δεν ζυγιζομαι,,μετα απο τις κραιπαλες του σαβ-κου την εσπασα την ζυγαρια.....εχω την αναλογικη εκεινη που με κανει -3κιλακια....
Printable View
δεν ζυγιζομαι,,μετα απο τις κραιπαλες του σαβ-κου την εσπασα την ζυγαρια.....εχω την αναλογικη εκεινη που με κανει -3κιλακια....
103.3!!!!!!!!!!!!!!!!! πήγα τουαλέτα :blush
Μπραβο!!! :yes:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Εγω ακομα 80,1!! Για να δουμε αυριο τι θα δειξει???
Αν κρατάς διατροφή τότε μπορεί να χάσεις και 800 γρ. ξαφνικά και να πάθεις πλα΄κα!
μπράβο ! είδες που σου λεγα χθες ότι κατέβαινε να σε κυνηγάω ; χαχα μπράβο μπράβο! να δούμε και τα δικα μου τα χαιρια αύριοQuote:
Καλημέρα, 103.8-104.0, δε μπορούσε να αποφασίσει η ζυγαριά, κρατάω το 103.9:bouncing:
στελλουυυυυυυ εχασες τη συνεχεια!!! :starhit::starhit: κι γω εσενα σκεφτηκα και το κυνηγι μολις ζυγιστηκα!!! αλλα δεν ειχα χρονο να στο γραψω :thumbup::thumbup: παμε γεραααααQuote:
μπρρρρρρρρ φιουυυυQuote:
Originally posted by Tassos67 Πλακα μας κανει ο τυπος; Παρε και συ μια γευση απο LEG EXTENSIONS και τι θα πει quad burn... http://www.youtube.com/watch?v=1_QV-L_jZDI *** Tom Platz forever.
ε όχι και μέτρια τα σκουώτ!
http://www.skeftomai.gr/ygeia/forum/...hp?topic=651.0
εδώ το αναγνωρίζει ότι είναι ο βασιλιάς των ασκησεων, που είδες διαφορετικά να λέει δεν ξέρω, μια ματιά του έριξα.
Νομίζω ο τύπος ήταν σε κάτι βιντεάκια για προπόνηση στο σπίτι, για αυτό μου τράβηξε την προσοχή. Φοβερός. Θα ψάξω μόλις έχω χρόνο στο άλλο πισι μην ειναι στα αγαπημένα μου. Με λίγα βίντεο με σωστή τεχνική, λίγα personal τραινινκγ και 2 βιβλία με τις βασικές ασκήσεις, όλα είναι :thumbup:
ΑΚόμα κλαίω τον πάγκο μου τις μπάρες και τα βαράκια μου, τώρα στο παιδικό δωματιο έχω... απλώστρες και παιδικά έπιπλα. Πως αλλάζει η ζωή ε. Και στο αμάξι δεν έχει ξεχασμένα εμφιαλωμένα νερά και πετσέτες αλλά μπιμπερό και πιπίλες...
Εχω και τέλεια νέα, απόψε μισή ώρα στριφογύριζε πάνω μου, τον συγκρατούσα με το 1 χέρι, μετά τον ντάντευα 45', και το χέρι μου ΑΘΙΚΤΟ, ναι το ήξερα ότι το πάχος επηρεάζει και τη στενότητα του καρπιαίου σωλήνα και την πίεση που εξασκείται στα νεύρα, αλλά δε περίμενα λίγα κιλά να κάνουν τόση διαφορά. Είμαι πανευτυχης και νιώθω δυνατή. Τί ωραία, ας το ευχαριστηθώ πρίν ξαναπέσω στα τάρταρα :spin:
περιμένω τα φώτα σου λοιπόν σε ό,τι μπορεί να με αφορά γιατί μόνο χρόνο για ψάξιμο δεν έχω. Αλήθεια τί ακριβώς κάνεις? πάω να δω και τα υπόλοιπα λινκ που είχες βάλει στο low carb αν εννοείς εκείνα ότι "κάνεις"Quote:
Originally posted by Tassos67 Γιαυτο ψαχνομαι συνεχως στο internet να βρω τι ακριβως κανω και πως δουλευει. Και πανω απο ολα να εξασφαλισω οτι χανω και τρωω με υγιη τροπο.
by the way να κι ο "δικος μου αγαπημένος http://www.tomvenuto.com/
Πολυ καλυτερα και εγω σημερα.Ειναι νωρις ακομη αλλα δεν ξερω ...αυτη την φορα κατι βλεπω να γινεται.Αν δεν τα καταφερω και αυτην παω για χειρουργειο ...δεν το γλυτώνω...
http://www.youtube.com/watch?v=mM7TX6Y6f9sQuote:
Originally posted by marimari
Πολυ καλυτερα και εγω σημερα.Ειναι νωρις ακομη αλλα δεν ξερω ...αυτη την φορα κατι βλεπω να γινεται.Αν δεν τα καταφερω και αυτην παω για χειρουργειο ...δεν το γλυτώνω...
Kαλημερααα,
79,5 σημερα. Ηρθε η ωρα για νεο στοχο!!!
:bouncy::bouncy:
σήμερα 90,3 συνεχίζουμε δυναμικά, απο σήμερα θα ξεκινήσω και γυμναστική αερόβια για αρχή
Nai τοχω ξαναδει το βιντεακι και ειναι σαν απο παραμυθι!!!!!!
marimari είναι αληθινό και μπορείς κι συ, και γω, και όλες μας! Το χειρουργείο είναι για περιπτώσεις που κινδυνεύει η συνολική υγεία του ανθρωπου από το βάρος του άμεσα. Πόσα κιλά είσαι? Κάνεις κάποια προσπάθεια?
Princess συγχαρητηριααααααααα μπράβο κοριτσάρα μου, μπράβο!
Pepper καλή αρχή! Μπράβο σου! Αντε να παρακινηθώ κι γω.
Σήμερα 103.6-103.9, δεν αποφάσιζε η ζυγαριά.
Χθες κατά τις 4-5 έφαγα, ίσως για αυτό. Φιλιά!
Ειμαι στα 119 και κανω προσπαθεια.Γυμναστική, περιορισμένο καλο φαγητό...καλή ψυχολογική κατάσταση...αυτά!!!!
Έχω όμως πολλούς πειρασμούς λογω δουλειάς και εκει τα χαλάω.