Quote:
Originally posted by ζηλιαρομπομπίκα
...μετά όταν γίνει αυτό που θέλει μήπως πηγαίνει στο άλλο άκρο δηλαδή δν θέλει με τίποτα να καταπιέσει τα θέλω της ή να συμβιβαστεί προκειμένου να συμβαδίσει με κάποιον είτε φίλο είτε παρέα.
στην πορεία δηλαδή πάει στο άλλο άκρο του να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω για κανέναν....
επέτρεψέ μου να πω (πάλι για μένα εκφράζω γνώμη) πως αν φτάσεις τους στόχους σου και είσαι ακομπλεξάριστη (έχεις καταφέρει να τα διώξεις ολα αυτά τα προβλήματα με υγιή τρόπο) τότε ποτέ δεν θα γίνεις "τιμωρός" σε όσους προσπαθούν να σε βγάλουν από το "πρόγραμμα" σου... στην περίπτωση που μου περιγράφεις, ακούω/βλέπω μια κοπέλα που απλά έδωσε στα "θέματά" της άλλο όνομα. αυτό όλο και όλο.
Quote:
Originally posted by joanna1991
...Εγώ λοιπόν κορίτσια, στα 22 μου, θέλω ο άντρας όταν βγαίνουμε, κυκλοφορούμε, συναναστρεφόμαστε με κόσμο, να είναι πρώτον κύριος και δεύτερον να με έχει "βασίλισσα", με την έννοια ότι έχει σωστούς τρόπους, μιλάει όμορφα, δεν κοιτάει ακόμα και θηλυκή γάτα να περάσει, θα πει τις βλακείες του, τις καφρίλες και το τραβηγμένο χιούμορ αλλά δεν θα ξεχάσει ότι είναι με κοπέλα και όχι με τα ρεμάλια τους φίλους του :P Θα έχει μάτια μόνο για μένα, θα δέχεται τον δυναμισμό μου, το χιούμορ μου κτλ.
ΌΟΟταν όμως θα μένουμε οι δυο μας, εκεί τα πράγματα θα πρέπει να διαφοροποιούνται. Εκεί κουμάντο κάνει αυτός που έχει το ανδρικό γεννητικό όργανο εν ολίγοις. Γιατί καλός ο δυναμισμός και η ανεξαρτησία αλλά όλες οι γυναίκες είμαστε κατά βάθος submissive. Αν θα το χαρακτήριζα με μία φράση θα ήταν ο "αλήτης πρίγκιπας" ... :P )
με την ευκαιρία που μου δίνεις, θα πω και γω τι ψάχνω (για να απομυθοποιήσουμε και λίγο την αντίληψη "του τέλειου" που νομίζουν οι άντρες ότι ψάχνουμε)