Originally Posted by
λουλούδι
Ρε συ Ναταλία καλά όλα αυτά που λες αλλά μερίδιο ευθύνης που έχω εγώ; Εγώ βελτίωσα τον εαυτό μου όσο μπορούσα, άσχετα αν μετά έκανα "κοιλιά", δεν θα έπρεπε και οι άλλοι να το κάνουν αυτό; Αυτοί σε τι είναι καλύτεροι από μένα δηλαδή και από που και ως που είναι λογικό να με κατακρίνουν επειδή είμαι πονεμένη και πληγωμένη από τους ανθρώπους, είναι λογικά αυτά που λες; Το βλέπεις κι εσύ ότι και σε σένα δεν σου έχουν φερθεί σωστά οι περισσότεροι, πόσο μάλλον εμένα που μου έχει κολλήσει ένα στίγμα η κοινωνία που πολύ "λογικά" ε; Βλέπει τους χαρούμενους ως καλούς και τους "κατσουφιασμένους" ως κακούς αφού πιστεύει πως τους δεύτερους τους τιμωρεί ποιος; Ο "θεός". Έλεος δλδ τι λογική είναι αυτή ακόμα στο μεσαίωνα ζούμε;;;;;;;;;;; Δηλαδή μου περνάνε καλά καλά οι άλλοι τα κόμπλεξ τους ξαλαφρώνουν αυτοί και μετά με απορρίπτουν ως κακιά ενώ η αλήθεια είναι πάρα πολύ μακριά από όλο αυτό. Έλεος δλδ εγώ είμαι πιο λογική από τους περισσότερους!!!!!! Εμένα η δικιά μου "τρέλα' γιατρεύεται, η μαλάκυνση στο κεφάλι είναι μόνιμη!!!!!!! Εγώ στην τελική τους φοβάμαι, δεν με φοβούνται αυτοί, αυτοί είναι ικανοί για όλα, όχι εγώ!!! Γιατί αντιστρέφονται οι ρόλοι λοιπόν; Και ένα τελευταίο, θα παρακαλούσα πολύ όλους να κρατάνε τα κόμπλεξ και τη ζήλεια για τον εαυτό τους, δεν τους φταίνε τίποτα οι άλλοι να ξεσπάνε πάνω τους και για ποιες όμορφες σχέσεις μου μιλάς σε αυτή την σκατο-αρρωστο-κοινωνία;;;;;;; Οεο;;;