τωρα λες ότι να ναι αλλα δεν θα το σχολιασω...
πάμε παρακατω
Printable View
Ναι έξω. Για ποτό ή φαγητό
Ναι σε ολα
Μακάρι να τα καταφέρω να αποκτήσω κι εγώ κάποιον. Θέλω να τελειώσει πια αυτή η κατασταση
Όταν λέω να τελειώσει εννοώ όλο αυτό που περνάω τώρα που δεν έχω σχέση. Όλη αυτή η στενοχώρια,το κόμπλεξ,η μοναξιά.
Όσο για εκείνον,θέλω να ενθουσιαστω αλλά φοβάμαι κιόλας μην ενθουσιαστω και τζάμπα και μετά γίνω χειρότερα. Δεν θα αντέξω να μείνω πάλι χωρίς σχέση :/
Δεν με νοιάζει αν θα στενοχωρηθω στην πορεία. Τουλάχιστον θα αποκτήσω εμπειρίες και θα ζήσω. Και σίγουρα θα υπάρχουν καλές στιγμές,αν βέβαια υπάρξει σχέση.
Ναι περνάω καλά μαζί του,γελάω και νιώθω όμορφα.
Τώρα δεν ξέρω αν θα έχει διάρκεια,αλλά θα δω πως θα κυλήσει και πόσο θα κρατήσει. Το σημαντικό είναι να ξεκινήσει τώρα κάτι και βλέπουμε για τα υπόλοιπα.
το σημαντικοτερο είναι να ματωσουν τα σεντονια πες χααχαχχααχ να κανω και λιγο χιουμορακι :D
Το σημαντικο ειναι να κανεις σεξ και να περασεις ομορφα να νιωθεις επιθυμητη και ποθητη μεσα σε μια σχεση. Τωρα απλα κανε το βημα να του δειξεις οτι περιμενεις να κανει κινηση. Στειλτου κανενα τραγουδακι πχ https://www.youtube.com/watch?v=2ab57Ur8A14 "Κανε ενα βημα να κανω εγω το επομενο"