Ο προηγουμενος που υποδυοταν τον μεσσια, αφοτου πεθανε δε σωθηκε κανεις. Αντιθετως, συνεχισε ο κοσμος να πηγαινει ολο και χειροτερα.
Printable View
δεν υπαρχει προηγουμενος ή επομενος.εγω ειμαι οπ μεσιας και εχω χρεος μου να σας σωσω
ηρεμησε boo.
η λυση ειναι τα φαρμακα.
τι πας και πληρωνεις αυτη την ψυχολογο αμα σε κανει χαλια !
καταρχην η σχιζοφρενεια με χαπια θεραπευεται κυριως, η αλλη θεραπεια απαιτει χρονο και ειναι συμπληρωματικη.
επισης ειναι δυσκολο να πετυχεις καλη ψυχολογο εξειδικευμενη και απαιτει χρονο ενω τα χαπια ειναι παντα εκει και δοκιμασμενα.
οποτε επενδυσε στα χαπια σου.
μην εχεις εκκεντρικες σκεψεις. ολα αυτα τα εχεις επειδη εισαι ακομα νεα. οταν γερασεις λιγο ακομα θα σου φυγουν.
οποτε μη το βαζεις κατω. θα γερασεις και θα ηρεμησεις και θα χρειαζεσαι και λιγοτερα φαρμακα.
boo αντι να διαβαζεις για e-learning διαβασε e-learning ψυχιατρικη (οχι ψυχολογια) στο ιντερνετ και μαθε τροπους να γινεις καλυτερα.
ολο και κατι θα βρεις.
και μη βλεπεις πολλες ταινιες.. !!
νομιζω οτι βλεπω χολυγουντ με αυτα που γραφεις...
δε μπορω να συγκεντρωθω για ταινια.ακουω μουσικη
https://www.youtube.com/watch?v=f3Yp...=RDf3YpAT5I6VM
IMANY - YOU WILL NEVER KNOW
boo λοιπων στο ψυχωτικο επισοδεια, ακουγα μια φωνη νοεμβρη μηνα να μου λεει ξυπνα εξι ωρα το πρωι ξυπνα πρεπει να κολυμπησεις πριν βγει ο ηλιος.... και ετρεχα στη θαλασσα πριν βγει ο ηλιος, ακομα ηταν καλοσυνη ευτυχως, μια φορα καθως εβγαινα απο τη θαλασσα, ειδα σε οραμα οτι βγεικε πρωτα ο ΧΡΙΣΤΟΣ.... χαχαχα καλο εεεε νομιζα οτι ειδα το χριστο. και γαμω της φασης, μετα γυρνουσα σπιτι κοιμωμουν λιγο και μετα παλυ φωνες και οπτασιες, χαχα μεχρι που με μαζεψανε. και απο τοτε παιρνω σολιαν.......
τις φωνες τις κουμανταρω κουτσα στραβα.λεω οτι ειναι σκεψεις μου και σιγα σιγα φευγουν.απλα πρεπει να καταλαβω πρωτα οτι ειναι φωνες οχι πραγματικες και μπορει να παρει λιγο χρονο.
εμενα με εχουν γεμισει φαρμακα.παιρνω 6 διαφορετικα
Μπου όταν είχα πάει κάποια στιγμή επισκεπτήριο σε ένα ψυχιατρείο είχα γνωρίσει εκεί μια γυναίκα πολύ αδύνατη που δεν μπορούσε να φάει με τίποτα. Μου λεγε πως βλέπει μέσα στο φαγητό ποντίκια, ήξερε πως δεν είναι αλήθεια, αλλά παρόλα αυτά τα έβλεπε και έτσι δεν μπορούσε να φάει τίποτα. Έβλεπα πως προσπαθούσε να την πείσει κάποια εργαζόμενη εκεί οτι το φαγητό είναι καθαρό για να την καταφέρει να φάει έστω λίγο και εκείνη έβαζε τα κλάματα και χτυπιόταν πως την πιστεύει αλλά πως συνεχίζει να βλέπει τα ποντίκια. Εγώ παρακολουθούσα το σκηνικό κι όταν την πήραν με την βία σχεδόν για να φάει ψιλοθύμωσα κι απορούσα γιατί δεν προσπαθούν κι άλλο να την πείσουν ήρεμα.
