ΕΝΤΙΤ πολύ σωστά τα λες ρειν μου περί αλλαγής οπτικής ! για έμπνευση σας βάζω την γαμάτη την άσλει γράχαμ! https://www.youtube.com/watch?v=mGiAIEkqTk0
Printable View
ΕΝΤΙΤ πολύ σωστά τα λες ρειν μου περί αλλαγής οπτικής ! για έμπνευση σας βάζω την γαμάτη την άσλει γράχαμ! https://www.youtube.com/watch?v=mGiAIEkqTk0
Συμφωνώ με την μαντάμ, και εγω 30 είμαι... Αλλά κορίτσια δεν σας καταλαβαίνω με τιποτα. Πραγματικά, εάν σε εμένα έδειχνε κάτι τέτοιο θα του έλεγα να πάει και να την βρει... Το αν θέλω ή όχι να αδυνατίσω αφορα εμένα και μόνο εμένα. Όχι κάποιον αντρα, κανέναν άντρα. Δεν σας καταλαβαίνω, δηλαδή εάν βλέπεις τον φίλο σου να λιμπίζεται μια άλλη, έστω και νοερα και το κάνει μπροστά στα μάτια σου αυτό και μονο δεν σας ξενερώνει? Πέρα από αυτό, είναι σαν να σου λέει κατάμουτρα, ετσι δεν μου αρέσεις... Επίσης αυτό δεν σας χαλάει? Τον εχει καμία σας δεμένο? Τι να πω.. όλα στο βωμό της συντροφιάς και της σχεσης?? Όχι.... Υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από αυτά. Είστε όλες για πολύ καλύτερα από αυτά, τα κιλά χάνονται αν θες, τόσοι τα κατάφεραν.. Το θέμα είναι να έχουμε κοντά μας ανθρώπους που μας δέχονται, με όλα τα ελαττώματά μας, και μας κάνουν να νιώθουμε σημαντικές. Εγώ βλέπω πολλή ανασφάλεια.. όλοι έχουμε, αλλά το ταιρι μας πρέπει να μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, όχι να μας βουλιάζει.. Φιλικά πάντα, και ως μεγαλύτερή σας.
ωραία τα λές Ελένη, φυσικά και με ξενέρωσε προσωπικά. ούτε και το παραβλέπω..
θα δώ τι θα κάνω με αυτό το θέμα.
αλλά δεν θέλω άλλο να το αναλύω. θέλω να είμαι εγώ καλά.
εγώ νιώθω την ανάγκη να ξαναματαπώ τον πόνο μου για την φίλη μου. έχει κλείσει χρόνο τώρα που οι σχέσεις μας έχουν γίνει κάκιστες ,βλεπόμαστε κάθε μέρα στην δουλειά κ ποτέ έξω. οι λόγοι πολλοί, η ουσία είναι η κακή επικοινωνία που θεωρώ οτι άλλοτε ξεκινάει από την ίδια και άλλοτε από εμένα. εγώ είμαι αρκετά έντονος άνθρωπος ,εξωστρεφής με τους δικούς μου ανθρώπους κ ανοιχτό βιβλίο, η ίδια είναι κρυψίνους και ψωροπερήφανη. γενικώς ήμασταν πολύ δεμένες και επενδύσαμε πολλά η μία στην στην άλλη, κυρίως εγώ, αλλά τώρα φαίνεται πως δεν μπορούμε να τα ξαναβρούμε και παρά την καθημερινή τριβή οι αποστάσεις γίνονται όλο κ μεγαλύτερες. έκανα αρκετά βήματα για να τα βρούμε αλλά απότι φαίνεται αυτή δεν θέλει ή διστάζει να διανύσει την μισή απόσταση . εκτός κ αν θεωρεί οτι την έχει κάνει με το δικό της το μυαλό. δεν θέλω να κάνω εγώ όλη την απόσταση γιατί πάντα έτσι γίνεται και αν δεν μπορέσει να ανοιχτεί ποτέ της τότε πιο το νόημα; γενικώς έχω καταφέρει να ζω με αυτό, χωρίς την καλύτερη μου φίλη δηλαδή αλλά καμιά φορά το σκέφτομαι κ νιώθω πολύ άσχημα.
