουρίου και την παρασκευη περασα απο την επιτροπή 15 μερες αναμονη περίπου. Μεσα αφου με ζυγισαν και μετρησαν το υψος μου με ρωτησαν γιατι θέλω να κάνω την εγχειριση και εαν πέρνω καποιο φάρμακο. Αυτο και τίποτα άλλο. Σε 5 λεπτά, και πολύ λεω, τελείωσα. Συμβουλή εάν κοντέυει να λήξει το βιβλιάριο σου ανανέωσε το και μέτα πήγαινε.
Το ανανέωσα την προηγούμενη εβδομάδα.
Εσύ τελικά τι έκανες ανανέωσες το βιβλιάριο ??? Πήρες την έγκριση???
Πού θα κάνεις την επέμβαση ???
Την δευτέρα θα το ανανεωσω και θα παω να παρω το χαρτί. Η αποφαση εχει βγει.
Είχα αποφασιση να την κάνω σε ιδιοτικη κλινική, αλλα επειδή εχω ακούσει κάλά λογια για το Ιπποκράτειο εκλεισα για την τρίτη ραντεβού. Αν μείνω ευχαριστιμένος θα την κάνω εκεί.
Με το καλό !!!! Εύχομαι τα καλύτερα .:thumbup::starhit:
ʼντε να πάρω και εγώ σειρά !!! Έγκριση για δημόσιο θέλω και εγώ για ιδιωτικά πληρώνεις και συμμετοχή. Και για γιατρούς στο Ιππογράτειο έχω ακούσει καλά λόγια , για Ευαγγελισμό και Ρίο (πέφτει λίγο μακρυά) Ελπίζω να σε δρομολογήσει για το χειρουργείο γρήγορα να μην περιμένεις κι άλλο. :thumbup::thumbup::thumbup:
(Το τελευταίο που θα ήθελα είναι μια λίστα αναμονής) :sniffle::sniffle::sniffle:
Περιμένω νέα σου :smilegrin:
marymary η έγκριση από ΙΚΑ παίρνει από 1-2 μήνες . Πόσο BMI έχεις ? Στον Ερυθρό Σταύρο που έκανα sleeve μου είπαν οτι το ΙΚΑ είναι το πιο γρήγορο,εγώ είχα ΟΑΕΕ και έκανε (με μικρο σπρώξιμο) 2 μήνες και 5 ημέρες.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να αρχίσουν οι κατηφόρες σύντομα .
Δεν ξέρω !!!! πως θα το βρώ ???Quote:
Originally posted by blazen
marymary η έγκριση από ΙΚΑ παίρνει από 1-2 μήνες . Πόσο BMI έχεις ? Στον Ερυθρό Σταύρο που έκανα sleeve μου είπαν οτι το ΙΚΑ είναι το πιο γρήγορο,εγώ είχα ΟΑΕΕ και έκανε (με μικρο σπρώξιμο) 2 μήνες και 5 ημέρες.
Θα τον κάνεις όταν μπεις στο νοσοκομείο ,κλασική υπόθεση ,εξέταση αίματος ,ακτινογραφίες ,μπορεί σπειρογραφημα (τίποτα δύσκολο) . (εγώ αυτά έκανα)Quote:
Δεν το γράφει η γνωμάτευση του γιατρού για την έγκριση ?Quote:
Originally posted by marymary
Δεν ξέρω !!!! πως θα το βρώ ???Quote:
Originally posted by blazen
Μορεις να το βρεις και εδω :
http://www.paxysarkia.net/gomed_bmi_calcuator.htm
Δεν έχω πάρει έγκριση ακόμα από το ΙΚΑ.Quote:
Δεν το γράφει η γνωμάτευση του γιατρού για την έγκριση ?
Το βρήκα ΒΜΙ=46,6
Εμένα ο γιατρός μου μου έδωσε τις εξής :Quote:
1. Γενική αίματος
2. Γενική ούρων
3. Σίδηρος
4. Πηκτολογικός έλεγχος (ΡΤ aPTT - INR)
5. Ουρία
6. Κρεατίνη
7. Σάκχαρο
8. Γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη
9. Χοληστερίνη, τριγλυκερίδια
10.Ουρικό οξύ
11.HbsAg, HCVAg
12.sDOT, sGPT, ALP, γ-GT
13.T3,T4,TSH
14.U/S ήπατος - χολής - Νεφρών και φλεβών κάτω άκρων (στις γυναίκες και U/S γυναικολογικών οργάνων)
15.Γαστροσκόπηση
16.Σπιρομέτρηση
marymary ok ,νόμιζα ότι είχες πάρει γνωμάτευση sorry , με ΒΜΙ 46,6 σίγουρα θα πάρεις έγκριση δεν υπάρχει πρόβλημα .Quote:
Δεν έχω πάρει έγκριση ακόμα από το ΙΚΑ.Quote:
Δεν το γράφει η γνωμάτευση του γιατρού για την έγκριση ?
Το βρήκα ΒΜΙ=46,6
blazen μόνο προ εγχειρητικό έχω ολοκληρώσει και την Δευτέρα πάω στον γιατρό μου για γνωμάτευση και την Τρίτη για κατάθεση αίτησης για επιτροπή στο ΙΚΑ.
Με το καλό marymary ,εύχομαι τα καλύτερα .Quote:
blazen μόνο προ εγχειρητικό έχω ολοκληρώσει και την Δευτέρα πάω στον γιατρό μου για γνωμάτευση και την Τρίτη για κατάθεση αίτησης για επιτροπή στο ΙΚΑ.