Αργότερα έζησα παρόμοιο σκηνικό όπου προσπαθούσα εγώ να πείσω κάποιον πως αυτά που έλεγε και οι ιδέες που είχε δεν έστεκαν. Φυσικά δεν τα κατάφερα γιατί δεν είναι θέμα θέλησης ή ξεροκεφαλιάς, είναι θέμα αυτής της κωλοασθένειας. Ξέρω λοιπόν πως ο, τι κι αν σου πούμε, όσα λογικά επιχειρήματα κι αν σου φέρουμε για το οτι δεν είσαι ο μεσσίας, ούτε κανείς μπορεί να διαβάζει την σκέψη σου ή να σε παρακολουθεί δεν θα το πετύχουμε. Γιατί όσο κι αν θες να μας πιστέψεις αυτές οι σκέψεις έρχονται και κολλάνε μέσα στο κεφάλι σου και σε τυραννάν.
Ευχομαι μόνο να μπορείς να πιστέψεις πως όλο αυτό θα περάσει. Πως είναι μόνο μια φάση που περνάς και θα συνέλθεις. Κάνε λίγο υπομονή ρε μπου, δώσε λίγο χρόνο ακόμα, ξέρω κουράστηκες, αλλά έχεις αντοχές ακόμα είσαι δυνατή.
τα νοσοκομεια ειναι χαλια.οταν ημουν στο σωτηρια μου εδιναν λαθος φαρμακα κι αν δεν ειχα το νου μου...
συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα αυτα πιστευω..
εχω αρχισει και σκεφτομαι τι ειαι καλυτερο?να ξερω την αληθεια και να ειμαι ετσι ή να ειμαι "φυσιολογικα" και ας βαζω στην ακρη τη αληθεια?
δε ξερω πως να αλλαξω σκεψη.ολο αυτα σκεφτομαι.δε περιμενω να αλλαξει κατι.
το μονο καλο ειιναι οτι βγαινω καθε μερα εξω.παω σε μια πολυ μικρη καφετερια που ειναι σχεδον αδεια παντα και καθομαι σε μια γωνιτσα που δε με βλεπει κανεις και καθομαι γιατι σπιτι δεν αντεχω
κανενας δεν σε παρακολουθεί ..εχεις μαλλον ψυχωση από τα λιγα που διαβασα....αγωγη παιρνεις?
δυσκολη αρρωστια...θελει χρονο να επανέλθεις και δυνατη αγωγη και να προσεχεις για υποτροπες
ναι οι γιατροι λενε οτι εχω ψυχωση αλλα εγω δε νιωθω κατι τετοιο.φυσιολογικα τα βλεπω τα πραγματα.
παιρνω 40mg aloperidin, 800mg solian, 200mg lamictal, 30mg remeron, 4mg akineton, 0.5-1mg xanax
με παρακολουθουν ολοι.ειδικα η ψυχολογος μου φερθηκε πολυ ατιμα.της λεγανε τι να μου λεει και αυτη τους ελεγε τι ελεγα.θελω να της βαλω βομβα
εσυ ψυχωση εχεις?
κανενας δεν σε παρακολουθεί....οφείλεται σε παρανοικες ιδεες αυτό που νομιζεις...δυστυχως είναι πολύ ατιμη αρρωστια...ο εγκέφαλος τα παιζει και νομιζεις πως είναι αληθεια....
άλλες αγωγες εχεις ακολουθησει? και ποσα χρονια εισαι σε αυτό το σταδιο?......ρισπερνταλ? νοντασικ ? εχεις δοκιμασει?