Μαντάμ, οι άνθρωποι αλλάζουν... Ίσως έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό, που δεν θυμίζει πια την καλύτερή σου φίλη..
Δεν κάνω κήρυγμα, πίστεψε με έχω ανάλογες εμπειρίες, και τοτε έκανα και εγω τα ίδια.. Φαντάσου ότι όταν είχα μια σχέση στο παρελθόν, μου ειχε πει, καλά την πρώτη φορα που σε είχα δει δεν μου άρεσες κθλ γιατι μου είχες φανεί πολύ παχιά.. Αλλά μετά ο τρόπος σου με κέρδισε... Ξέρεις πόσο έχω μετανιώσει που δεν τον εστειλα τοτε? Γι αυτό είμαι πιο καυστική.. Αλλάζω θέμα, εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή!Quote:
Originally posted by ailouros
ωραία τα λές Ελένη, φυσικά και με ξενέρωσε προσωπικά. ούτε και το παραβλέπω..
θα δώ τι θα κάνω με αυτό το θέμα.
αλλά δεν θέλω άλλο να το αναλύω. θέλω να είμαι εγώ καλά.
έτσι είναι.. δεν διαφωνώ, έχω πάρει αγάπη, στάθηκα πολύ τυχερη σε αυτό το θέμα. Ίσως γι αυτό το βλέπω αλλιώς..Quote:
Originally posted by rain
Ελένη δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Προσωπικά φίλους δεν έχω και δεν εμπιστεύομαι, αλλά και να είχα, ξέρω ότι χάνονται με τον καιρό.
Γενικώς τα βλέπω πάρα πολύ απαισιόδοξα τα πράγματα, ότι δεν υπάρχουν καλοί άνθρωποι, ότι όλοι κρίνουν πολύ αυστηρά, κτλ, έτσι και αυτό με φθείρει περισσότερο και από τη σχέση μου. Τουλάχιστον στην σχέση μου θα ακούσω και ένα κοπλιμέντο που και που, θα έχω κάποιον να πω τον πόνο μου.
Τώρα το αν με ξενερώνει να λιμπίζεται άλλη δεν το είχα σκεφτεί έτσι αλλά έχεις δίκιο, είναι πολύ αηδία. Αλλά μήπως υπάρχουν και νορμάλ άντρες που να μην τα κάνουν αυτά;; Οι περισσότεροι (99,9%) έτσι είναι..
Κοίτα, μη νομίζεις ότι δεν σε καταλαβαίνω, σε καταλαβαίνω, αλλά ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μιας γυναίκας με αυτοπεποίθηση και μίας χωρίς; Η πρώτη έχει πάρει αγάπη είτε από τους δικούς της είτε από άντρες, υγιή αγάπη βασικά. Εγώ ένιωθα σαν να γίνομαι έρμαιο του ενός και του άλλου μέχρι που μου έδωσαν κι εμένα και σκεφτόμουν σαν κι εσένα, μετά όμως άλλαξε και αυτό γιατί έμεινα πάλι καιρό μόνη μου............
Ο καθένας ψάχνει ότι του λείπει, εσύ προφανώς έχεις πάρει αγάπη και μπορείς να ζήσεις και μόνη σου, εγώ δεν μπορώ, δεν έχω το κουράγιο.....Είναι κάτι σαν μαγικό φίλτρο, σου δίνει δύναμη......
Άνθρωποι να μας δέχονται; Χα, αν δεν έχεις πάρει αγάπη ούτε στις φιλίες τα πας καλά, "κολλάς" με λάθος άτομα που σου βγάζουν την πίστη, εγώ τουλάχιστον έτσι έπαθα............
