βρε need βγαλε σε παρακαλω τους πρωτους στοχους μου, ηταν μικροι και της στιγμης για να παει με το δεξι το θεμα. Εσεις βαζετε πια μακροπροθεσμους στοχους :wink1:
Printable View
βρε need βγαλε σε παρακαλω τους πρωτους στοχους μου, ηταν μικροι και της στιγμης για να παει με το δεξι το θεμα. Εσεις βαζετε πια μακροπροθεσμους στοχους :wink1:
Τασο μου λυπαμαι αλλα δε θες να καταλαβεις, τί έχεις?Ναι εχεις δικιο με βαση αυτα που εγραψα εδω αλλα ξερεις οτι η κουβεντα για την κοκα αρχισε απο αλλο θεμα.Quote:
Originally posted by Tassos67
Quote:
Originally posted by sweetOctober
Αν μου δώσεις τη γνώμη σου και είναι θετική θα εφοδιαστώ να έχω τα μισολιτρα μπουκάλια, με βολεύουν πολύ.
Quote:
Τη δικη μου γνωμη περιμενεις για να πλακωθεις στις zero;!
Verba volant, scripta manentQuote:
Originally posted by sweetOctober
οχι δεν περιμενα τη δικη σου γνωμη για να πλακωθω σε τιποτε.
Ειχες πει οτι ο γιατρος (οταν επινες κοκα ζιρο) σου ειχε πει να τη πινεις ξεθυμασμενη λογω της κωδεινης.
Αν λοιπον βοηθα τοτε θα επαιρνα μπουκαλια οπου και ξεθυμενει, Το κουτακι δυστηχως το πινω ολο και δεν προλαβαινει να ¨μεινει¨.
Απο την αλλη αν ειναι επικυνδηνο τοτε θα επαιρνα καθολου μπουκαλια αλλα μονο κουτακια, οπως και κανω παντα, και πινω 1-2 την ημερα το πολυ, συνηθως 1 μερα παρα μερα.
Αν μου ελεγες οτι επαθες ολα αυτα που λενε τα πειραματα δε θα επαιρνα καθολου! Τι εννοεις εκανες θεραπεια? Η δεν εκανες κι εκαναν στα πειραματα? (δεν εχω χρονο να τα ξαναδιαβασω ολα σε ευχαριστω):grin:
:thumbup::thumbup:Quote:
Καμμια φορα μπορει κι αυτο ακριβως να ειναι το ζητουμενο των σχολιων του φορουμ. Να σε ωθουν σε αυτοκριτικη αναδρομη της διαδρομης σου μεχρι να μπορεσεις να δεις πισω απο την "κουρτινα".
Quote:
Originally posted by Μάρω
Έχουν περάσει 2 χρόνια που διατηρώ τα κιλά μου.Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
μαρω σε θυμαμαι!!!
μπραβο για την εντυπωσιακη σου προσπαθεια!!! σε παρακολουθουσα και τοτε :)
εχει περασει τοσος καιρος αληθεια?
περασαν 2 χρονια απ την στιγμη που εγινες 60 η 2 χρονια απο την αρχη της προσπαθειας σου?
τα 2-3 κιλα συν η πλην ουτε εγω τα θεωρω καθοριστικα, αρκει να μενουν τοσα...το γιο-γιο αφορα το ξανακυλισμα στην ιδια κατασταση.
επισης , τα 5 χρονια ειναι το οριο για το οποιο μιλαμε για σταθεροποιηση. για να καταλαβεις, εγω παντα μετα τα δυο χρονια αρχιζω και κυλαω..ειναι το χρονικο οριο που χαλαρωνει η προσοχη μου...
Απο την αρχή της προσπάθειας μου πήρε 5 χρόνια για να χάσω γύρω στα 40 κιλά.
