Βρε μπου κι οι ελληνεσ εξωγηινοι ειναι
Printable View
Βρε μπου κι οι ελληνεσ εξωγηινοι ειναι
ετσι ειναι boo, ισως νομιζουν οτι εχεις κατι το ιδιαιτερο ή απλως παιζουν big brother ή survivor.
βασικα και εγω δε ξερω ακριβως αλλα εσυ να εισαι εγκρατης στο φοβο, στη θλιψη, στο θυμο.
αυτη ειναι η λυση μονο.
μη φοβασαι και αυτοι θα γινουν το ιδιο σε λιγο καιρο.
καλησπερα παιδες και χρονια πολλα κι απο δω!
χτες ξεκινησα 12mg risperdal.ειναι νωρις ακομα αλλα σαν να αρχιζω να ξεθαρευω για εξω.οχι οτι θα βγω αλλα μου εχει ερθει μια επιθυμια να βγω εξω.τρεμω και στην ιδεα και μονο αλλα ισως με τη μεγαλυτερη δοση μου φυγει ο φοβος τις επομενες μερες εβδομαδες
Ειδές ?Κίνηση ρουα ματ να αυξήσεις την δοσολογία.
καταρχην θα σου εξηγισω γιατι δε στεκει αυτο που λες οτι οι ισχυροι του κοσμου θελουν να σε σκοτωσουν προσεξε ισχυρο σε κανει ΜΟΝΟ το φως και το φως δεν εχει σκοπο να καταστρεψει τιποτε εκτος απο το σκοταδι
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΑΞΑΝ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ αυτο δε σημαινει οτι σκοτωθηκαν σημαινει απλα οτι το φως διαμορφωσε τις αποψεις τους αυτο εσυ το ονομαζεις θανατο για καποιο ακατανοητο λογο που δε μπορω να καταλαβω αλλα δεν ειναι θανατος ειναι απλα ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ οπως ακριβως και τα παιδια που γενιουνται σημερα οταν γινουν 30 θα φερουν και αυτα τη δικη τους νεα εποχη συμφωνα με το φως που θα εχουν μεσα τους
αρα αυτο που χανεται ειναι το σκοταδι γιατι το σκοταδι ειναι ενα κενο
Καθε γενια παιρνει απο την προηγουμενη και προχωραει ετσι υπαρχει η προοδοσ η εξελιξη σε ολο τον κοσμο γινεται αυτο εκτοσ απο την ελλαδα που εχει το ιδιο συστημα απο τουσ αρχαιουσ ελληνεσ δηλαδη μπουρδελο το θεμα ειναι ο κοσμοσ να ερθει στο 2018 γτ ο κοσμοσ ειναι στο 1950 και μονο τα υλικα αγαθα βελτιονωνται αυτα τα υλικα αγαθα καποιοσ τα παραγει που ειναι συγχρονοσ η και μπροστα αμα ολοι ειναι πισω πωσ θα παραχθουν αυτα απο εμασ δε γινεται αυτο λεμε οτι δε γινεται να παραχθουν αυτα απο εμασ γτ δε θελουμε οχι γτ δε μπορουμε σαν μυαλο καλυτεροσ απο τουσ ελληνεσ δεν υπαρχει σε δυνατοτητεσ οταν θελουμε τωρα γτ δε θελουμε δεν ξερω παντωσ δε θελουμε αυτο ειναι σιγουρο
boo, ωραια σε παρακολουθουνε.
μπορεις να αλλαξεις κατι ; πηγαινε στην αστυνομια και πες το να το διερευνησουν ή βαλε εναν ντεντεκτιβ.
εσυ να εισαι εγκρατης μονο αυτο βοηθαει σε ο,τι κανεις.
Μερκελ γαμιολα ο παοκ πανω απο ολα ο τραμπ ειναι μπουχεσασ ο καμενοσ αδερφη ο τσιπρασ δολοφονοσ για τον πουτσο ειναι ολοι για το πουτσο ετσι το λενε στο χωριο μου
Καθηστε ολοι πανω στο καυλακι του παππου
Δεν τουσ νοιαζει που ειναι στημενο δατσ λαιφ
παιδια θελω να το μοιραστω μαζι σας
ειμαι αρκετα καλυτερα απο χτες.σημερα πηγα τραπεζα δε με επιασε τιποτα.το μεσημερι με επιασε και πηρα ζαναξ και ηρεμησα.μετα βγηκα για καφε με μανα και αδερφη μεγαλο φοβο αλλα πηγε σχετικα καλα.
Μπράβο βρε Βοο, χαίρομαι που αισθάνεσαι καλύτερα.
ευχαριστω Sonia! ευχομαι κι εσυ να εισαι καλα!
καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους σας με υγεια και χαμογελα!
ευχαριστα νεα..!
31/12-2/1/19 ηρθε μενας φιλος απο αθηνα στην πολη μου.βγηκαμε και για καφεδες και για ποτα.πολλες φορες ξεχνιομουν απο την παρακολουθηση.αλλες φορες τις περισσοτερες το ενιωθα αλλα προσπαθουσα να ζω παραλληλα και να προσπαθουσα και προσπαθω να ξεχνιεμαι.μονο 2-3 φορες τον αναγκασα να φυγουμε απο εκει που ημασταν,βγηκαμε περασαμε ωραια εμεινα και στο ξενοδοχειο τα 2 βραδυα πηγα ελαχισστα σπιτι
τελικα καταλαβαινω πως πρεπει να ζω παραλληλα με την παρακολουθηση οσο περισσοτερο αντεχω εκτος κι αν φτασω σε σημειο να μην μπορω να το αντιμετωπισω.αλλα κανω φιλοτιμες προσπαθειες να με πιανει και να κανω κατι αλλο
νταξει απο ενα σημειο και μετα ηθελα να κουρνιασω στο δωματιο και να χαλαρωσω.αυτο κανω τωρα δηλαδη