Έτσι έτσι!!!!
Πανηγυρικά και δυναμικά!
Στη συντήρηση είναι τελικά το κλειδί!
Printable View
Έτσι έτσι!!!!
Πανηγυρικά και δυναμικά!
Στη συντήρηση είναι τελικά το κλειδί!
ΓΕΙΑ ΣΑς,τι κανετε?????ακομα να παω στα 69,9,,,,,,,,,,,,και
ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ που παντα παθαινω,,,,,,,,,,,,,,,,,,
καθε φορα που παω να την πεσω την ρημαδα την δεκαδα κατι παθαινω,,,τι καρμποναρες σχεδον 2 πιατα κατεβασα....ψωμακια,και 2 καταιφια:o:eureka::eureka::eureka::eureka: :eureka::eureka::eureka::eureka:
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχχχχ
γειά σου!είμαι νέο μέλος!έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να κάνεις λάθος δίατροφή?οτι μπορεί να έχεις ρίξει τον μεταβολισμό σου?
να μην φταις δηλαδή εσύ που σπας την δίαιτα αλλά η δίαιτα να είναι λάθος κ γιαυτό να μην αντέχεις
μπα,,οποια διαιτα κ αν κανω παντα ετσι κανω...............
έχεις πάει σε διατροφολόγο?
Έλενα, τουλάχιστον πέρασες καλά! Κανταϊφια και καρμπονάρες, ζήτω τιμημένε υδατάνθρακα!!!:smilegrin:
Ιρένε, όχι, χθες καθόλου πείνα, από λαιμαργία έφαγα τα ζυμαρικά (3 πηρουνιές)!
Σκάρλετ, ναι, υποθέτω ότι είναι οι κατακρατήσεις των προηγούμενων ημερών που χάνονται τώρα πάλι... Αυτή τη δίαιτά σου με τα 8 κιλά το μήνα τη θέλω κι εγω!!!:yes:
Σήμερα είχα μετακόμιση- αυτή είναι άσκηση- να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες φορτωμένη και διάφοροι κούκλοι μεταφορείς να σε ρωτάνε συνεχεια αν κουραστηκες ετσετερα :smilegrin:
Ζηλιαρομπομπίκα καλωσήρθες! :)
Τα σημερινά μου:
Πρωινό: 1 ποτ. φρουτόκρεμα (110)
Μεσημεριανό: 2 αυγά βραστά (160)
1 ντομάτα (35)
6 σύκα (288)
Βραδινό: 1 μερ. ζυμαρικά με τυρί (509)
1 ποτ. χυμός πορτοκάλι (92)
Σύνολο: 1194 Kcal
Δεν είμαι περήφανη για τα ζυμαρικά, ειδικά το βράδυ... αλλά από χθες τα ήθελα- τουλάχιστον δεν ξέφυγα με την ποσότητα και ως εκ τούτου ούτε με τις σημερινές μου θερμίδες :)
Καλό σας βράδυ!
γεια σας παιδια.............ντρεπομαι....... ....αν σας πω τι εφαγα...και τι τρωω ακομη..........................σε διατροφολογο δεν εχω παει οχι....ειχα παει παλια κ παλι τα ιδια............απο αυριο λοιπον παλι εδψ,φιλια πολλα
Κοίτα, δεν έκανα πλάκα, νομίζω ότι όταν τρώμε (πολύ) που και που, πρέπει να το ευχαριστιόμαστε, όχι να μας πνίγουν οι τύψεις! Αύριο μπορούμε πάντα να ξαναρχίσουμε... :)
δεν εχω κ πολλες τυψεις,,εφαγα κ πιτσα,,,
Άαααλα της! :D
παω λιγο πισω αλλα τι να κανω..........................
18η ημέρα- καλημέρα!
+0,6 κιλά από χθες (δεν απέδωσε το κουβάλημα...) :(
Έλενα ανασυντάσσεσαι και επανέρχεσαι σήμερα δριμυτερη!!!
Για μένα: 800 Kcal.
Καλημέρα!
Αναφορά Τετάρτης:
- 1π γάλα + 1 ακτινίδιο + 2κς δημητριακά
- 100γρ σύκα + 6 κάσιους ανάλατα
- 30γρ ψωμί + 1κγ μελοτάχινο
- 30γρ κριτσίνια (αντί ρύζι το μεσημέρι)
- 120γρ μπριζόλα + 1φλ σαλάτα
- Ντάκο: 25γρ παξιμάδι + 1 ντομάτα + 30γρ τυρί χλ + 1κγ λάδι
helena73 … σημασία έχει τουλάχιστον να το ευχαριστήθηκες!!
SofiaSpaghetti … φαίνεται και από το όνομά σου πως έχεις αδυναμία στα μακαρόνια <3
Σοφία δυστυχώς ήταν μόνο τον πρώτο μήνα ΧΔ Βεβαια τωρα που επανήλθα κανονικά θα δείξει κι ο δεύτερος :D
Χθες έκανα κι εγώ μαλακία πάντως.....αντι για τα καλαμάκια που σκοπευα να φάω έφαγα 2 τυλιχτά +λίγο κοτόπουλο σουβλας καιπατάτες και ένα παγωτίνι στο καπάκι :( Δεν μπορώ ποτέ να συγκρατηθω γαμώτο όταν βγαίνω εξω :( Σνιφ.....
Σημερα:
Πρωινο: 1 κανταϊφι
Δεκατιανό: 1 ζελεδάκι, 1 μπανάνα
Μεσημεριανο: 1 σαλατα, 2 βραστά αυγά, 1 κ.σ λάδι.
Απογευματινο: 1 ζελέ, 1 μπωλ σταφύλι
Βραδυνο: 1 τοστ, 1 σαλάτα, 1 κ.σ λάδι
Συνολο: 1150 μπας και συνεφέρω λίγο το χθεσινό υπερφαγικό....
Scarllet,δεν πειραζει για το χθεσινο ,το εξω τραβαει καλως η κακως,μη πτοησαι συνεχισε ετσι...