Ξέρω οτι ακούγονται πολλά σαν διάρκεια, αλλά είχα βάλει στόχο να χάσω όλα τα κιλά αργά και σταθερά για να μην τα ξαναπάρω και επίσης γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα στερηθεί το φαγητό σε μια βραδυνή έξοδο ή σε ένα φιλικό τραπέζι. Είμαι λαίμαργη, το ξέρω, το παραδέχομαι και δεν ήθελα να πιεστώ ψυχολογικά γιατί αυτό (η ψυχολογική πίεση) γυρίζει σαν μπούμερανγκ κι όταν σταματήσεις τη δίαιτα ξαναπέφτεις στον ίδιο λάκο.
Προσπαθούσα δηλαδή να χάνω 7-10 κιλά το χρόνο. Οχι παραπάνω.
Εφάρμοσα δλδ το κόλπο (το οποίο εφαρμόζω και τώρα για τη συντήρηση):
Οταν βγαίνουμε έξω τρώμε ότι θέλουμε.
Τις επόμενες 2-3 μέρες προσοχή, κάνα φρούτο, κάνα γιαουρτάκι, κάνα δημητριακό με απαχο γάλα και φαγητό μόνο σε περίπτωση που ένοιωθα πείνα.
Βέβαια δεν έβγαινα και μέρα παρά μέρα εεε..... μην το ξεφτιλίσουμε!! :))
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ... ΝΕΡΟ παιδιά. 2-3 λίτρα την ημέρα. Βοηθάει πολύ!!
ΕΠΙΣΗΣ (σημαντική σημείωση αυτή)
Με την αργή απώλεια κιλών, δεν χρειαζόταν να αγοράζω συνέχεια καινούρια ρούχα. Απλώς ότι ψώνιζα κάθε σαιζόν το έπαιρνα λίγο μικρότερο και παράλληλα μπορούσα να φοράω και τα πιό παλιά. (οικονομία!!!)
Η μόνη χρονιά που αναγκάστηκα να αντικατστήσω ξαφνικά όλη μου τη γκαρνταρόμπα (απο εσώρουχα μέχρι μπουφάν και μου στοίχησε μια περιουσία) ήταν το 2008, γιατί στα τελευταία 10 κιλά είχα αρχίσει και τη γυμναστική (διάδρομο, όργανα, pilates, κολύμπι και capoeira) και με τη γυμναστική αφ' ενός έχασα πολλά κιλά πολύ γρήγορα (σε 3-4 μήνες) κι αφ' ετέρου άλλαξε πολύ το σχήμα του σώματός μου, οπότε ήταν αδύνατον να φορέσω οτιδήποτε απο τα περσυνά. (εκτός αυτού... ήταν και καλοκαιράκι... καμάρωνα για το καινούριο μου σώμα και ήθελα να το δείξω :) )
Κουράγιο παιδιά.
Υπομονή και επιμονή θέλει η κατάσταση !!!
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Εγω εχασα 60 κιλα σε ενα μιση χρονο, χωρις επεμβαση και χαπια. Θα τα διατηρησω γιατι δεν εχω αλλη επιλογη πλεον. Πεταξα ολα τα παλια μου ρουχα και πηρα στενα, μικρα νουμερα. Οποτε ετσι και δεν κουμπωνει κατι, κατευθιαν το ξεφορτωνομαι. Δε με παιρνει να αλλαξω παλι γκαρταρομπα.
Πως έχασαν κιλά!
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=2432&page=4
να μαι και γω. σημερα τριτξ πηγε καλα η δεσμευση μου. ουτε κοκο ζαχαρης! ουτε στον καφε! που δεν ηπια γιατι δεν μπορω να τον πιο σκετο και τον αντικατεστησα με τσαι.
αντε να συνεχισω ετσι και αυριο και μεθαυριο και να πετυχω το στοχο μου για να βαλω μετα καινουριο, πιο μεγαλο!!!
