Μπορεις να δεις την ταινια Into the Wild, αν σε ενδιαφερει το θεμα
Printable View
Μπορεις να δεις την ταινια Into the Wild, αν σε ενδιαφερει το θεμα
Δεν την έχω δεί την ταινία αλλά θα το έχω στα υπόψη μου. Περι τίνος πρόκειται?
True story. δες την.
Εννοώ τι σχέση έχει με το θέμα που αναφέρεις?
carrie καινούρια υπογραφή? και η προηγούμενη αλλά και αυτή νιώθω οτι μου ταιριάζουν! :)
Ε! εχει σχεση με αυτο που ειπεσ για το μοιρασμα!δε μπορω να αποκαλυψω τιποτα περισσοτερο!
Αυτο ειναι καλο για μενα GreenPeyote? :-P
:))))))) καλή ερώτηση! υποθέτω ναί και όχι ...
ναι παιδια αλλα δεν απαντατε στο 8εμα του βινς χαλοντας το ομορφο (λολ) τοπικ του.
οκ sorry για το off topic, για να απαντήσω λοιπόν κι εγώ αφού δεν βλέπω να απαντάει κανένας έχω κάνει ολοκληρωμένη σχέση με μία κοπέλα και έχω πάει πολλές φορές με πόρνες. Τώρα για ποιό απ τα δύο θα πρέπει να ντρέπομαι? ίσως για το δεύτερο αλλά σε καμία περίπτωση επειδή έχω κάνει μόνο μία σχέση στη ζωή μου ( αν και μπορεί να ντρέπομαι καταβάθος απλώς εδώ να το λέω με την ασφάλεια της ανωνυμίας) . Και είμαι 30.
Εγω δεν θυμαμαι με ποσους αντρες εχω παει στη σκεψη μου, δεν τους μετρησα. Κι αυτο το σεξ δε μετραει? :P
Θέλω να πιστεύω πως όσοι απαντήσανε στο poll, είχανε στο μυαλό τους τις σεξουαλικές επαφές υπο κανονικές συνθήκες. Ίσως όμως και να μήν είναι έτσι...
Maria.. δεν είναι άσχημο που βγήκαμε λίγο οφ τοπικ...ίσα ίσα που είπαμε και κάτι παραπάνω.
GreenPeyote, μην ντρέπεσαι ...αρκεί που καλύπτεις τις ανάγκες σου έστω και με αυτό τον τρόπο.
Carrie no comment..! (είσαι λίγο πειραχτήρι..:)
καπου 587,ειμαι ζιγκολο ;)
Συμπεριλαμβανεται και ο εαυτος μας?
Ετσι για να υπολογισω ακριβως:D
Ξέρετε καλά να υποβαθμίζετε ένα θέμα..ότι και να είναι αυτό...!
Sorry Vince...bad humor.