Jasmine, έχει ενδιαφέρον η ιστορία σου... Θα περίμενε κανείς πως μετά από 5 χρόνια ο οργανισμός σου θα συνήθιζε και θα παρέμενε στα χαμηλά κιλά.
Εννοώ, ακόμα και με λιγότερη γυμναστική, δεν θα κυλούσες εύκολα πίσω.
Προσωπικά, όπως έχω γράψει πολλές πολλές φορές, πιστεύω στην αργή απώλεια βάρους, δηλαδή τα 5-6 κιλά το μήνα μου φαίνονται πολλά,
ακόμα και για κάποιον παχύσαρκο.
Παρόλα αυτά, αν το δεις συνολικά, έχεις χάσει 20 κιλά, και αυτό δεν είναι αμελητέο (!)
Σκέψου τι μεγάλη επιτυχία είναι αυτή!
Λίγη προσοχή θέλει και θα έχεις σύντομα θετικά αποτελέσματα.
Αν λαμβάνεις βιταμίνες καθημερινά, δεν θα πεινάς ούτε θα παρασύρεσαι από τους γύρω σου γιατί ο οργανισμός σου θα νιώθει καλυμμένος.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι! :bouncing:
Aphelia, ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τα οικονομικά μου δεν είναι πολύ καλά, συνεπώς το επεξεργάζομαι κατά πόσο μπορώ να πληρώσω
συνδρομή στο γυμναστήριο αν δεν το έχω πάρει πολύ σοβαρά. Νομίζω κάποια στιγμή θα στραφώ στο youtube για απλές ασκήσεις χωρίς
εξοπλισμό. Επίσης το περπάτημα πρέπει να το συνεχίσω καθημερινά, όσο είναι δυνατό.
Εύχομαι και σε 'σενα καλή συνέχεια, με όμορφα αποτελέσματα!
Εγώ σήμερα ζυγίστηκα, 77 τα κιλά. Ακριβώς. Επειδή το χάρηκα, ενημέρωσα και το τικεράκι...
Τη Δευτέρα όμως είναι το 'επίσημο' ζύγισμά μου, να μη ξεχνιόμαστε!
Έχω να δω τον αριθμό '76' πάνω από 2 χρόνια. Είναι παράξενο.
Θυμάμαι κάποτε, όταν είχα φτάσει τα 73 κιλά, ένιωθα πολύ άσχημα με τον εαυτό μου.
Αυτή τη στιγμή και πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, νιώθω ελαφρύτερη και γεμάτη ενέργεια.