και ναι need μου! παμε για τα 5 κιλακια μαζι! ειναι ευκολοτερα με παρεα!!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!τ κανετε???? πως τα πατε???? σημερα το πρωι παλι πειναγα γαμωτο!!!το πρωι πειναω πολυ και το απογευμα!!!!:grind::grind::grind::grind::g rind:
τωρα το πρωι που σηκωθηκα να φαω κλασσικα τα κρακερακια μου και τη μπανανουλα μου συνειδητοποιησα οτι δεν εχω ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο και δεν το χα παρει χαμπαρι:puzzled::puzzled:
οποτε επειδη ειχα μπαρες δημητριακων εφαγα 3 μπαρες ωστε να ισοδυναμουν σε 300 θερμιδες που παιρνω πανω κατω καθε πρωι!
καλα δεν εκανα??
need , την ειδα προχθες την Merry ειναι καρακουκλαρα διατηρει τα κιλα της πανω κατω αλλα δεν ειναι εφησυχασμενη!!!:thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by need2loose
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Εγω εχασα 60 κιλα σε ενα μιση χρονο, χωρις επεμβαση και χαπια. Θα τα διατηρησω γιατι δεν εχω αλλη επιλογη πλεον. Πεταξα ολα τα παλια μου ρουχα και πηρα στενα, μικρα νουμερα. Οποτε ετσι και δεν κουμπωνει κατι, κατευθιαν το ξεφορτωνομαι. Δε με παιρνει να αλλαξω παλι γκαρταρομπα.
mpravo need μας βοηθάς πολύ με τις συνεντευξεις σου!
Καλημέρα σε όλες :love:
Μπράβο! Καλή προσπάθεια! Αλλά και να μη το κρατήσεις δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε . Πάμε για 5 κιλά παρακάτω. Μη με αφήσεις, δεν σε αφήνω! Το βάρος σου είναι αυτό που φαίνεται στο tickeraki σου;Quote:
Originally posted by koritsaki
να μαι και γω. σημερα τριτξ πηγε καλα η δεσμευση μου. ουτε κοκο ζαχαρης! ουτε στον καφε! που δεν ηπια γιατι δεν μπορω να τον πιο σκετο και τον αντικατεστησα με τσαι.
αντε να συνεχισω ετσι και αυριο και μεθαυριο και να πετυχω το στοχο μου για να βαλω μετα καινουριο, πιο μεγαλο!!!
και ναι need μου! παμε για τα 5 κιλακια μαζι! ειναι ευκολοτερα με παρεα!!
Τι διατροφή σκέφτεσαι να ακολουθήσεις;
aiglh πως πας με τα προ-περιοδου ??? κι εγω λυσσαω και προσπαθω να το ελεγξω γιατι δεν λεει!! σημερα εχω και το γιο μου απο το πρωι στο σπιτι και εκεινος ολο τρωει και μπροστα μου δηλαδη!!!! ασε που και ο καιρος ειναι χαλια εδω βρεχει καρεκλες!!!Quote:
Originally posted by aiglh!
καλημερα!!!!!!!!!!!!!τ κανετε???? πως τα πατε???? σημερα το πρωι παλι πειναγα γαμωτο!!!το πρωι πειναω πολυ και το απογευμα!!!!:grind::grind::grind::grind::g rind:
τωρα το πρωι που σηκωθηκα να φαω κλασσικα τα κρακερακια μου και τη μπανανουλα μου συνειδητοποιησα οτι δεν εχω ουτε απο το ενα ουτε απο το αλλο και δεν το χα παρει χαμπαρι:puzzled::puzzled:
οποτε επειδη ειχα μπαρες δημητριακων εφαγα 3 μπαρες ωστε να ισοδυναμουν σε 300 θερμιδες που παιρνω πανω κατω καθε πρωι!
καλα δεν εκανα??
:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumb down:
Χόρτασες τουλάχιστον με τις μπάρες; Αλήθεια πόσες θερμίδες χρειάζεσαι για συντήρηση; Αν δεν αλλάξεις τα ποσοστά υδατανθράκων/ πρωτεϊνών που παίρνεις ημερησίως δυστυχώς θα συνεχίσεις να πεινάς. Σε καταλαβαίνω πολύ καλά όταν λες ότι προτιμάς αυτά τα είδη διατροφής. Το ίδιο ένιωθα και εγώ μια ζωή! Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή μπορεί να μην έχεις την ίδια δύναμη να αντιστέκεσαι στην πείνα, είτε γιατί θα κουραστείς, είτε γιατί κάτι άλλο θα σου τραβήξει όλη την προσοχή. Τι θα κάνεις τότε; Αν είσαι συνηθισμένη να τρως έτσι πως θα αντεπεξέλθεις ;Quote:
Originally posted by aiglh!
καλα δεν εκανα??
Μη στηρίζεσαι μόνο στη δύναμη σου, διαμόρφωσε ένα πρόγραμμα που να σε κρατάει χορτάτη είναι πιο σημαντικό απ΄ όσο μπορεί να σου φαίνεται!
Η δύναμη μου κράτησε 10 χρόνια!Κρατιόμουν συνήθως στα 53 κιλά με νύχια και με δόντια! Ήμουν πολύ δυνατή και αντιστεκόμουν στην πείνα! Κάποια στιγμή κουράστηκα είπα να χαλαρώσω για λίγο και ήρθαν τα πρώτα κιλά. Δεν ανησύχησα τόσο αρχικά, είπα οκ θα κάνω δίαιτα ένα μήνα και θα φύγουν. Έλα που δεν κατέβαινα όπως παλιά! Πεινούσα τόσο πολύ! Κρύωνα. Ήταν Δεκέμβριος θυμάμαι, 2 μήνες έκανα για να χάσω 4 κιλά! Και ύστερα κατέρρευσα! Δεν ξέρω γιατί αλλά όλη η δύναμη που είχα τόσα χρόνια εξαφανίστηκε! Αν μου έλεγες παλιά ότι υπάρχει περίπτωση να ανέβω πάνω από τα 60 κιλά θα σου έλεγα αποκλείεται! Δεν θα το επιτρέψω ποτέ! Ήρθε όμως η στιγμή που απλά δεν μπορούσα να πολεμήσω άλλο! Τα πρώτα 10 κιλά μπήκαν τόσο γρήγορα! Βρέθηκα στα 64 πριν καν το καταλάβω! Η έλλειψη δύναμης και η ηττοπάθεια με οδήγησαν εδώ που είμαι τώρα. Ο μεγαλύτερος φόβος μιας ζωής επιβεβαιώθηκε! Έγινα μια χοντρή!!!!
Έγινα μια χοντρή χωρίς θέληση να το παλέψω! Που πήγε η θέληση μου; Ποτέ δεν κατάλαβα! Έχω καταλήξει όμως ότι αν δεν είχα υποβάλει τον εαυτό μου σε χρόνια πείνα πιθανόν να μην αντιδρούσα έτσι. Όλες οι δίαιτες των προηγούμενων χρόνων με έκαναν και πεινούσα! Δεν αντέχω να πεινώ πια, είναι ψυχολογικό! Ίσως έχει να κάνει και με μηχανισμούς του σώματος που δεν έχουν εξηγηθεί πλήρως ακόμη...
Anyway συνήθως λένε αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις. Σου παρέθεσα την εμπειρία μου απλά για να σε βάλω να σκεφτείς έστω για λίγα δευτερόλεπτα την πιθανότητα να κάνεις κάτι για να μην πεινάς.
Αν σε ζάλισα συγγνώμη! Aπλά σε προπονώ για τις εβδομάδες που έρχονται με την μαμά :P
γεια σας,,αυριο θα βγουμε αλλα ετοιμαζομαι για δεσμευσεις,,,,λοιπον,,απο τις 16 και για 2 μηνες δεσμευομαι να κανω διατροφη τυπου ατκινς αλλα με προσθηκη φρουτων..δηλαδη φρουτα σαλατες και πρωτεινες!!!!!!!
ε απο τις 15του μηνος εννοουσα