δεν ξέρω αν άλλαξε η φίλη μου. νομίζω οτι εγώ έδωσα πολλά και περίμενα ανταλλάγματα ενώ ήξερα εκ των προτέρων τον χαρακτήρα της , την νοοτροπία της και τον τρόπο που χειρίζεται καταστάσεις. απλά δεν περίμενα οτι θα έχει τόσο έντονες άμυνες κ μαζί μου ή οτι τέλος πάντως θα αφήνονταν και θα έδινε κ αυτή πράματα. φυσικά δεν μιλάω για υλικά.Quote:
Originally posted by eleni1986
Μαντάμ, οι άνθρωποι αλλάζουν... Ίσως έχει αλλάξει σε τέτοιο βαθμό, που δεν θυμίζει πια την καλύτερή σου φίλη..
σα να λες ένα μυστικό σε έναν άνθρωπο που ξέρεις οτι αυτός δεν θα σου πει το δικό του πίσω αλλά ελπίζεις οτι θα στο πει κ όταν δεν γίνεται απογοητεύεσαι. στην συγκεκριμένη περίπτωση μπλέχτηκαν κ τρίτα άτομα. το μυστικό της φίλης μου μαθεύτηκε κεγώ έπρεπε κ συνεχίζω να κάνω πως δεν ξέρω τίποτα. την αφήνω να νομίζει οτι με ξεγέλασε. βασικά δεν ξέρω καν τι νομίζει.
ήταν δικό μου λάθος να περιμένω ανταλλάγματα. αλλά κ πως θα γίνει. γίνεται να μοιράζεται σε μια φιλία μόνο ο ένας τις χαρές κ τις λύπες του κ ο άλλος να τα κρύβει διαρκώς;
Σκέφτηκες ποτέ γιατί να τα κρύβει? Ή εάν τα κρύβει μόνο σε εσένα ή γενικά?
δεν ξέρω πιστεύω οτι έτσι έχει μάθει. όπως εγώ είμαι χύμα κ ξεβράκωτη. γενικά δεν τα λέει αλλά τώρα επειδή είμαστε κ σε κοινό χώρο εργασίας τα κρύβει ακόμα περισσότερο από εμένα. φοβερές άμυνες. κ πολλά παραμύθια. κ πολλή φαντασία. (κατά το φαντασμένη). δεν πιστεύω οτι δεν είμαι εχέμυθη.
Μαντάμ συγγνώμη που σε ρωτάω ευθέως, αλλά τοσο απαραίτητη σου είναι η συγκεκριμένη κοπέλα?
όχι τόσο. μάλλον αυτής της είμαι πιο απαραίτητη αν το καλοσκεφτείς.
Δηλαδη? Τότε γιατί ασχολείσαι? Θυμάμαι που το συζητούσαμε και παλιά αυτό το θέμα, έχει περασει τόσος καιρός, δεν αλλαξε κάτι και όμως εσένα σε απασχολεί εξίσου.
ναι δεν μπορώ να το λύσω. προσπαθώ να αδιαφορήσω αλλά όλο και με απασχολεί. σε ευχαριστώ κ τότε κ τώρα που μου μίλησες. νιώθω οτι ξελαφρώνω κάθε φορά που τα γράφω εδώ.
Να τα λες να φεύγουν από πάνω σου...
Εγώ σήμερα συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος που ήθελε διακαώς να με προσλάβει και με απασχολούσε με αυτή την πρόφαση ποικιλοτρόπως τα τελευταία χρόνια και με ρωτούσε συνεχώς πότε και αν θα τελειώσει η σύμβασή μου με το αφεντικό μου για να ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε επισήμως μου πουλούσε φούμαρα. Ένα μήνα και 8 μέρες μετά τη λήξη της σύμβασής μου μου'δειξε τις πραγματικές του προθέσεις...
Αν και κρατούσα μικρό καλάθι δε μπορώ να πω ότι δε στεναχωρήθηκα...
Πιο πολύ για το βιοποριστικό κομμάτι...