Originally Posted by
giorgos35
σε ευχαριστω παρα πολυ ελισαβετ για της απαντησεις σου.θελω να ανοιξω και θεμα με αυτο που απασχολει το μυαλο μου εδω και λιγο καιρο....καμια φορα σκεφτομε να χωρισω τη γυναικα μου.να χωρισουμε να γνωρισει καποιον αλλο και να ξανα φτιαξει τη ζωη της απτην αρχη..ειναι μονο 28 χρονον..γιατι να μεινει μαζη μια ζωη χωρις παιδι???δεν την αδικω ετσι???τωρα ειναι μικρη και με αγαπαει και ειναι ερωτευμενη οκ..αλλα αργοτερα ομως θα της καιγετε η καρδουλα της και λογικο ειναι..θα καιγετε για ενα παιδακι κυριως οταν θα βλεπει ανθρωπους με καροτσακια και με τα παιδακια τους...δεν ειναι εγωιστικο να υποφερει εξαιτιας μου μια ολοκληρη ζωη??ειναι σαν να της μεταφερο το προβλημα μου..ειναι μικρη ακομα θα βρει να αγαπησει αλλον..θα ξανα ερωτευθει θα με ξεχασει..αυτη δεν εχει κανεναν στον κοσμο μονο δυο γονεις..αργοτερα οταν πεθανουν οι γονεις της και εγω θα μεινει τελειος μονη.γιατι να μην εχει παιδια και αργοτερα εγγονια??.
σκεφτομε σωστα η σκεφτομε μαλακιες???και αν αργοτερα μου το πεταξει???να γιωργο εγω για εσενα εμεινα χωρις παιδι..
ουτε σι αλλος δεν μπορο να τη καταδικασω μια ζωη να μεινει χωρις παιδια..
τα συζητησα ολα αυτα μαζη της και μου λεει οτι σκεφτομε μαλακιες....και μου φερνει παραδειγμα οτι εστω το οτι χωρισαμε και γνωρισα αλλον και εκανα παιδι..γιατι οποιος κανει παιδια ειναι ευτηχησμενος/η??και αν δεν γινω ευτηχησμενη με τον αλλον???ποσοι ανθρωποι εχουν παιδια και συμβιβαζοντε στο γαμο τους μονο επειδη εχουν παιδια και οχι γιατι ειναι ευτηχησμενοι..και μου λεει μετα..με δικη μου αποφαση καθομε κοντα σου,,,και θα μεινω για παντα..
ναι αλλα αργοτερα θα σκεφτετε ετσι???αν αργοτερα νοιωσει μετανιωμενη???